Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Windows 10 teknik ön izleme sürümü ve diğer gelişmeleri

@karizmaertu öncelikle c sürücüsü içindeki önemli dosyalarınızı yedekleyin. Daha sonra yukarıda arkadaşa yazdığım programla ürün anahtarını görüp bir yere not alın. Ne olur ne olmaz belki sıfırladıktan sonra etkinleştirmede sıkıntı çıkar diye. Daha sonra sırasıyla başlat>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma ve bu bilgisayarı sıfırlaya gelin. Başlayın a bastığınız zaman size dosyalarımı kurtar ve herşeyi sil gibi iki seçenek çıkacak. Bence herşeyi silin. Eğer birden fazla sürücüye sahipseniz c ve d gibi size bir sonraki aşamada tüm sürücüleri sıfırla ve işletim sisteminin kurulu olduğu sürücüyü sıfırla gibi bir seçenek sunacak. İşletim sisteminin olduğu sürücüyü sıfırla demeniz yeterli. Tüm sürücüleri sıfırlayı seçerseniz bilgisayarda ne var ne yok silecektir. Sıfırlama işlemi biraz uzun sürebiliyor. Bilginiz olsun

Scudo
@cpt.erhan kısaca sıfırlama format gibi birşeymi oluyo sistem hızlanacaksa stabil hala gelecekse hepsini sıfırlamak istiyorum format atılmış gibi olsun misal zaten yedeklerimi aldım bu arada windows updateden orijinal yükseltme yaptım win10 u.

@karizmaertu aynen öyle. Cep telefonu mantığı telefonu fabrika ayarlarına döndürmek gibi. Cd usb gerek kalmadan kendi içinde hallediyor her şeyi. Yedeklerini aldıysan her şeyi temizleyebilirsin

@cpt.erhan uyarı ! Bu bilgisayar yakın zamanda windows 10 a yukseltilmis bu bilgisayarı sıfırlarsanız yukseltme islemini geri alamaz ve windowsun onceki surumune geri donemessiniz.diyor win10 silinicekmi anlamadım butun suruculeri kaldir temizle yaptim

Son güncellemeleri yapılmış lisanslı win 8 kullanıyorum. Media Creation Tools ile 3 kez yükseltme işlemini yapmaya çalıştım. İndirme işlemi %100 olduktan sonra bu uygulama kapanıp, bilgisayar hiç bir işlem yapmadan öylece bekliyor.

Nerede hata yaptığımı anlamış değilim. :D

@Erdal YILMAZ
Windows 10 ''7_8.1'' yükseltmesi yaptığı için işleminiz ilerlemiyor. Windows 8 kullandığınız için sistem 8.1 indirmek için pencereyi kapatıyor. İşletim sisteminizi 8.1'e yükseltin sonrasında aynı işlemi tekrarlayın.

Arkadaşlar ek bir bilgi;

Aşağıdaki dosya isimleri MSDN'de yayınlanmış orjinal Windows 10'dur. Bunu indirip yükseltme yapacağınız işletim sistemleri içinden kurulumu başlatıp gerekli yönergeleri uyguladıktan sonra da sorunsuz etkinleştirme yapabilirsiniz.
Otomatik olarak etkinleştirme işlemi hemen gerçekleşiyor.
Yani daha önce paylaştığım yükseltme araçlarına bağımlı değilsiniz. Aşağıdaki dosya isimleri ile indirdiğiniz temiz İSO'lar ile de işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

tr_windows_10_multiple_editions_x86_dvd_6847174
tr_windows_10_multiple_editions_x64_dvd_6847169

@BF Okuru

Haklısın. Bunu denemek aklıma gelmemişti. Bilgisayarımda Lisanslı Win7 pro var. Bakalım akşam deneyeceğim.

@karizmaertu
Bu uyarıda size anlatılmak istenen şudur. Kullandığınız Windows 10'dan memnun kalmadınız diyelim, önceki işletim sistemine geri dönmeniz gerekti. Eğer bu işlemi gerçekleştirirseniz eski işletim sisteminiz diskten silinir ve eski işletim sisteminize geri dönüş yapamazsınız. Yani Windows 10 silinmez.

@belgen
Yüksetme sonrasında böyle durumlar ile karşılaşmak gayet normaldir. Yapmanız gereken önce disk temizleme işlemi yapmak (sistem dosyalarını isterseniz silersiniz) ardından disk birleştirme işlemi yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bende Neden?? halen yok bu windows.. :)
Adsız.jpg

@BF Okuru Kolaycılığa alıştık. Özür dilerim, ve Teşekkür ederim.

Veee malesef pc coktu suan win7 ultimate format indiriyorum sonra yine win10 gecicem nasıl olsa urun kimligi var

windows 10un yeni tarayıcısı edgeyi nasıl buldunuz arkadaşlar?

@1dost

Ben uzun bir zamandan beridir kullanıyorum.
Şuan chrome'yi aratmayacak kadar hızlı fakar bir chrome olamaz tabiki ama şuanda piyasadaki en yenilikçi teknolojileri içerisinde barındıran tek tarayıcı özelliğini taşıyor.

Bana hâlâ gelmedi güncelleme Windows u rezerve ettim o işaret hâlâ sağ alt köşede güncelleme kontrolü yapıyorum yok birşey sanırım hâlâ sıradayız dünyadaki Windows kullanıcı sayısını düşünürsek önümde birkaç yüzmilyon kişi var birazdaha beklicem galiba hatta epey bir beklemem gerekecek

Geri