Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

@ogeday13
@ogeday13 benim bir pakette önceki mesajımda eklediğim fotodakiler vardı.
Diğer pakette ise kamera, bisiklet için gidon aparatı, silikon lens koruyucu kapak, batarya ve sarj aleti var. 73 Euro tuttu. PTTnin sitesinde yazdığına göre sıkıntı olmadan geçmiş gümrükten. Gelmesini bekliyorum. Seninkilerde 75 Euro üzeri değilse sıkıntısız geçer diye düşünüyorum.

Scudo
@Murat Ü.
@muratü Euro olarak almadım. Dolar olarak aldım. Toplam da hepsi 85 dolar tutmuş. Takılmaz sanırım

@ogeday13
@ogeday13 bende dolar olarak aldım. 80 dolar civarı tuttu sanırım. PTT sistemine girince orada yazıyor (gümrükten geçtikten sonra) ekstra bir ödeme yapılacak mı diye. Oradanda kontrol edebilirsiniz.

su kabını deneyen oldumu ben hala denemedim de

@chnkrmz
@chnkrmz Ben eğer yetişirse kamera bayramda İbrice'de dalışta denemeyi düşünüyorum. Bugün içine pamuk vs koyup 1 metre bile olmayan bir süs havuzu var ona atacağım housingi. Aklıma böyle bir yöntem geldi.
Eğer dalışta housing su alırsa ve kamera bozulursa kahrolurum. Daha bisiklette bile kullanmamış olurum.

Biraz önce dediğim işlemi yaptım. Sıkıntı olmadı. Tabi 20 metre derinlikte nasıl bir sonuç ortaya çıkar bunu denediğimde göreceğim. Geçen sene birinin GoPro'su su alıp çöp olmuştu. Orijinal GoPro housing kullanıyordu.

Sj4000 im dün itibariyle hakkı rahmetine kavuştuktan sonrs bunu almayı düşünüyorum,şu an en uygun 67 dolar civari fiyat ile gearbestte.. Bundan daha iyisi veya yenisi yakın zamanda gelir mi takip eden var mı?

@özgür duygu
Gearbestten aldım. Gelmesini bekliyorum. Sanırım daha uygunu yok. SJCAM4000 neden bozuldu acaba? Uzun süre onu almaya düşünmüştüm. Sonra Xiaomi'de karar kıldım.

Suparkında çok sert kaydırak inişlerine maruz kaldı kafa bandıyla beraber, su geçirmeyen kap buğu yaptı ona bakarken kapattım aleti, bir daha açılmadı ne yazık ki.. Kenardan bi yerden kap su aldı diye düşünüyorum ama emin değilim.yoksa çok memnunsum cihazdan bi gün önce de su altı (iki üç metre civarı)çekim yapmıştım.. Şimdi şarj oluyor gözüküyor ama hiç açılmıyor,ece dönünce bi bilgisayara bağlayıp deneyeceğim

İnceleme için teşekkürler.Başarılı bir F/P ürünü olmuş,birtanede ben sipariş edeceğim.Umarım bu tarz ürünler artar ve kullanıcılar uygun fiyatlara daha geniş bir ürün yelpazesine ulaşabilirler.

Su altında kullanılan selfie çubuğu yok mu gearbest sitesinde ben mi göremiyorum.
Aşağıdaki linkte kısa olanı var bu kendimizi çekerken kısa mı kalır?

(link)

@soneryen

Aynı üründen satın aldım. Gelmesini bekliyorum.

@Enes Şahbaz

Sanırım kablo ile bağlanıyor. Su altında sıkıntı olmuyor mu? Ben bu ürünü almıştım ayrıca. Onunda gelmesini bekliyorum.
(link)

@chnkrmz

trafikte gayet iyi gidiyorsun hocam tebrikler :)
bu arada o insanların içinde kendimi bıçaklardım helal olsun iyi sabır varmış.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Şevket Akça yok yav herkes gibi sürüyom bende :D
zaten oraya sırf bu videoyu çekmek için katlandım. bidahada oradan geçmedim zaten :D

@Enes Şahbaz
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkür ederim.

Geri