Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Kamera

Bugün sipariş edeceğim. Cihazın kendisi, su alti kabi, bir tane yedek pil, silikon kılıf, silikon lens kapağı, aldım başka almam gereken birşey var mı. Göğüs, gidon ve kask aparatı ile su alti tripodu başka yerden alacağım onların yani sira 1 tane yedek pil işimi görür mü pil için sarj cihazı pil içine konulan model olan cihazı almam gerekiyor mu, orjinal bluetooth kumandası var buna gerek var mı biraz pahalı, silikon kılıf yeterli mi yoksa başka kılıf mi alayım sitede etrafını saran kafes kılıf var. Ürünler sepet te bekliyor fikirlere göre hareket edeceğim değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Scudo
@soneryen Ben etrafını saran metal kılıfı aldım. Kaliteli duruyor. Ancak kamera daha gelmediğinden deneyemedim. Ayrıca ben harici o sarj cihazını da aldım. Önceki mesajlarımda aldığım ürünlerin linkini paylaşmıştım.

Cepten çok zor bakılıyor şirkette bu siteler yasaklı açılmıyor. Hepsine evde pc den baktim ama alamadım bugün 1 gün daha geçmesin diye alayım istedim. Pil cihaz üzerinde şarj olmuyor mu tekrar niçin gerek duydunuz alsam mı bende

@soneryen
Yedek bataryada almıştım. İleride başka bataryalarda alabileceğimi düşünerek ihtiyacım olur diye aldım

Kamera ve yanında aldıklarım biraz önce geldi. Kameranın malzemesi beklediğimden kaliteli çıktı. Bu akşam iş çıkışı hafıza kartı alacağım.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/14/5d961cbab0bd4d6edf1ab796ba765115.jpg

Arkasında kutunun 1A 5V yazıyor. Harici sarj cihazında 5V 2A yazıyor. Pile zararı olur mu ki? Alacak olanlar ona göre düşünsün.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/14/89d2b5cadd6613188f4115d07e8df40c.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/14/38da21b17efe019901f99a187f04302d.jpg

@Murat Ü.
Hızlı şarj yapar diye düşünüyorum. Şöyle aslında yanlışım yoksa bilenler duzeltsin hızlı şarj zaten batarya ömrünü kısaltır ama zaten 3 usd. Cep telefonunda bile battery docror ve benzeri programlar var şarj dolumu 100 e yaklaştıkça yavaş şarj moduna geçiyor pil in ömrü uzaması adına. Benim bildiğim bu şekilde. Bu 2A da hızlı şarj olabilir. Sesli düşünüyorum

Arkadaşlar kamera elime ulaştı.Şarjı hemen bitti.Şarja taktım şarjın bittiğini nasıl anlarım??

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@serdarkoc
Kac günde geldi

Xiaomi Yi ile çektiğim videoları youtube kanalımdan izleyebilirsiniz ;

Youtube Kanalım : (link)

Çok uzun süre SJ4000 kullandım sj4000 e görüntü kalitesi olarak çok önde eksiği ekranı yok ve yanında aksesuar gelmiyor ama bu fiyata bu kalitede başka bir aksiyon kamerası yok
f/p oranı ile şuna 1 numaralı ürün

Merhaba arkadaşlar,

Bu bayram İbrice'de hem kamerayı hem housingi deneme şansım oldu. Çok memnun kaldım. Ben 23 Haziranda sipariş vermişim. 25 Haziranda kargoya verildi. 13 Temmuzda ürünler elime ulaştı. Yaklaşık 18 günde elime ulaşmış oldu.
GoPro Hero 4 Black sahibi bir arkadaş görüntüleri görünce "keşke bunu alacağıma seninkini alsaydım" dedi. GoPro almadığıma mutluyum. Katlarca fazlasını ödeyecektim. Tabiki GoPro'nun özellikle Hero 4 Black'in önemli avantajları var. Ancak bu avantajları ne kadar kullanabileceğiz? Mesela 4K çekim yapıp onu editleyecek bir bilgisayara ve daha sonra izleyecek bir TV'e sahip miyiz? Ve GoPro ismini satıyor birazda. Aldığım ve elime ulaşan ürünlerle ilgili kısa yorumlarım aşağıda. Yardımcı olur diye düşünüyorum.

Yanlarına aldığım ücrertleri belirttim. Sanırım fiyatlar değişmiş. Linklerden kontrol etmekte fayda var.

1. (link) $ 67,29

Kesinlikle çok memnunum. Yukarıda da belirttim.

(link)

2. (link) $ 1.72

Lens için silikon koruma kapağı. Kesinlikle gerekli.

(link)
3. (link) $ 3.72

Bisikletin gidonuna bağlamak için aparat. Henüz denemedim.

(link)
4. (link) $ 3.17

Yedek batarya. Bence gerekli. WiFi kapalıyken 1 saatten fazla çekebiliyor. Tam olarak test edemedim.

(link)

5. (link) $ 4.29

Harici şarj cihazı. Aynı anda iki batarya şarj olabiliyor. Bence gerekli olabilir. Ama çok kaliteli değil. Bataryayı takınca yukarı doğru itiyor ve temassızlık oluyor. Bataryaları bantlayınca cihaza sorunsuz çalışabilir.

(link)

6. (link) $ 14,70

Su altı için housing. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Memnunum

(link)

7. (link) $ 3.21

UV Filtre. Daha denemedim. Görüntü kalitesini bozar mı bilmiyorum.

(link)

8. (link) $ 8.61

Alüminyum kamera koruyucu. Malzemesi çok kaliteli bence. Aldığıma değdi. Fakat bunun yerine silikonlarda var. Ben aldıktan sonra alüminyum ve silikon başka koruyucu modelleri de çıkmış.

(link)

Fotoğrafları paylaşacağım. Videoları buraya nasıl eklerim bilemiyorum. Convert edersem kalitesi bozulacaktır. Ancak görüntüler beklediğimden çok çok daha iyi.

Kamerayı alma sürecinde yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

@Murat Ü.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bende sipariş verdim. Inşallah 18 gün olmadan gelir. Bende tatilde havuzda denizse test edeceğim. Aynilarindan bende aldım. Kamera housing ve batmaz tripodu aynı kutu yedek pil bisiklet aksesuarlari diger ekipmanları farklı kutu sipariş ettim. Benim icin öncelik su altı Bende didim de deneyeceğim. Şu dalma konusunda tecrübenize ihtiyacım var aslında

@war3z
Tek kelime ile harika

@war3z kurgu montajlama çok güzel senden öğreneceklerim var :)

• Beğen
@chnkrmz
Hangi program ile yapmamız gerekiyor. Tavsiye var mı @war3z @chnkrmz

@soneryen ben adobe premiere kullanıyorum. ama biraz sıkıntılı. yada ben bilmiyorum.
edit yaptığımda 5 dk ya 50 gb yer kaplıyor. encode ile tekrar dönüştürüyorum kalite kaybı yaşamadan 50 gb yi 1 gb yapıyor

• Beğen
@chnkrmz
Makine bi gelsin bende bulayım en kullanışlı olanı veya yaygın olanı bu mudur. Fotoğraflardaki adobe photoshop gibi birşey mi

@soneryen grafiker olduğum için işin profesyoneli adobe photoshop ve adobe illustrator benim işim için.
ama videoda işe yabancı olduğum için profesyonel dir diye adobe premiere kullanıyorum :D belki başka daha iyi program vardır ben bilmiyorum.
ama adobeden genede şaşmam. programı tam bilmediğim için ilk editlemede 1080 p kaydı 30 kare saniye yaptığımda 5 dk sı 50 gb yer tutuyor.
gene adobenin kendi encoderi ile mp4 yaptığımda 50 gb oluyor bana 1 gb falan yada daha az.

@soneryen

Ben dalış brövemi Didim Altınkum'da Okenos Diving var. Oradan almıştım. Sinan Hoca çok iyi bir hocadır. Kendisi size yardımcı olur. Tavsiye ederim. Ayrıca deneme dalışı da yapabiliyorsunuz.

Geri