Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yabancı internet sitelerinden alışveriş

İş bankası 100 lire üzerine 6 taksite kadar yapıyor (Tabi bu sadece Yurt dışı için değil genel olarak)
 
Scudo
TEB 4 taksit yapıyor.
 
İng de yapıyor
 
card finans exclusive önceden kayıt olmak kaydıyla yut dışı alışverişinize alışveriş günündeki kurdan TL değerini 4 taksit yapıyor. Ben mesela RoX 5.0 aldım yeni. 86,5 euro ödendi. 69,72 TL den 4 taksitle ödemekteyim. Euro düşse de yükselse de rakam aynı kalacak.
 
İsbankasi da 6 taksit yapiyor. Ekstreniz kesilmeden once gidip konusmaniz gerek tabi. Ekstreye yansirsa isiniz biter :)
 
Hiçbir siparişim gelmemezlik olmadı aktif alışveriş yapıyorum Aliexpress i tek geçerim
 
Selam.

Arkadaşlar yurtdışı sitelerde fiyatlar baya uygun oluyor ama kargo ücreti yüksek çıkıyor. Bisiklet gönderimi için fiyat uygun olan bildiğiniz site varsa önerebilirmisiniz acaba?

Örneğin (link) sitesinde bisikletler çok uygun ama kargo 150$ görünüyor.

İyi forumlar.
 
Wiggle da 50$ üzerine ücretsiz kargo var bu arada 25 kasım da blackfriday indirimleri olacak takip etmenizi tavsiye ederim
 
@ozansefer
wiggle sitesinde olacakmı acaba
 
Wiggle da chainreactioncycles da, bikecomponents da falan da vardı sanırım merlincyclesa da bir bak istersen
 
  • Beğen
Tepkiler: Fat1h
Arkadaşlar Merhaba,

İnternet üzerinden dağ bisikleti satınalmak istiyorum.Sedona whistle ghost aklımdaki markalar.Güvenilir bisiklet satan site varmıdır.Desteğinizi rica ederim.
 
Arkadaşlar şu anda yurt dışı internet alışverişini taksitlendiren banka var mı? Arama motorundan bilgi çıkmadı. Tutar büyük, taksitsiz alamıyorum :(
 
Yasa gereği taksit yapılmıyor.
 
Merhaba bir sorun var tecrubesi olanlar yardimci olabilirse memnun olurum
sorum şu:
Yurdisindan dis lastik alacagim ve kargoyu bedavaya getirmek için arkadaşlarla ortak almayı düşünüyoruz ama sorun şu
3 kişiyiz ve aynı lastikten alacağız sizde birebir aynı lastikten 6 tane alsak gümrükte sorun çıkar mı?
teşekkürler

Bilgisi olan yok mu :)
 
Merhabalar,

Mosso Blackedition almak istiyorum ama bulunduğum çevrede bayisi yok. Aracım da olmadığı için internetten almak zorundayım. Aydın Bisiklette (aydinbisiklet.com.tr) stoklarında olduğunu söylediler. Bilen, alışveriş yapan varsa nasıldır? Daha önce hepsiburada'dan almak gibi bir hataya düştüm zamanında. Tekrar aksiliklerle uğraşmak istemiyorum. Eğer varsa başka bir online alışveriş sitesi tavsiyeniz, onları da yazarsanız sevinirim.
 
Merhabalar

Uzun suredir deli gibi bu e-bikelari arastiriyorum. Turkiye'de bir kac yer haricinde satis yapan yer bulamadım. yerli bir kac firmanin bir urunu var, onlar da ithal urunlerle aynı degerde nerdeyse.

Cube'in 1500 euro civarlarinda uygun modelleri var. gozume kestirdigim bir iki markanın urunleri var. ne ghost ne de cube in bu modellerini hic bir yerde bulamıyorum.

10 bine kadar bir butce ayirdim. Gumrukte vergisini odeyerek almayı da pek sorun olarak gormuyorum. Yollayariz diyen bir site bulamadım.
Pedal destekli e-mtb satan ya da ile ilgili Yurtdisi ya da Yurtici kaynak, alisveris sitesi bilenimiz var midir?
 
@mirkal İzmir'de e-bike satan yer var sanırım büyük bir yere benziyor orada da yok mudur acaba aradığınız hatta siteleri de (link) bu belki işinize yarayabilir :)
 
@mirkal
Var ghostunda varda bir bak fiyatlara sana uyuyormu türkiyeye gönderiyor bu site ghost var cube yok başka markalarda var bak (link)
 
Geri