altur
Üye
- Tepki
- 90
- İsim
- C Alp argun
- Başlangıç
- 1968—69
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Abi seneler önce Bursa GF'de adam bize baya ağır küfürler etti. Utanmasa yolumuzu kesecekti. Neymiş efendim, bizim yüzümüzden trafik kapatılmış.Üstüne tam manası ile gidilmemiş ve toplumda bisiklet sporu gazlanmamış , yabacı ülkelerdeki yarışlardaki seyirci potansiyel ve ilgisine bakıyorumda bizde böyle bir görüntü yok malesef , yanlış hatırlıyor olabilirim , cbbt da yabancı yarışçılara yuh mu çektiler öyle bir şeyler olmuştu
Bu hikayenin bir benzeri motosiklet camiasında yaşandı.Güzel bir proje idi bu başarı, 2.5 yıl koç Andy Sparks ile çalıştı, uzun süreler y.dışında velodromda antrenmanlar, kamplar yapıldı ve sonuç
Burada anahtar "antrenör" oldu. Üzücü yanı devamı gelmedi, zira o yarışlarda parlayan yıldızlardan biri Caleb Ewan idi
Aero barlarda genelde flare oluyor.İnstagramda denk geldiğim yarış vıdeolarında gidonlarda flare açısı var gibi. Yol bısıkletlerınde olmuyor diye biliyorum acaba son zamanlar sporcular acılı gidon mu tercih ediyor yoksa göz yanılması mi benim gördüğüm
Amatör bir bisiklet sürücüsü olarak federasyon yarışları hakkında sorum olacaktı şimdiden yanıtlarsanız sevinirim. Uzun süredir bisiklet kullanamasam da bugün gelen gazla beraber tekrardan antrenmanlara çıkıp Bursa daki Türkiye kupası 1.etapa katılarak denemek istiyorum. Yaşım 18. Bu yarışa katılmam için neler gerekiyor acaba. Lisans vs. olması gerekiyor ama yarış günü ve yarış öncesi neler yapılıyor? Kulübüm olmadığı için neler yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim..
Ve tabi hazırlanma sürem çok az olduğu için nasıl bir antrenman önerirsiniz?
Teşekkür ederim.Merhaba, Ferdi lisans çıkarmanız yetiyor. Ama yarışa katılmak için il temsilcinizle öncelikle haberleşmeniz lazım. Sizin isminizi Ferdi olarak listeye ekleyecek, listeyi il temsilcisi ve gençlik Spor onayladıktan sonra yarışa katılacaklardan birisi teknik toplantıda ibraz edecek, lisansınızı da götürmeniz gerekiyor, toplantıda kaydınız yapılacak ve sırt numaranızı alacaksınız. Normalde bu işi kulüp idarecisi veya antrenör yapar ama Ferdi sporcu olduğunuz için teknik toplantıya katılıp numaranızı almanız lazım, yarış ile ilgili detaylar zaten toplantıda açıklanır
Peki sizce uzun süredir(3-4 ay) hemen hemen bisiklet kullanmayan biri için 1 aylık hazırlanma ile bir yarışa katılınabilir mi? Hedefim genel olarak giren kişi sayısının yarısına gelebilmek.
@sydrotikMerhaba, Ferdi lisans çıkarmanız yetiyor. Ama yarışa katılmak için il temsilcinizle öncelikle haberleşmeniz lazım. Sizin isminizi Ferdi olarak listeye ekleyecek, listeyi il temsilcisi ve gençlik Spor onayladıktan sonra yarışa katılacaklardan birisi teknik toplantıda ibraz edecek, lisansınızı da götürmeniz gerekiyor, toplantıda kaydınız yapılacak ve sırt numaranızı alacaksınız. Normalde bu işi kulüp idarecisi veya antrenör yapar ama Ferdi sporcu olduğunuz için teknik toplantıya katılıp numaranızı almanız lazım, yarış ile ilgili detaylar zaten toplantıda açıklanır