N.ÖZKAN
Aktif Üye
- Tepki
- 232
- Bisiklet
- Salcano
Mur de Huy son 150 metrede Tesla model S gibi hızlandığını gördükten sonra bu form seviyesindeki bir Pogacar'ı yenmek için iki şeyden biri gerekli diye düşünüyorum:
Bir başka Pogacar, ki bulması birazcık zor olabilir, ya da geçen sene TDF 11. Col du Granon etabında Jumbo Visma ekibi ve Vingegaard'ın yaptığı gibi domestiklerinden ayrılmış ve sağlı sollu ataklarla yorularak hizaya getirilmiş bir adet Sloven ejderhası. Quickstep şu haliyle pek de Remco'ya bu takım desteğini verebilecek durumda değil gibi.
Kadınlarda ise SDWorks, Team Sky mirasını devralmış gibi görünüyor. Her kürsüye iki sporcu çıkarmak gibi acayip bir istatistikleri ve Van Der Breggen'in ardından Demi Vollering'i yeni Ardenler kraliçesi yapma hedefleri var sanırım.
Tek günlük yarışlarda Remco'nun Pogacar'ı yenebilecek kadar gücü ve dayanıklılığı olduğunu düşünüyorum. Pazar günü Liege- Bastogne- Liege yarışında,
Julian Alaphilippe form grafiğini kazandıysa şayet, takım arkadaşı Remco Evenepoel ile POGACAR'ı bayağı zorlayacaklar diye tahmin ediyorum.
Vingegaard vs Pogacarı sanırım Tour de France ta rakip olarak görebileceğiz, ( Bisikletforumda bir arkadaşın tespiti vardı, POGACAR geçen seneye göre biraz kilo vermiş, VINGEGAARD 'ın ise bacaklar geçen yıla göre daha kalınlaşmış. ) Bakalım bu sene nasıl bir yarış izleyeceğiz.
INEOS takımıda bu ikiliye rakip olabilecek sağlam bir lider çıkarabilseydi güzel olurdu. Egan Bernal'in belindeki rahatsızlık tam güçte uzun süreli form tutmasını engelliyor gibi.