ahlaksahibi
Daimi Üye
- Tepki
- 320
- İsim
- yusuf
- Bisiklet
- Salcano
kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.Hep aynı ortalar azıcık doğuya, Karadenize genel olarak anadoluya gelin . Muhteşem doğal tarihi güzellikler mükemmel rotalar memlekette sanki başka yer yok Antalya Muğla İzmir İstanbul.organizatörlere teessüflerimi iletiyorum
Hep aynı ortalar azıcık doğuya, Karadenize genel olarak anadoluya gelin . Muhteşem doğal tarihi güzellikler mükemmel rotalar memlekette sanki başka yer yok Antalya Muğla İzmir İstanbul.organizatörlere teessüflerimi iletiyorum
D915 miydi. 2015 yılında motorla ne çıkmıştık, unutamam.Yani değişik rotalar olmalı Türkiye cumhurbaşkanlığı bisiklet turu sadece bir yarıştan ibaret değil aynı zamanda turizm ve tanıtım açısındanda önemli bir yere sahip
Adamlar Fransa'nın tepelerinde benekli mayo için ter dökerken;307715 dosyayı görüntüle
Bizim de buna benzer rotalarımız neden olmasın bizde benekli mayo verebiliriz 🤣
Bizim Bayburt Trabzon arası Soğanlı Dağımızın fransa tepeciklerinden neyi eksik 😁 Etap: mountain rose, miss🤣
307716 dosyayı görüntüle
Tabi ki mümkün benimki sadece bir örnek, iş mekanı seçmek bitmiyor, yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi organizasyonun lojistik ayağı konaklaması binlerce insana ve araca müsait alan lazım.D915 miydi. 2015 yılında motorla ne çıkmıştık, unutamam.
Dünya Şampiyonası başlıyor:
(link)
[/ALINTI]
Yayın yarın saat kaçta ?
Bu sohbetler için ayrı bisiklet kanalı alsalar keşke videolarını bulmak ulaşmak çok zor en azından kanal içinde düzenleme yapmaları lazım
Dünya sıralamsına göre 1 adet sporcuyla katılım hakkı vardı ama herhangi bir bisikletçi yollanmadı.Türkiye sporcu yollamadımı? Başlangıç listesinde bizden sporcu yazmıyor merak ettim.
Türkiye sporcu yollamadımı? Başlangıç listesinde bizden sporcu yazmıyor merak ettim.
Bir düzeltme yapayım, gençlerde bizi Serdar Gedik temsil etmiş. Sonuç DNFYol ve pist yarışları için gitmedi Türk sporcu