Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

Scudo
Hep aynı ortalar azıcık doğuya, Karadenize genel olarak anadoluya gelin . Muhteşem doğal tarihi güzellikler mükemmel rotalar memlekette sanki başka yer yok Antalya Muğla İzmir İstanbul.organizatörlere teessüflerimi iletiyorum
kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.
balıkesir (kocayayladan) bursa etabı olabilir.
kapadokya etabı olabilir.
erzurum trabzon etabı olabilir.
ankara etabı olabilir.

ama işte lojistik ve konaklama iş ve işlemleri kolay olanı seçmeye sebep oluyor.

Hep aynı ortalar azıcık doğuya, Karadenize genel olarak anadoluya gelin . Muhteşem doğal tarihi güzellikler mükemmel rotalar memlekette sanki başka yer yok Antalya Muğla İzmir İstanbul.organizatörlere teessüflerimi iletiyorum

Özellikle sıcak yaz aylarında hep beklediğim aksiyondur. Gidip 40°C güneyde veya İç Anadolu'da yapıyorlar

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Yani değişik rotalar olmalı Türkiye cumhurbaşkanlığı bisiklet turu sadece bir yarıştan ibaret değil aynı zamanda turizm ve tanıtım açısındanda önemli bir yere sahip

Adamlar Fransa'nın tepelerinde benekli mayo için ter dökerken;tour-de-france-2017-profils-et-presentation-des-principaux-cols-696x319-1.jpeg

Bizim de buna benzer rotalarımız neden olmasın bizde benekli mayo verebiliriz 🤣
Bizim Bayburt Trabzon arası Soğanlı Dağımızın fransa tepeciklerinden neyi eksik 😁 Etap: mountain rose, miss🤣
resimid_5389386_16_9_1530213464.jpg

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu ayrı bir dert, Karadeniz'de lojistik kurtarmıyor (kalınacak tesis bakımından özellikle). Min. 2000 kişinin kalacağı 8 etap boyunca kaliteli mekan bulma sorunu var. Yoksa rota konusunda sıkıntı yok

Yani değişik rotalar olmalı Türkiye cumhurbaşkanlığı bisiklet turu sadece bir yarıştan ibaret değil aynı zamanda turizm ve tanıtım açısındanda önemli bir yere sahip

Adamlar Fransa'nın tepelerinde benekli mayo için ter dökerken;307715 dosyayı görüntüle

Bizim de buna benzer rotalarımız neden olmasın bizde benekli mayo verebiliriz 🤣
Bizim Bayburt Trabzon arası Soğanlı Dağımızın fransa tepeciklerinden neyi eksik 😁 Etap: mountain rose, miss🤣
307716 dosyayı görüntüle
D915 miydi. 2015 yılında motorla ne çıkmıştık, unutamam.

D915 miydi. 2015 yılında motorla ne çıkmıştık, unutamam.
Tabi ki mümkün benimki sadece bir örnek, iş mekanı seçmek bitmiyor, yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi organizasyonun lojistik ayağı konaklaması binlerce insana ve araca müsait alan lazım.

Yarış ile ilgili detay merak edenler için,Berkem ve Sarper bey özet şeklinde favorileri,pisti ve genel değerlendirmeyi yapmışlar.

Dünya Şampiyonası başlıyor:
(link)
[/ALINTI]

Yayın yarın saat kaçta ?

Bu sohbetler için ayrı bisiklet kanalı alsalar keşke videolarını bulmak ulaşmak çok zor en azından kanal içinde düzenleme yapmaları lazım

Yarın, 6 Ağustos Pazar, "Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı" olacak.
272 k.ile uzun bir parkur.Çok engebe var. Klasikçiler ve Cyclocros tarzı bisikletçiler için biçilmiş kaftan.
profile-worldsmeneliterr2023-64c6dc73b0868.png

Yayın aralığı 12.00-18.30 civarı.

Canlı yayın başladı...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Yayın akmaya başladı

271 km, şehir içinde tur sayısı 10, adrenalin 100.000 😄

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve MakRo
Türkiye sporcu yollamadımı? Başlangıç listesinde bizden sporcu yazmıyor merak ettim.

Dün sezonun en baba maratonu vardı. 2014 yılından beri bu yarışa 9. katılışım. Hava hem soğuk hemde yağışlıydı. 2900m civarlarına kadar çıkılıyor ve bu irtifada hava 0 derece ve rüzgarlıydı. 2 defa düşmeme rağmen mekanik bir aksaklık yaşamadım. Eller kollar dondu tabii ve kontrol problemleri yaşadım. Kendi kategorimi açık ara geçtim ama tüm amatörlerde az farkla 2. bitirdim. Son inişin sonrarında artık kontrolü kaybetmeye başlayınca yavaşladım, İtalyan delikanlı da arayı 1dk falan açtı. Bitiriş zamanımız birçok profesyonele de yakındı, hava şartları yamulttu herkesi.
Düşüşler ve diğer birkaç videoyu Strava'ya yükledim :)

(link)

1691326059968.png

MATHİEU VAN DER POEL ARTIK 🌈...
(link)

Geri