Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

Froome dökülmeye başladı fısfısını almayınca böyle oluyor sanırım.Monte zoncalana kadar dayanır diye düşünüyordum ama oraya gelmeden işi bitecek gibi.

Scudo
Simon Yates!!!
2. Pinot
3. Chavez
Harika etap, harika sonuç. Scott takımı resmen etabı domine etti. Domestiğinden lider Yates'e kadar herkes üstüne düşeni yaptı. Ve tabi gülen surat Chavez.
Yarışı İyi tahmin ettik bu arada:)üstat @hamlet2006
Ekran Görüntüsü (16).png
Fruum efendi genel klasman tablosuna gömüldü. Fısfıs yetiştirin:p
Ekran Görüntüsü (17).png

@Cem cm @MehmetAliB. Tom Dumoulin yüksek ya da düşük farketmeksizin eğimin düzenliği olduğu her yokuş etabında kendi temposunu bularak çıkabiliyor.Dumoulin eğimin düzensiz ve sert olduğu Monte Zoncolan'da da Yates ,Chavez,Pozzovivo Ve Pinot dörtlüsüne tutunabilirse Yates'in işini zorlaştırabilir.

En büyük turnusol kağıdı Zoncolan olacak gibi.Dumoulin Orada da tutunursa kaybettiği küçük zaman farklarını Roverotodaki uzun zamana karşıda çıkarır.

Her türlü üçüncü haftadaki zorlu kraliçe etapları göreceğiz gibi.

Bu dört etap çok önemli olacak:

14.etap: San Vito al Tagliamento to Monte Zoncolan, 181km
16.etap: Trento to Rovereto, 34.5km (ITT)
19.etap: Venaria Reale to Bardonecchia (Jafferau), 181km
20.etap: Susa to Cervinia, 214km

@hamlet2006 Tom Dumoulinin monte zoncalan da tutunması çok zor rakiplerine oranla baya ağır kalıyor.Ayrıca zamana karşı etabı baya kısa bu sene o yüzden Monte zoncalan da geride kalırsa zamana karşıda kapatması baya zor olacak , bana kalırsa monte zoncalan da hemen hemen genel klasman şekillenir gibime geliyor.Tabi konuşmak için erken her şey olabilir bu sporda.

@Ertan M. Ben de Monte Zoncolan'daki değişken ve sert eğime tutunamaz diyorum.Ama çok fark yemeden diğer liderlerle çıkarsa bir şansı olabilir.Geçen seneki en büyük şansı toplam 70 km olan bireysel zamana karşıydı.Bu sene hem zamana karşı toplamda 45 km ye düştü hem de irtifa kazanımı fazla ve etap uzunlukları biraz daha uzun ;Bildiğiniz gibi bunlar Dumoulinin işini zorlaştıran şeyler.
İlk 5 belli de yerleri belli değil gibi geliyor.Dediğiniz gibi 3 büyük turu kestirmek zordur.

Son hafta çok çetin geçecek evet. Giro çoğunlukla hep böyle zaten. Büyük resim belirse de son haftada belli oluyor her şey.
Highlist yayınlanmış
Esteban Chavez. Bu çocuğa dikkat. Formolo gibi ışığı parlayıp sönenlerden olmayacak. Her geçen yıl ışığı parlıyor, daha da parlayacak. Efsanelerin arasına girer mi? Sanmıyorum ama mücadelesini izlemesi çok zevkli.
esteban-chaves-ahora-es-segundo-en-la-general-635186.jpg

Biliyorum çok özlediniz.
Roubaix fatihi,gökkuşağı mayonun sahibi megastarımız Peter Sagan,bu gece yarısı saat 00:01 itibariyle Eurosport 1 de.

Bizimki Kalifornia Turundaki Longbeach etabında sprintte sörf yapacakmış:D @MehmetAliB. Yanındaki Cavendish mi?
DdDYM7vVQAIY1Om.jpg

Bu arada dağ bisikletini de özlemiş.

@MehmetAliB.
Majesteleri(Chris Foome) İtalya'nın Apenin Dağlarında kaybolmuş:krktm:
Yeni majeste Simon Yates mi?:harika:

Simon Yates'in kazanmasına sevindim:)
Pembe mayonun böyle zor bir etabı,rahat bir şekilde kazanması çok şık..Yates'e sempatim daha da arttı..Geçenki etapta takım arkadaşına etabı bırakması da şıktı..
Bravo Yates:harika:

Pinot güçlü ama ne yapmaya çalıştığını anlamak zor..Her kaçanı kovalamaya çalışarak,çok güç harcadı ve etabın sonunda Yates yanından geçerken,arkadan takip etti sadece..Halbuki Yates gibi doğru zamanlama yapsaydı,etabı kazanabilirdi..
Yates gayet rahat bir şekilde bekledi,bekledi ve ''pembe mayonun hakkı böyle verilir'' dersi verdi:harika:

Dumoulin iyiydi yine..Zirveye oynayan herkese güçlü olduğu mesajını verdi..Froome'un geride kalmasıyla,şu anda öne doğru bir adım attı..
Dumoulin ve Yates mücadelesini izleyeceğiz..Yates bir aksilik yaşarsa Chavez var..Yani Scott takımı bu yarışı istiyor..
Bu sürprizi bekliyordum..Mitchelton scoot yarışa renk kattı..

Aru zaman kaybetti..Aru'nun işi zor ama daha pes edeceğini sanmam..

@Kudret Kurtcebe Froomey görmesin ;seyirciler de komik.Gırgırcı:D

Bugünkü Gran Sasso finişinden.İnsan üzülmüyor da değil.Salbutamol ile kariyerine darbe indirdi.Böyle olmamalıydı.Olması da gerekmiyordu.İnsanın kendine yaptığını hiç kimse yapamıyor.
RjiaWk-k.jpg

@hamlet2006

Bunlar yeni bir şey değil zati ,yalnız ona aklı kim verdi takım menejerimı ? Doktorumu ?üçlü br çetemı var acep ?:eek:

@Kudret Kurtcebe
Team Sky ve Team Sky'ın Marjinal kazanım politikasının ahlaki sınırları aşması.Bence takımı suçlu.Bisikletin karanlık tarafında duruyor Team Sky.

Bundan

froome.jpg

Buna döndürler adamı zorla.Froomey'in de suçu var ama takımı kadar değil.
darthvader.jpg

@Kudret Kurtcebe
Bu işleri para yağdıran sponsorlar tetikliyor olabilir..!!!
"Deli para verdik kazanamazsan ...." gibi konuşuyor olabilirler:kötü::kötü::kötü:

Geri