Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Scudo
Hem hocam aldığım hata mesajını okursanı "sitemizde vakit geçirmelisiniz." diye yazıyor. Ben buradan online süresini anlıyorum. Başka da anlaşılmaz zaten...Mesaj yazmalısınız yorum yapmalısınız ya da beğeni sayınız artmalı vb.. demiyor.@Murat Cömez

Yani uygun yere uygun bir konu açmak için birçok konunun altına yazı yazmamız mı gerek?
2 haftadır okumadık konu bırakmadım forumda. Ben bunu kastediyorum. Zaten hata mesajı da öyle diyor. Sitemizde zaman geçirin diyor. @Murat Cömez

@Makula 06

@biziklet

Ben tam yeni üye kurallarini bilmiyorum. Ama mesaj sayisi da konlara mesaj atmayla yükselmiyor. Bu konuyu hic yönetici kismindaki kisilere sordunuz ve danisdinizmi. Bence daismaniz iyi olacaktir, onlar sizere kural hakkinda daha iyi yardimci olabilirler.

Saygilarimla

@biziklet
Normal, bence baska moderatörlere direk özelden yazin, Sadettin beyin cevabi biraz uzaktan geliyor.
Amerikadan türkiyeye yürüme gelen bir arkadsinizi bekliyorsaniz, muhtemelen daha cabuk gelecektir.:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Forum moderatörlerinin işlerini gönüllü olarak yapan normal insanlar olduğunu hatırlatırım. :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@Sadettin Z. Hocam hiç güzel bir cevap değil. Keyfilik barındırıyor içinde. Yani gönüllüyüz ister cevap veririz istersek vermeyiz diyor bu cevabınız.
Her neyse boş verin. Sadece "sitede vakit geçirdim niye konu açamıyorum" dedim, olay nerelere geldi.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
@biziklet
Sanırım doğru anlamamışsınız. Demek istenen muhatap olduğunuz insanlar kendi işleri güçleri, sorumlulukları, aileleri, problemleri olabilen aynı sizin gibi sıradan kişiler. Üstelik bu işi para karşılığı değil sadece sevdikleri bu ortama faydalı olabilme maksadıyla yaparlar.

Aynı anda birçok işi yapmak zorunda kalabilen bu kişilerden bir teknik destek elemanı yahut müşteri hizmetleri performansı beklemek pek doğru değil :)

@biziklet

"Vakit geçirmek" ifadesi çok açık olmamış anlaşılan.

Yeni üyelerin hemen başlık açamamasının sebebi onları forumda arama yapmaya yöneltmektir. Arama yaparsanız sorunuza benzeyen soruları bulup okuyabilirsiniz. Tatmin olmuyorsanız benzer bir konunun altına yazabilirsiniz. Benzer konunun altına yazmak çoğunlukla yeni başlık açmaktan daha etkili oluyor. Bu başlıkta yaptığınız gibi...

Değerli dostlar uzun zamandır foruma üyeyim anca ikinci el bölümünde konu açmak istediğimde engelleme yapıyor istenen kıstas nedir paylaşım için? Market bölümündede verilen ilanı güncelleme konusu mümkün gözükmüyor formulünü bilen varmı? Şimdiden herkese çok teşekkürler

@sedir90 Kusura bakmayın ama siz "paylaşım" kısıtlaması demişsiniz 2012 den beri 29 mesaj, 13 konu. Buradaki "kısıtlama" yı ben anlamadım. Tekrar kusura bakmayın.

@Asusmune değerli kardeşim kısıtlama olayını ikinci el kısmında açacağım konu için gördüğüm yazı üzerine yazdım.

• Beğen
Tepkiler: mcyavuz
iyi akşamlar pedal dostları, ikinci el bölümüne başlık açmak istiyorum uzun zamandır üyeyim foruma lakin açamıyorum
ne zaman başlık açabilirim?

• Beğen
Tepkiler: kulebey
Geçen gün yaptığım Beyşehir Eflatun Pınar'ı (Hitit anıtı), Eşrefoğlu Camii ve göl kenarı gezisi fotoğraflarımı paylaşmak ve bu eserler ve yerler hakkında bilgilendirme yapmak istemiştim. Ancak yeni konu açmak için kota uygulaması olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Sitede daha önce açılan konuların tekrar tekrar açılmasını önlemek için ve ikinci el bölümü için gerekli olduğunu düşündüğüm kota uygulamasının gezi ve tur makaleleri ve fotoğrafları bölümünde olmaması gerektiğini düşünüyorum.

@ciares bende Size katılıyorum, bir de fikir vermek istiyorum. Başka bir konunun devamı şeklinde paylaşımda bulunabilirsiniz. Böylelikle kısa sürede kota olayını da aşmış olursunuz.

@çağrı can Başka bir konunun devamı şeklinde gezi fotoğraflarımı ve tanıtımımı paylaşıp konuyu dağıtırsam konu sahibine haksızlık yaptığımı düşünürüm.

Arkadaşlar çok kısa bir sorum olacak. Cevabını bir çok yeni üyemizi sevindireceğini düşünüyorum. Yeni bir üye ne gibi şartları yerine getirdikten sonra gerçek bir bölümde yeni bir konu açabilir? Mesela "şehirlerarası gezi ve tur makaleleri" bölümünde yeni bir konu açmak için mesaj sayınız veya beğenilmiş mesaj sayınız kaç olmalı? Şartlar neler

Lütfen bir bilen bir cevap yazsın, teşekkürler :)

Geri