Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Scudo
Tur yazıları bölümündeki sınırlama azaltılmalı çünkü oraya açılan başlığın içeriği zaten forumda olamaz çünkü kişinin şahsi fotoğrafları vs. içeriyor

Merhaba arkadaşlar.

Arkadaşlar forumun genel işleyişini tanımanız, arama yapmayı öğrenmeniz, kurallara aşina olmanız için böyle bir uygulama var. Direkt yeni üye olan herkes hemen konu açsa, spam mesajlardan, reklamlardan geçilmez. Tabi ki sizin üzülmenizi istemiyoruz. Ancak bu kural, belirli durumlar sonrasında oluşturuldu. Konu açmanız için yazmanız gereken mesaj sayısı hakkında net bir rakam belirtemeyeceğim için şimdilik konularınızı soru cevap bölümüne açabilirsiniz. Biz doğru alanlara taşırız sizin için.

İyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar.

Arkadaşlar forumun genel işleyişini tanımanız, arama yapmayı öğrenmeniz, kurallara aşina olmanız için böyle bir uygulama var. Direkt yeni üye olan herkes hemen konu açsa, spam mesajlardan, reklamlardan geçilmez. Tabi ki sizin üzülmenizi istemiyoruz. Ancak bu kural, belirli durumlar sonrasında oluşturuldu. Konu açmanız için yazmanız gereken mesaj sayısı hakkında net bir rakam belirtemeyeceğim için şimdilik konularınızı soru cevap bölümüne açabilirsiniz. Biz doğru alanlara taşırız sizin için.

İyi forumlar.

Bence de doğru Ve faydalı bir sistem ancak şöyle bir olumsuzluğu var. Tabii ki benim kişisel görüşümdür bu yanlışım varsa lütfen uyarın. Alakasız konu başlıklarında alakasız mesaj gibi bir duruma sebebiyet veriyor bu. Örneğin yol bisikletinde gidon seçimi gibi bir başlığın altında şu şu bisiklet nasıldır gibi alakasız mesajlar olabiliyor. Bunu önlemenin de bir yolu olsa keşke. Adam mtb bisiklet başlığı altında salcano xrs 040 nasıldır diye dank diye mesaj atıveriyor:)

Bir de konu açabilmek için eski konulara alakasız mesajlar yazan aklıevvel arkadaşlar var. Farkedilmediklerini sanıyorlar devekuşu misali...İstisnalar dışında hem foruma kullan at muamelesi çekiliyor hem de bazıları hesap sormaya kalkıyor. Bu konudaki katı tutumundan dolayı yönetime teşekkürler.

E
@Deniz

Evet böyle bir sistem gerçekten çok mantıklı, alakalı alakasız her yeni üye konu açarsa tabi ki bir kirlilik oluşur forumumuzda. bu sistemi düşünen yöneticilere tekrardan çok teşekkürler. Fakat yine de insan merak ediyor, ne Zaman yeni konular açabilecek seviyeye geliriz diye. Yani anlamaya çalıştığım şu, bir çok insan soru cevap bölümüne mi açıyor, açmak istedikleri yeni konuları. Yani mesela 100 mesaj sayısı olan bir forumdaş da mı soru cevap kısmına açıyor mesela yapmış olduğu bir geziyi, ve daha sonda siz mi taşıyorsunuz bu konuyu gerekli yere?

@Anonim hocam iyi aksamlar ben ikinci el kismindan bi ürün satacagim ancak konu acamadigimdan dolayi satamiyorum. Simdi baska 2. El ilanlarin altina mi yazayim ilani :D :D

@Anonim hocam markette bisiklet haric paylasim yapiliyor mu? Oyle bi kisim varda bisiklet haric paylasim diye orda yapmak istiyorum ben onun icin :)

@Anonim Hocam iyi akşamlar, dediğiniz gibi markette bi ilan paylaştım geçen gün yayınlandı, bugün de bisiklet dışındaki diğer ürünler kısmında bir ilan paylaştım ancak yayınlanmadı, neden yayınlanmadı diye soru cevap kısmından sordum o da silindi. Birincisi neden yayınlanmamıştır her şeyi ilan prosedürüne göre yaptığım halde, ikincisi ben sorumu soru cevap bölümüne değilde nereye veya kime soracağım, benim sorunumla ilgili konu yok arattım yani soru cevap kısmından başka bir yer var da ben mi bilmiyorum adı üstünde soru cevap, forumla ilgili sorularımızı nereye soracağız?

@Auron Sanchez
Arama yapılmadan açılan konular, boşuna yer kaplamasın diye siliniyor. Amaç, konu açmadan önce arama yapmaya teşvik etmek :)

İkinci el ilanınıza gelelim :) Kuralları okudunuz mu o bölümle ilgili? Hatalı veya eksik bilgili ilanları onaylamıyoruz. Çok ufak bir eksiklik varsa eklemenizi rica ediyoruz, eklemezseniz siliyoruz.

Kısacası belirli bir düzen olsun istiyoruz.

@Anonim bence çok çok saçma spam atanlar engellenir, süre sınırlaması konur lakin ben kaç ay oldu daha konu açamıyorum

@Auron Sanchez Hiçbir bildirim olmadan kaldırılmaz. Ben şimdi yine sildim ilanınızı. Ne kuralları okumuşsunuz ne de ikinci el kurallarını. Bir de herşeyi prosedürüne göre yaptım diyorsunuz, tebrik ediyorum! Ben de bizde mi hata var acaba diye üzülüyordum.

Tamamı büyük harfle yazmışsınız, fotoğrafları direkt eklememişsiniz. Daha da eksiklikler var. Bence forumda biraz gezin ve mutlaka diğer ilanlara bir bakın nasıl verilmiş diye.

@brky1905 Şu anda açabiliyor olmanız lazım. En kötü dediğim gibi, soru cevap bölümüne açın, ben taşırım.

@Anonim hocam ilkinde buyuk harfle ilgili bi bildirim de almamistim ancak, bilmiyordum da Resim atamiyorum ben o kisma ilanda da belirttim. Normal markette resim yukle diye bir kisim var burda o yapilmadi, surukledim yine olmadi, sadece yorum kismina atiyor resmi

Hatta şöyle de göstereyim resim atacak yerin olmadığını, marketteyken sorunsuz atmıştım buraya konu olarak açınca atılmadı bir türlü ne yaptıysam da 71772 dosyayı görüntüle 71772 dosyayı görüntüle

@Auron Sanchez Fotoğrafların direkt yüklenmesi gerektiği kurallarda yazıyor. İlanda yükleyemediğinizi belirtseniz de bu birşeyi değiştirmez. Siz fotoğrafsız bir ilan ile ilgilenir miydiniz?

Bildirim gelmesi gerekiyor, gelmese bile okumadığınız kuralları foruma üye olurken "kabul ediyorum" dediğinizi hatırlatayım :) Bildirimsiz de konu silebiliriz düzene uygun değilse.

Forumda ikinci el bölümünde fotoğrafların nasıl yükleneceği ile ilgili bir başlık var. Kuralları okuyabilirdiniz ve arama yaparak fotoğraf yüklemeyi öğrenebilirdiniz. Hiçbirini yapmadan herşeyi prosedürüne göre yaptım demişsiniz bir de :)

Kuralları okuyup, forumun işleyişine bir göz atmanız gerektiğini düşünüyorum.

İyi forumlar.

Uygulama çok iyi. Bu uygulamayı yeni arkadaşlar bilmiyor ama emin olun sizin düşündüklerinizin hepsi zamanında değerlendirilip yılların tecrübesine istinaden oldu. İyiki de olmuş. Forumlarda bir tabir var el altı derler. Burası öyle olmadı, eğitim ve kültür seviyesi bozulmadı aksine forum çekilemez hal alırdı. Mesela forum boş adamhaber.com var. Adı öyle değilde ben öyle diyorum. Çöplük olmuş. Basür ameliyatı olacağım nerde olayı mı soranda var geforce ekran kartını tartışanda. zayıflama ilaçlarını aradan satmaya çalışanda. Burası şükür öyle değil. Gerçi burada da rockşok maşacılar falan bir ara burada da seviye, kalite bozuluyordu ama yürümedi çünkü bu forum bunu kaldırmaz. Bu benim bence diyerekten yaptığım yorumdur. Yeniler ve o rokşok falan boş gruplar bana kızabilir.

bu konuyu bende merak ediyorum konu kirliliği olmaması adına kısıtlamayı anlıyorum fakat yeni uyenin yaptığı turu Şehiriçi Gezi ve Tur Makaleleri-Fotoğrafları baslığı altındada paylaşamaması bana sacma geliyor

• Beğen
Tepkiler: fatihaniz
Geri