Scudo Sports

Yeni başlık açmak

@soneryen net olarak kac acaba ? Ozelden sordum bir iki kisiye 50 diyen var 100 diyen var eskilerdrn. Ama 20 tane mesaj atmis adam konu acabiliyor

@soneryen illa ki o konuda lafim yokta 2 haftadir bekliyorum cevap. Hayirlisi. :)

Scudo
@CenqizhanCR1
Benim hiç bilgim yok hiç bakmadım. Mutlaka kuralların olduğu başlık vardır bakmanız gerek

@Tolga Günsezer 2. El bolumunde acilmiyor. Herkes satiyor elindekini ben satmak isteyince neden boyle zorunuza gidiyo.

@CenqizhanCR1 Burasının bir forum olduğu, ana amacının bilgi alışverişi olduğu, ikinci el kısmının sadece ihtiyaç fazlası ürünlerin değerlendirilmesi amacını taşıdığı, ticaret amacı gütmeyen bir yapısı olduğu için olabilir mi?

Ayrıca tam da bu yüzden üyeler herkes tarafından tanınmadan satış ilanı açamamasını çok doğru buluyorum. Böylece kimse zarar görmez.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Tolga Günsezer ticaret yaoacsk olsam gider dukkan acarim. Benimde elimde bi kac parça fazladan malzeme var satmak en dogal hakkim. Sırf konusmus olmak icin konuşmayın.
Kolay gelsin size.

Ben de bunun cevabını arıyordum. İletişim kısmında ilettim dersimi ama henüz cevap gelmedi sınır hakkında.

Sınır mutlaka olmalı
Çinden vb yerlerden spam tarzında sürekli konular açılır forumlarda.
bunu engellemek için mesaj limiti konur

mesela art niyetli bir arkadaşınız gelip buraya yeni üye olup, sahtekarlık amaçlı satılık pinarello ilanı açar.

ya da "merhaba ben sevtap mesajınızı bekliyorum numaram 542 xxx" diye konu açabilir durmadan

o yüzden foruma gerekli bir olay bu sınır

Ayrıca her şeyden önce kuralları okumanızı öneririm ikinci el mesaj açamayan forumdaşlara;

Rumuz ile satış ilanı açılamıyor. Satış ilanı için gerçek ve tam adınızla üyelik almalısınız. (Bilgi alışverişi yapılan bir hobi forumunda niçin rumuz kullanılır, isim saklanır onu da anlamış değilim ya neyse...)

Böylece olası bir aksilikte kiminle muhatap olduğumuzu biliriz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Merhaba, internette etraflıca araştırdığım halde model ve üretim yılı bilgisine rastlayamadığım klasik bir bisiklet hakkında "klasik bisikletler" kategorisinde uygun bir başlıkla konu açtım ancak onaylanmadı ve ya silindi. Yeni üyeyim ve merak ettiğim konu şu; konu açabilmek için ulaşılması gereken mesaj sayısı, forumda geçirilmesi istenen, öngörülen zaman ve buna benzer diğer kuralların birarada olduğu bir bölüm var ve ben mi göremiyorum? Yoksa, forumdaki paylaşımlarımızın onaylanabilmesi site sahibi ve moderatörlerin keyiflerine mi tabi, paşa gönüllerine mi kalmış? Pek umudum yok ama şu mesaj sonrası üyeliğimi silinmez (şaşırmam) ve lutfedilir bir yanıt verilirse şimdiden teşekkürler.

Cıdden konu açmam gerekiyor dün tekerlek bölümüne bir konu açmaya çalıştım onaylanacak falan dedi fakat şu an konularım sekmesi boş

Ya mesela ben gözümde problem olduğu oturup 10'larca sayfayı okuyamıyorum teknolojik aletlerden uzak durmam lazım ama sınır yüzünden mesaj atamadım ve hala sınırı dolduramadım sabah konu açtım kabul edilmedi :(

Ben ikinci el bölümünde ilan veremiyorum mesela. Bir yöneticiye dm attım cevap gelmedi. Bu konu bir sır galiba. Kimler ikinci el bölümünde satış yapabilir?

@rknsycck Market bölümü olduğu için ikinci el bölümüne yeni konu açılamıyor. Satılık ilanını markete açacaksın.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Yeni konu açıyorum ama listede göremiyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum?

@MossoM Yeni üyelerde konu açılmadan önce yönetici onayına sunuluyor. Onay olursa açılıyor. O yüzden konuyu açtığınız gibi forumda gözükmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Ilter Elmas Bikaç konu açmıştım o zaman hiçbiri kabul görmedi:)

Geri