Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Scudo
Malesef admin kafasına göre açıyor ya da açmıyor. Onun ilgi alanını tutturmamız lazım sanırım benim deBirkaç başlığım heba oldu. Canı sağolsun siteyi açmış doldurmuş hakkıdır.

Neden yeni acilan konulari icerikle alakasi olmayan konularla birlestiriyorsunuz? 4 veya 5 kere basima geldi. Canim sıkılıyor. :(

Yeni üyeleri forumdan soğutuyorlar. Araştırmışım zaman harcamışım baska üyelerde faydalansın diye konu açmışım. Sebep belirtmeden bilgi vermeden konu silinmiş..

Forum altındaki tüm konularda konu açabiliyorken. Forum platformu altında konu açma ikonunu neden göremiyorum ? Bunu da burda mecburen açmak zorunda kaldım kusura bakmayın.Serkan bey konu ile alakadar oldu ama halen sorun giderilmedi !

İyide burada nasıl konu göründü şimdi ? Anlamadım !!!

Bu konu hakkında birçok konu açıldı daha önce. Neden bazı konuların açılamadığı, bazı konuların onaya tabii tutulduğu ve bazı konuların hemen açıldığı hakkında bir konu açılıp, sabit konu haline getirilmesi dileğiyle. İyi konular.

Bazen konusu hali hazırda var olduğu düşünülen durumlar için yeni konu açtığımız oluyor fakat bunun sebebi soracağımız/danışacağımız/söyleyeceğimiz şeyin seleflerinden daha farklı olmasından kaynaklı olabiliyor. Dolayısıyla yönetimden; benzer gibi gözüken yeni konuları tek başlık altına toplamadan önce konuyu açanın bakış açısıyla da düşünüp o şekilde irdelemeleri.

yeni konu açılmasına izin vermeyip konum hali hazırda konuyu açan kişinin "teşekkür edip" sonlandırdığı bir konunun içine taşınıyor. Dolayısıyla kimse bir şey yazmıyor.
Moderasyondan birileri var ise lütfen bir açıklama getirsin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba Forum kurallarına baktım ama konu açma ile ilgili bir kriter göremedim.
Hiç bir bölümde sayfada yeni konu aç yazan bir buton göremiyorum. Sebebi nedir acaba?

• Beğen
Tepkiler: ufukakkasoglu
@nohackmove Merhaba, forumda aktif olmadığınız için şu an yeni konu açamazsınız maalesef, konulara yeterince katılım gösterip aktif olduğunuz gözlemlendiğinde konu açabiliyor olacaksınız. Bu arada konu açmadan önce aradığınız bilginin forumda olup olmadığını lütfen arama butonunu kullanarak kontrol ediniz, iyi forumlar.

Merhaba Ömer bey cevabınız için teşekkür ederim. Gerekli aktifliği sağlayacağımı umuyorum. Tek başlık altında aradığım cevapları bulamadım henüz ancak doğru başlığı bulduğumda etkileşime geçebilirim diye düşünüyorum.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
bende ne konu açabiliyorum birine nede başka birşey mesaj sınırımı var acaba konu açabilmek için

Konu nasıl açagız acaba ne kadar mesaj gerekiyor bunun için.
@Anonim
Konu nasıl açabiliriz acaba bunun için ne kadar mesaj gerekiyor. Bisiklet toplayacağım parça seçimi için yardım isteyeceğim konu açamıyorum

@onderayyildiz

Merhaba, yukarıdaki mesaj sizin için de geçerli, forumda aktif olmadığınız için şu an yeni konu açamazsınız maalesef, konulara yeterince katılım gösterip aktif olduğunuz gözlemlendiğinde konu açabiliyor olacaksınız. Bu arada konu açmadan önce aradığınız bilginin forumda olup olmadığını lütfen arama butonunu kullanarak kontrol ediniz, iyi forumlar.

@onderayyildiz

İlgili bir konunun altına/devamına sorunuzu yazabilirsiniz..

Arkadaşlar yeni konu nasıl açabilirim galiba yeni üye olduğumdan konu açma yetkim yok bunu nasıl yapabilirim?

Merhaba, dokuz yıllık üyeyim, forumu çoğunlukla çevrimdışı takip ettim ama artık konu başlatmam gerekiyor, mesaj yazmaya başlayalım bakalım. Takma adı (nicak name) ad - soyad ile değiştirmeyi de bulamadım. Teşekkürler...
(Edit: Yönetici arkadaş takma ad sorununu düzeltmiş, teşekkürler...)

Son düzenleme:
Bu kadar saçma sapan bir kural olurmu ya belirli bir süre geçirmek gerekiyormuş foruma alışılmalıymış ondan sonra konu açılabilirmiş ?

Foruma üye olduğumda ise bana mesaj sayısı 50 yi aşması lazım demişlerdi şimdi ise bir süre geçmesi, foruma alışılması gerekiyor diyorlar kime göre neye göre.Sanırım birileri oturup özellikle bunlara kafa yoruyor mesai harcıyor

Hocam yanlış anlamayın da aslında yukarıdaki mesajlarda denildiği gibi, bot, spam, robot, reklam üyelikler için iyi bir önlem.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba herkese, ben de uzun zamandır foruma üyeyim (sanıyorum iki seneyi geçti) günde bir iki saatimi buradaki konuları okuyarak geçirmeme ve buradan gerçekten çok yararlı bilgiler edinmeme rağmen bu ilk mesajım. Forumdaki arkadaşlara akıl danışmak istediğim ve daha önce açılmamış bir konu hakkında başlık açmak istemiştim ancak buna yetkim olmadığını görüyorum. Sorum şu ki başlık açmak için belli bir sürenin geçmesi mi yoksa belli bir mesaj atma limitini geçmek mi esastır?

Geri