Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Ben sorunuzu iki farklı yöneticiye sordum ikisinden de farklı cevap aldım.Bir arkadaş mesaj sayısının 50 ye ulaşması (yada aşması demişti) gerektiğini o şekilde yeni konu açabileceğimi söylemişti diğeri ise belli bir süre (??) geçmesi gerekiyor demişti.

Kaç aydır üyeyim her gün mutlaka zaman ayırıp hem okuyor hemde insanlar neler yapıyor diye bakıyorum zaman zaman konulara yorumda yazıyorum ama öyle sanıyorum ki hala konu açamıyorum.

Az önce şansımı bir daha deneyip soru-cevap bölümünde konu açtım umarım yayınlanır onay bekliyormuş bende bekliyorum valla ?

Scudo
İşin teknik kısmını bilme imkanımız yok elbette ama bir kullanıcının konu açabilmesi için 50 tane mesaj atma zorunluluğu olması bana şahsen biraz saçma geliyor, sanıyorum bununla ilgili bir düzeltme çalışması yapılıp spam, bot, reklam gibi güvenlik nedenlerini başka bir şekilde çözerler. O zamana kadar beklemekten ve mesaj yazmaya çalışmaktan başka bir çözüm yok gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: OmerKa
forum güncellenmeden önce özel mesaj atabiliyorduk güncellemeden sonra kural eklendi sanırım özel mesaj kayboldu kimseye bir şey yazamadım konuştuğum kişilerin mesajları silindi iletişim bölümünden 2 kere konuyla ilgili yardım istedim sanırım sorun var mesaj gitmemiş olabilir dönüş olmadı . konulara yorum yazmak gerekiyormuş özel mesaj aktif oldu :)

Başlık açamama gerginliği. :)) Ne büyük gerginlik...

Başlık açamayan arkadaşlar sorunlarıya ilgili bir başlık bulup altına sorularını yazsınlar. Daha fazla cevap alırlar. Çünkü o başlığa yazmış herkese uyarı gidiyor ve insalar girip başlığa bakıyor. Yeni başlık açmaktan çok daha iyi.

Murat bey bu konuyu konu açamayan arkadaşların birbirleri arasındaki serzeniş olarak düşünebilirsiniz madem ki

"Ne büyük gerginlik"

Diyerek komik, saçma yada gereksiz buldunuz boşverin bu konuyla ilgilenmeyin sizi ilgilendirecek bir mevzu da yok zaten anladığım kadarıyla kendinizi ifade etmeye çalışma şeklinizden de bu anlaşılıyor.

@OmerKa

Forumdaki yazılmış binlerce yazı var. Onların hiçbirinin sizin ihtiyacınızı gidermediğini düşünüp konu açmak için çırpınmak komik geliyor. Dikkatinizi buna çekmeye çalışıyorum ama konu açamamaya o kadar taklmışsınız ki anlamıyorsunuz. Bunu ifade etmem hoşunuza gitmemiş olabilir, normaldir. Bundan rahatsız olacağınıza kendiniz ile ilgili konuları bulup, okuyup, anlamanın yolunu bulun. Önceden açılmış konularda yeniden konu açmanın anlamı yok. O kural forum çöplüğe dönmesin diye getirilmiş. Siz açacağınız konunun ne kadar özel ve ne kadar benzersiz olduğunu düşünürseniz düşünün muhakkak sizden önce birisi sormuştur. Tecrübeye saygılı olun forumda arama yapın.

@OmerKa

Bu başlığı geriye doğru okusanız neden konu açamayacağınızı anlamış olurdunuz. Başlığı okumayıp ya da üstün körü okuyup ısrarla tartışılmış bir konuyu tartışıyorsunuz. Nafile...

Konu açmak isteyene profilimi bir süreliğine kiralayabilirim. :)))

Son düzenleme:
Beyefendi anlamayan sizsiniz okuduğunuda yanlış yorumlayan da sizsiniz.Daha önce konuşulmuş müzakeresi yapılmış konuları araştırmaktan ziyade öncesi görevli arkadaşlarla zaten görüşüp cevaplarını aldım burayada yazdım.

Bu konumu çöp etti forumu? Bundan önce özellikle yol bisikletçi arkadaşların üst üste vol bilmem kaç açtığı konuları bir inceleyin şayet tek derdiniz forumun çöp olmasıysa yada murat bey siz beni dinleyin madem ki bu konu size abest gelmiş girmeyin konuya bir daha.Öyle iş rahatsız olunan her konuya sitem yapmak olsaydı beni kimse tutamazdı ayrıca görevli de değilsiniz zaten boşverin görevli arkadaşlar rahatsız olursa zaten gerekeni yaparlar.

Ayrıca anlamsız sitemvari yorumlarınızı devam ettirecekseniz usluba dikkat etmelisiniz çırpınmak felan iğneleyici cümleler felan ayıp ayıp yakışmıyor.

Geçmişte açtığımız konuların silinmesi mümkünmü.

@clubber
Evet. Geçmişte açtığım bütün konuların gereksiz ve faydasız olduğunu düşünüyorum hepsinin silinmesini istiyorum hepsinin.

@clubber
Daha iyi hissettirecekse yırtmak en iyisi.

Selam hocam. Şu an ikimizinde başlık açmak için yetkimiz yok. Açacağımız başlıkla ilgili forumda açılmış başlıklara soru olarak yazıp cevap bekleyeceğiz şu anlık. Zamanla etkileşim arttıkça bize de konu açma yetkisi verecekler.

• Beğen
Tepkiler: alperboat
Tüm BF okurlarına selamlar, kısaca sorumu soruyorum bazı konularda mesaj gönderme iznim olmadığı yazıyor. Bu konulara mesaj gönderme hakkım neden yok ve ne zaman olabilir?

@Aruera merhaba, bahsettiğiniz şey yeni konu açabilme mi, yoksa zaten açılmış olan herhangi bir konuya mesaj yazabilme mi? Özelden paylaşır mısınız benimle, hangi konular olduğunu? Konular yoruma kapalı değilse veya o konudan uzaklaştırılmadıysanız yazabilmeniz gerekiyor çünkü.

Biraz önce bir çanta ile ilgili bir başlık açtım.
Reklam vermeden, kendi deneyimlerim sonucu ulaştığım bir markaya başka ihtiyacı olanlar da ulaşabilsin diye açtığım bir başlıktı
Neden bir anda siliniyor anlamıyorum doğrusu?

Herkes buradaki profesyoneller gibi ne nereden alınır hangi marka iyidir vs. vs. bilgiye sahip değil.
Ben de bu foruma bilgiye aç ve öğrenmeye hevesli olduğum için girdim.
Eminim ki bunun gibi bir sürü başlık uçuruldu ve kaçırdığımız bir çok konu oldu.

Başlık silmekten çok forumda bilgi kirliliğine ve dağınıklığına sebep olan başlıkları inceleseniz daha mantıkl olmaz mı ?

Bende biraz once bir ilan olusturmustum, onu da kaldirmislar. Kim ve neden kaldiriyor, eger ilani yanlis yazdiysak duzeltelim. Hani kiminle irtibata gecmemiz gerekir ?

Merhabalar ben yeni üyelik açtım ama bu forumu yıllardır takip ederim,bisikletim çalıntı ve olaylar yaşadım onun için hesap açtım sizlerden fikir alacaktım.Konu açamıyorum bile en kısa sürede konu açmam için ne yapmam gerekir?

Bence silinmez

Geri