Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni sunucumuz aktif

Scudo
Taşınan konu, bizim yayından kaldırdığımız konuları koyduğumuz yere gitmişse göremezsin Burak. Ancak yanlış yere açılıp da doğru yere taşımışsak o zaman görebilirsin ;)
 
slm ya 1 aydır aktive bekliyorum ya yeter artık ya sıkıntı bastı valla
 
verilen linklerdeki yazıları okusaydınız şimdiye kadar 50 sefer aktive olmuş,gönderilen aktivasyon linklerinin ise 48 saat geçerli olduğunu görmüş olurdunuz.dahası adminlerden birine mesaj atsaydınız hatta daha nazik olsaydınız hiç bir sorun olmayacaktı.

Mersine selamlar.
 
benimde üyeliğim aktif halde değil mail adresime aktivasyon maili ulaşmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim
 
merhaba benım üyeliğimde aktive olmadı aynı msn adresinden yanlışlıkla 2 tane actım bişi olurmu?
 
selm
bende forma giremiyorum ve okuyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler
 
Bisikletforuma girdiğimde önceleri böyle kilitlenmezdi, ama siteyi açtıktan bir süre sonra diğer hiç bir site de bi problem olmamasına rağmen bisikletforum kilitleniyor ve hiç bir komutuma cevap vermiyor. Kapatıp açmayı denediğimde ise bi süre girilmiyo siteye.. şu konuyu açarken bile her an kilitlenme riskine karşı, yazıyı defalarca kopyaladım.. yardımlarınızı (gerekirse sitenin tabanını güçlendirmenizi) bekliyorum . teşekkürler.. :)
 
senin pc olabilirmi bir proplem son bir aydır hiç bir sorun yok bende gayet güzel açılıyor.bir sorun oldugu zmaan haber veriliyor zaten
 
bilmiyorum ki :eek: .. sorun benim pcde olsa en azından diğer sitelere girerken de ufak tefek belli eder,, ama belki de benden kaynaklanıyodur, bu sorunu yaşayan başka birisi daha çıkmazsa bi format atarım artık :)
 
Bu konuda başka şikayeti olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar. Ona göre problemin nerede olduğunu saptayalım.
 
Benim de PC'im çok iyi bir donanıma sahip; şimdi tek tek yazmıyım. Ve bende de son zamanlarda bu donmalar başladı. Büyüyen bannerlar mıdır eklenen haber şeysi midir sebebini bilmiyorum.
 
Geri