Akira
Üye
- Tepki
- 165
- İsim
- akira
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Son düzenleme:
Şimdiki aklım olsa üniversite denen yere 1 saniyemi bile vermezdim. Kıytırık bir diploma uğruna 9 senemi yedim, sırf o kadar zaman kaybettikten sonra üstüne uzun dönem askerlik sosu olmasın diye. Diploma denen kağıt parçası şu an evin neresinde duruyo bilmiyorum bile. Yangın çıkıp kül olsa umrumda olmaz.Hayat bitti...
Hiç üşenmeden gidip bir de diplomanı alıp eve mi getirdin?Diploma denen kağıt parçası şu an evin neresinde duruyo bilmiyorum bile
HOcam selamlar, ben de sakarya üniversitesinde okuyorum. Aktif olarak sürüyor musunuz ?Sakarya üniversitesi makine mühendisliği geldi. Burayı ailem yazmıştı bende zaten çok alta yazdığımız için gelmez diye düşünüp zorlamamıştım. Geldi 😃. Şimdiden üniversiteye gideceklere üniversite hayatında, sınava çalışanlara sınavında başarılar diliyorum.
308380 dosyayı görüntüle
Hocam işe almalarına nasıl ikna ettiniz? Birde üniversite yıllarında kendinizi geliştirmek için ne yaptınız? Yeni üniversiteye başlayacak biri olarak bu tarz şeyler benim için hayati önem taşıyor diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Haftada 2 3 gün sürüyorum genelde. Neredeyse her gün süren bir arkadaşım var. Bazen onunla sürüşler yapıyoruz. Hangi bölümde okuyorsunuz?HOcam selamlar, ben de sakarya üniversitesinde okuyorum. Aktif olarak sürüyor musunuz ?
Elektrik Elektronik Müh. 4. Sınıfa geldim. Yol bisikleti sürüyorum normalde ama yurtta kaldığımdan bisiklet işleri kilitleme vs zor.Haftada 2 3 gün sürüyorum genelde. Neredeyse her gün süren bir arkadaşım var. Bazen onunla sürüşler yapıyoruz. Hangi bölümde okuyorsunuz?
Üniversitenin bisiklet kulübüne katılındı direk.YKS sonuçlarına göre bir bölüme yerleşen arkadaşlara başarılı bir eğitim/öğretim süreci dilerim. Umarım bisikleti boş vermeyip yanı sıra kültür ve sanata da zaman ayırıp kendi kişisel gelişimlerini evrensel düzeyde gösterirler....