Scudo Sports

YKS Yerleştirme Sonuçları - Kimler Nereyi Kazandı?

Hayat bitti... İngilizce öğretmenliği hayalleri suya düşecek gibi

Son düzenleme:
Scudo
Tyt sayısalda 625 bindeyim
:koptum::kptmya: 500 bin hedeflemiştim . Fena değil .

Bir işi en iyi yapan kişi olmaya gayret edin. TÖMER de almanca hocam vardı. Anne alman baba Türk. Almanyada motosiklet mekaniği okumuş, motosiklet ustası idi. Anne Alman kültür de hoca olunca, bu da tömerde iş bulmuş. Tipik Anadolu yaklaşımı. Parayı ise kaza yapan motosikletleri hurda olarak alıp tamir edip satarak kazanıyordu asıl. Hobinizin mesleğiniz olması bir şans. Sevmediğiniz bir meslek ile benim gibi ömür tüketirsiniz.

Hepinizin yolu açık olsun.

Hayat bitti...
Şimdiki aklım olsa üniversite denen yere 1 saniyemi bile vermezdim. Kıytırık bir diploma uğruna 9 senemi yedim, sırf o kadar zaman kaybettikten sonra üstüne uzun dönem askerlik sosu olmasın diye. Diploma denen kağıt parçası şu an evin neresinde duruyo bilmiyorum bile. Yangın çıkıp kül olsa umrumda olmaz.

Diyeceğim o ki, hiç bir şey bitmiş değil. İnsanların birbirine kırdırılma mekanizması olan saçma sapan bir sınava endeksleme hayatını.

Diploma denen kağıt parçası şu an evin neresinde duruyo bilmiyorum bile
Hiç üşenmeden gidip bir de diplomanı alıp eve mi getirdin? :booo:
Benimki öğrenci işlerinde. :ckskc:
Acaba Reisinki nerededir?

Sakarya üniversitesi makine mühendisliği geldi. Burayı ailem yazmıştı bende zaten çok alta yazdığımız için gelmez diye düşünüp zorlamamıştım. Geldi 😃. Şimdiden üniversiteye gideceklere üniversite hayatında, sınava çalışanlara sınavında başarılar diliyorum.

308380 dosyayı görüntüle

Hocam işe almalarına nasıl ikna ettiniz? Birde üniversite yıllarında kendinizi geliştirmek için ne yaptınız? Yeni üniversiteye başlayacak biri olarak bu tarz şeyler benim için hayati önem taşıyor diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
HOcam selamlar, ben de sakarya üniversitesinde okuyorum. Aktif olarak sürüyor musunuz ?

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
HOcam selamlar, ben de sakarya üniversitesinde okuyorum. Aktif olarak sürüyor musunuz ?
Haftada 2 3 gün sürüyorum genelde. Neredeyse her gün süren bir arkadaşım var. Bazen onunla sürüşler yapıyoruz. Hangi bölümde okuyorsunuz?

Haftada 2 3 gün sürüyorum genelde. Neredeyse her gün süren bir arkadaşım var. Bazen onunla sürüşler yapıyoruz. Hangi bölümde okuyorsunuz?
Elektrik Elektronik Müh. 4. Sınıfa geldim. Yol bisikleti sürüyorum normalde ama yurtta kaldığımdan bisiklet işleri kilitleme vs zor.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Benim sonuç yine tatmin etmedi beni. Sene içinde yaptığım yanlışlar yüzüme çarptı sonuç ekranında. Sayısal sıralamam 62.xxx.
Tıp tutmuyor. Hayalimin peşini bırakıp bu sene mühendislik yazıp gitmek mi yoksa bir sene daha bu eziyete katlanıp istediğim üniversitenin tıp fakültesine girmek mi? Kafamda bir haftadır dönen soru bu ama halen cevaplanmış değil. Sanırım hayalimi bırakmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: can^
Kaynak Teknolojisi.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
YKS sonuçlarına göre bir bölüme yerleşen arkadaşlara başarılı bir eğitim/öğretim süreci dilerim. Umarım bisikleti boş vermeyip yanı sıra kültür ve sanata da zaman ayırıp kendi kişisel gelişimlerini evrensel düzeyde gösterirler....

YKS sonuçlarına göre bir bölüme yerleşen arkadaşlara başarılı bir eğitim/öğretim süreci dilerim. Umarım bisikleti boş vermeyip yanı sıra kültür ve sanata da zaman ayırıp kendi kişisel gelişimlerini evrensel düzeyde gösterirler....
Üniversitenin bisiklet kulübüne katılındı direk. :harika:

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri ve cazci
Geri