Önceki sayfaları okumadım ancak fiyatları görünce sizlere şöyle bir şey tavsiye vermek istedim.
Alta normal koşu taytı alsanız, üste de keza aynı şekilde nefes alabilen uzun kollu sweatshirt ve hızlı kuruyan tişört, daha da soğuk havalar için rüzgar geçirmeyen ceket giyseniz? Böylece tek parça formaya vereceğiniz paraya çok daha teknolojik (yani sizi ter ve üşüme derdinden koruyacak) bir ekipmana sahip olursunuz. Örnekleri de atayım; nasıl olacak bu iş diyenler olmasın. Marka/fiyat/sezon fark etmez, amaca yönelik en ucuz model neredeyse onu almanızı tavsiye ederim.
- Sweatshirt: (link) (Bu element serisinin bir modelini 6 yıldır kullanıyorum, ne eskime ne performans kaybı var. Teri çok iyi tahliye ediyor, bahar ve kışlarda tam bir tişört altı kıyafeti.)
- Ceket: (link) (Bu sadece örnek. Yeter ki rüzgar geçirmesin; kumaşı ağzınıza götürüp arka tarafına elinizi koyup üflerseniz, elinize gelen veya gelmeyen havadan bu testi kolayca yapabilirsiniz.)
- Tişört: (link) (Bu paraya sanırım daha iyisi ve ucuzu yok. 150-300 liralık koşu tişörtlerinden aşağı kalmadığı, hatta daha iyi olduğu konusunda her türlü iddiaya girebilirim. 50 km'lik sürüş sonrası tişört sanki yeni giyilmiş gibi kuruydu, daha n'olsun? Bu modelde tam bedeniniz neyse onu alın.)
- Tayt: Decathlon'dan ucuz olsun diye aldım ama Nike ve Adidas'ın koşu taytlarının performansını vermiyor maalesef. Siz de cebinize uygun bir model alabilirsiniz.