Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için kışlık giyim

@Hiko Alt alta toplayınca üstümüz için harcadığımız para 519 tl yi buldu. Alt kısımda bacakları sıcak tuttuk ama uzun sürüşler için totoya sünger bağlamamız gerekir.

İnceleme - Arsuxeo mont ucuz olsun derseniz bu montun altına uzun kollu içlik ve kısa kollu forma derim.

Scudo
@trainspotting35 bende 1,70 boy 80 kiloyum. Ama üst beden ölçülerini özelden atarsanız daha net kıyaslarız. Bendeki duruşu şöyle:3333.jpg 2222.jpg

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Decathlon'a kışlık güzel bir yol ceketi gelmiş (İzmir Balçova için). Daha önce var mıydı bilmiyorum. Sıcak tutabilirlik, rüzgarlık ve yağmurluk (bir nebze) olarak kullanılıyormuş. Fiyat 300TL
Benim baya hoşuma gitti. Bir de siz bakın. Türkiye sitesinde yok şu anda.Resimlerde görünmeyen bir de streç boğazlığı var.
(link)

Decathlonun Roadc500 Montunu(300tl) kullanan var mi acaba ? 5 ve -5 derece arasinda giyecek bisiler arıyorum.
Ürün tanitiminsa soguk havalara karsi 2-4 saat diyor soğuk havadan kastı bu soğuklar mıdır acaba :kötü:

@mmakif
Ben kullanıyordum gayet balarılı, yağmurda üzerinden yağmurluk giymeni öneririm. Altına uzun kollu içlik giyersen üşüme olmaz

Merhabalar bende sizin gibi kışın dışarıda nasıl bisiklet sürücem diye kara kara düşünüyorum acaba bana şöyle hem bisiklet üstünde rüzgar geçirmeyen hemde günlük kullanıma uygun bir şeyler önerebilirmisiniz ben daha havalar çok soğumadan önce orta kalınlıkta bir çeket giyordum yetiyordu ama şimdi kollarım soğuktan uyuşuyor

O zaman ne kullanıyorsun. Tavsiye eder misiniz @sadi imren

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba yazlık pedli taytın altına (link) bunu giysem olurmu acaba görünümü falan nasıl olur işe yararmı

@asibol ben aliminyum folyo ile sarıyorum üstüne bulursam streç film çekiyorum
Screenshot_20181118-211953_Chrome.jpg
Siz istersen ayakkabı kılıfı kullanabilirsiniz
Screenshot_20181118-212326_Chrome.jpg Screenshot_20181118-212311_Chrome.jpg
Screenshot_20181118-212943_Chrome.jpg Screenshot_20181118-212953_Chrome.jpg

@asibol ayakkabi olarak su gecirmez bir trekking botum var sogukta onu giyerim ici yunlu su gecirmez bot rahat ettirir, %100 polyester tisortte marka onemli degil ucuzundan alin markalar uzerine bisiklet tisortu yazip yasliyor kasada, ust orta katman fazla farketmiyor uzun kollu birsey yeter, ustune su ve ruzgar gecirmez yagmurluk sart (tavsiyem decathlondan alin), altta ben suanda sort giyiyorum cok usuyen biri degilim ama biraz daha soguklarda iclik+kaliteli esofman altiyla devam edecegim esofman altini daha almadim ama decathlonda kaliteli ucuz, eldiven, boyunluk, boyunlukta da bir sorun var yokus cikarken terletiyor o yuzden yokusun basinda boyunlugu cikartin unutmayin yazin rahat rahat tutan lastikleriniz biraz sersemleyecektir virajlara ekstra yavas girin fren mesafesini uzatin ve kontrol edin binmeden

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@GagarinlerinYuri

Bir şeyi gözünden kaçırmışsın. Konu başlığı "Yol bisikleti için kışlık giyim". Mesela bot, eşofman altı, vs yol için pek uygun değildir herhalde.

Ama tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Kış için alt üst forma bakıyorum ama indirimi de yakalayacakken hepsini 2 3 ay giyeceğim kışlık giyime yatırmak istemiyorum. Slim fit tarzda daha önce alıp kullanan 5 10 derecelik soğuklar için uzun forma ve tayt önerilerine açığım.

@mmakif

Arkadaşlarım aldı. Hiç memnun değiller. Performansta çok terletiyor diyorlar. Mola verince yada daha beteri lastik filan patlarsa direkt hasta ediyor.

@EnesKlf07

En güzeli içlik üstüne kısa kollu jersey. Orta ayar havada bir mont üzerine de yelek rüzgarlık.

YAzık üst uzun kolluya. İki bisiklet içliği al decathlondan 29 tlye. Oldu sana bütün jerseyler uzun kollu.

@asibol

@asibol yoo bayağı da uygundur yol bisikleti kullanacağız diye pek birşey değişmiyor özel şeyler almanıza gerek yok bunlar yeter sanki her gün yarışıyoruz

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
@GagarinlerinYuri

Dostum insanları yanlış yönlendirip hasta etme şu havada.

• Beğen
Tepkiler: asibol ve Murat B.
Çok kalın giyinmeyin, dışarı çıktığınız da hafif üşüdüğünüzü hissetmelisiniz. Öncelikle güvenlik ekipmanları dışın da bir bisikletlinin olmaz sa olmazı rüzgar geçirmeyen bir yelek ya da ceketiniz olsun. Bisiklet üzerin de teri emen ve tutan pamuklu ürünlerden uzak durun. Ten ile temas eden ilk kıyafetiniz termal olsun, üstüne polar ikinci bir katman, onun üstüne rüzgar geçirmeyen bir yelek ya da ceket. Boğazınızı açıkta bırakmayın, bandana ile bu kısmı korumaya alabilirsiniz. Burundan nefes alın, ağızdan nefes alıyorsanız mutlaka ağız bölgenizi de bandana ile kapatın, nefes ciğerlere soğuk gitmemeli. En önemlisi terli iken uzun duraklamalar yapmayın, en fazla beş dakika. Vücut kendini soğutmaya başladığı an direnci düşer. Eve gelene kadar durmak yok. Alt için kısa tayt kullanıyorsanız,üzerine soğuk havalara uyumlu koşu yatlarını tercih edebilirsiniz.

Arkadaşlar kışın en az 2-3 saatlik sürüşler gerçekleştirecekseniz özellikle 1. katman çok önemli mutlaka uzun kollu nefes alabilen teri dışarı atabilen vücudu tam saran termal bir içlik edinin. İkinci katman olarak uzun kollu mevsimlik formamızı giyebiliriz. Üçüncü katman olarak 10 derece civarları arka forma cebinize koyabileceğiniz bir yağmurluk yeterli olacaktır. Daha soğuk havalarda yağmurluğun yerine softshell mont alarak giyebilirsiniz. Alt giyim olarak uzun taytınız yoksa şu anda Migroslarda içi polarlı uzun petsiz tayt satılıyor (dunlop tayt 29 TL) yazlık pedli taytınızın altına bu ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ayakları da unutmayalım eğer hava soğuk ve yağış yoksa eski kalın çorabı ayakkabınızın üstüne geçirebilirsiniz yağış varsa ayağınızı streç ile sararsanız ayaklarınız ıslanmaz ve rüzgarda donmazsınız.
dunlop-bayan-termal-tayt-k16-682c4e.jpg

Geri