Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
@İsmail ATALI der ki;
Mavic Cosmic Elite kullaniyorum. Zonda/Racing 3, Ksyrium Elite ve SL arasinda kaldim. Kullanan arkadaşlar karşılaştırabilirler mi? Akıcılık açısından fark var mı?

merlinde para birimi dolar seçilince kargo ücretsiz tl seçilince 64 küsür lira kargo bedeli yazıyor alacak arkadaşların dikkatine :)

@mehmet.ali Hayır öyle olmuyor bende belki bir sınır vardır onun altındaki yada üstündekine kargo ücreti alınıyordur o durumu bilemem...

Valla bende öyle oldu anlamadım neden :D

Edit: Sepette işler değiti tamamdır kargo ücreti almıyor.

Dosyalar

• Ekran Resmi 2015-08-13 14.11.17.png
    Ekran Resmi 2015-08-13 14.11.17.png
    24,5 KB · Okunma: 52
  • Ekran Resmi 2015-08-13 14.12.19.png
    Ekran Resmi 2015-08-13 14.12.19.png
    25,7 KB · Okunma: 49
  • Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Arkafaslar mavic cosmic elite mi campognolo zonda mi ? Hafiflik malum ama gobek ve akicilik acisindan meraktayim ))

Döviz artışı nedeniyle Zonda'nın yurt dışı fiyatı, %18 gümrük vergisi ile Aktif Pedal'ın nakit satış fiyatına denk geldi. Yerinizde olsam şu ara yurt dışından jant seti almazdım. Cazip bir yanı kalmadı gibi görünüyor. Geçen yıl vergi dahil 850 TL'sına almıştım bu seti.

@Erdal YILMAZ
hocam merlınden lastık ruble v.s gumruk vergısı pek odenmıyor 75 euroyu gecse bıle..jant setınde odenme olasılıgı yuksek yanı ? odenıyor ya da ))

@İsmail ATALI

İsmail Bey jant setini vergisiz teslim almak "bence" çok çok zor bir durum. Merlinden daha önce aynakol satın alıp, şans eseri vergi ödememiştim. Ama bu her zaman geçerli olmuyor. :)

Sonunda siparişimi verdim, indirim kuponu aradım ama bir türlü bulamadım... Şu anda eski Teker Setime göre 855 gr hafifledim... Bu arada mandalların ağırlıklarını bilmiyorum... Bu arada +/- illaki vardır...

Ön Jant: 962 gr > 670gr
Mandal:58 gr > ?
D.lastik: 300 gr > 205 gr
İ. lastik: 100 gr > 70 gr
Top: 1420 gr > 1003 gr

Arka Jant: 1198 gr > 885 gr
Mandal: 62 gr > ?
D.lastik: 300 gr > 205 gr
İ. lastik: 100 gr > 70 gr
Top: 1660 gr > 1222 gr

Genel toplam: 3080 gr > 2225 gr

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@Savaş Uzun hayırlı olsun fakat hakkaten doların tavan yaptıgı bir dönemde sipariş ettiniz :) 1 hafta önce sipariş etseniz epey karınız olacaktı. neyse hayırlı olsun. racing 3 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. bi ara fırsat bulunca aktif pedala gidip zonda için pazarlık yapıcam. su an nakit fiyatta yurtdışıyla 250 300 tl fark var. 50 100 tl lere düşürebilirsem burdan alırım.

@İsmail ATALI

Cosmic Elite kullanmadım daha önce, ama yorumlarına güvendiğim bir arkadaşım seti hiç beğenmemişti. Kısa süre içinde de sattı.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@sinobjk Evet maalesef biraz öyle oldu ama sonuçta para daha çekilmedi tam olarak tl ye çevrilmedi birkaç gün sonraya kalıyor bu işlem ve genelde fiyat düşer hafta başı diyorum o umudumla bekliyorum... :D Bu arada eğer bu günde sipariş vermeseydim başka modellere yönelecektim çünkü başka modellere bakmaya başlamıştım... Bu arada vergiler dahil Türkiye'de ki zonda fiyatına geliyor tek fark racing 3 olması ve yanında GP4000s II olması ve Türkiye'de GP4000s II tane fiyatı 200 tl civarı olunca bana lastikte lazım olduğundan güzel oldu bence bu fiyata ...

@Savaş Uzun ne diyim tekrar hayırlı olsun. ben sadece jant seti almayı düşündügümden zondayla bire bir aynı olan racing 3 u almak mantıklı gelmiyo. ama iç ve dış lastikli seti gördüm merlin de. evet lastik alacak olanlar için o kampanya mantıklı. bakalım aktif pedal pazarlıga yanaşacakmı ? bu konuda fikri olan varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
@Savaş Uzun şansımı denicem en kısa zamanda :) önce nakiti cebe koyayım. nakit olunca işler deişiyor gelende :D

@Gökhan Toros
Aslina bakatsan ben cok memnunum ..akiciligida surus rahatligi da cok guzel..de metak iste bendeki..))

Geri