Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
@Zekeriya Çab Vento hoşuma gitti. Örümü de oldukça güzel. @Fırat Çiner bu sanırım fiyat olarak Vento'ya göre daha uygun. Bu setlerden ikisini de kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Günde 20-30 km yaptığımdan jant işi benim için biraz evladiyelik olacak. O nedenle aradaki 100-200 tl fiyat farkı çok önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
@h.ustuner internetten araştır benim bisikletimin üzerinde mevcut gayette güzel akıcılığı ve flibber seside çoğu bozuk yolda da sürdüm kaldırımdanda indim çıktım sorun yok tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: h.ustuner
@Zekeriya Çab

(link)

böyle bir ilan var. Hem ön hem arka örüm aynı yalnız bunda. Fiyat olarak normal geldi.

@Fırat Çiner Benim en büyük korkum kilolalarım . O nedenle önem sıralaması 1-ağırlık çekebilme kapasitesi 2- akıcılık .

Kilolalar başa bela :)

Ben de derin bir çukura girip aynı sizin gibi jantlarımı yamultmuştum. Yeni bir jant alana kadar kullanmak için çekiçle vurarak ve kanırtarak düzelttim. Açıkçası korkuyorum ancak şu ana kadar bir sorun çıkmadı :)

@okka

Cole rollen elite desem ?
Tavsiye edermisiniz
J bend olması ne kadar dezavantaj

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bartu Bilgi
J şekilli jant telinin 18 tanesini kıvrım yerinden esneterek miliwatt kaybedecek babayiğit Mark Cavendish bile olmadığına göre dahası Rulmanların Efendisi Chris King'in meşhur R45 göbeği J tel yapısı için hazırlandığına göre bence bunu sorun etmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@h.ustuner ben radial yani ardışık dizilim almıştım. Bu dizilimin hiç bir farkı yok dediler ben alırken 1 vitrin 1 kutulu ürün vardı kutulusu radyal di. Yani bildiğimiz ardışık dizilim. G3 aslında asimetrik yapıyı anlatan birşey. G3 te dizilim akort ayarı bozmaz daha dikkat ister ve bozulunca çember yapısını bozmaz diye bir iddia var. G3 alengirli gözüktüğü çemberde boş yerler kaldığı için çok ilgimi çekmedi ama sarıçı israrlıydı ikiside 1e1 aynı hiç farkı olmaz dedi ama klasik klasiktir.

• Beğen
Tepkiler: h.ustuner
Campagnolo scirocco ya bakabilirsin 35mm yeni serisi de 100gr kadar hafifledi.

@hydrocon yeni seri oldup olmadığını nerden anlayacağız? Ben de jantlarımı değiştirme arefesindeyim vento,zonda ve scirocco arasında kaldım. Zondayı bütçeyi zorşayarak alabilirim ama yılda iki üç granfondo için gerekli mi çok da emin olamadım :)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@hydrocon
ben vision team 35 baktım şimdi mosso reborn aldım gibi bişey son anlaşmaları yaptık ona uygun çok maliyetli olmayan siyah renkte jant seti olması tercihim 35 40 mm profili olan 50 de olur

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@hayriünal

Hocam Zonda alma gibi bir opsiyonunuz var bisiklet sporunu uzun süre de yaparım diyorsanız uzun vadeli yatırım olarak düşünerek Zonda alın derim. Sadece daha hafif değil seramik göbek farkı da mevcut. [emoji106]

@emrah sökmenberk

Fulcrum Racing Quatro yada yeni Scirocco dan bakabilirsiniz.

@abzül

Bende Vento alırım diye düşünürken Çağrı seramik olduğundan bahsetmişti Zonda'nın. Açıkçası %100 emin değilim yanlış bilgi vermiş olmayayım.

@hydrocon Zonda normal metal bilyalı göbeğe sahip. Seramik rulman da takabiliyorsunuz ancak fiyatı 100 euro.

(link)

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
@Oğuzhan Y.

Düzeltme için teşekkürler hocam [emoji106]

Campagnolo jant setlerinde %10 indirim mevcut. İhtiyacı olan kaçırmasın!

(link)

HORT! Shimano RS11 önerir misiniz? Bisikletimin üstündeki 'axis sport' jantlardan en azından daha olurlar mı? Bütçem sadece bu jantları karşılıyor Türkiye'de.Özellikle kullanan birileri yorum yaparsa sevinirim.

Geri