Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti km saati önerileri

Scudo
@bibisiklet
Cihazdan memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum da??

banada öneride bulunabilirmisiniz
ışık km sıcaklık bide hız olsun ama doğruluk payı yüksek olsun yeter teşekkürler :)

@Ufuk Dönmez tşk kardeşim ürün iyi fakat bütçemin üstünde birde basit bişey arıyorum sağol önerin için.

Yapılan günlük yada toplam km ve anlık hız için btwin 40 tl lik işe yarıyor mu? Ayrıca su geçirir mi

Hız ve kaç km gittiğini gösteren + ortalama hız gösteren uygun bir tane önerebilir misiniz

@BurakLEE ben aldım işe yarar bi alet 320 km dir kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı suya dayanıklı bide kendin kapatmadığın sürece oto kapanıp bisiklet haraket ettiğinde açılıyo süper bence en

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Bütçenizi bilmiyorum ancak sigma'nın kablolusunu kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim.
Decathlon fiyatı piyasaya göre daha ucuz, değerlendirebilirsin.

(link)

• Beğen
Tepkiler: olympos
@darksers hocam kablolu fiyatına kablosuz var dekatlonda ben de bitsin kablolu 39 tl olandan düşünüyorum kablo farkı sadece görüntümü

@Sayko_Panda yakılan kalori mevcut mu btwinde

@darksers 1 ay oldu alalı, Hiç bir sorun ile karşılaşmadım gayet kullanışlı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: darksers
Plus moment 10 wireless kullanan var mı? Tasarımı beni cezbetti açıkçası, çok şık ve elit. Özellikleri de 100 tl fiyatına göre hiç fena değil. XLC ler çok oyuncak gibi gözüküyor :/
klmtr045.jpg
Marka:plus
Model:Moment 10
Bağlantı:Kablosuz
Özellik:10 Fonksiyon
Renk:Siyah
Fonksiyon ve özellikler
  • current speed
  • trip distance
  • total distance
  • 12/24 hour clock
  • average speed
  • maximum speed
  • riding time
  • temparature
  • speed pacer
  • calorie consumption
  • waterpoof
  • batery inducator
  • auto on/off
  • auto scan
  • display modes

@esenturk Elit : Benzerleri arasında niteliklerinin yüksekliğiyle göze çarpan. Google isimli arama motoru ile 3 saniyede buldum yukarıdaki arkadaş çok beğendiğini anlatmış iğnelemeye gerek yok kanımca.

Yol bisikleti ile kullanılacak ise ortalama hız ve anlık hız bilgisinin aynı ekranda görünmesi gerektiğini düşünmekteyim.
iGPSPORT IGS10 model gps li km sayacım var , bahsettiğim özellik olmadığından eksikliğini hissediyorum. Sigmalar da bu özellik var fakat onlarda da sürekli ekran aydınlatma yok.

Bu nasıl (link)

@BurakLEE
kullanan bir arkadaşım vardı hiç memnun değildi. Hatta şöyle bir cümle kurmuştu bir daha böyle gerekli şeyleri çinden alırsam beni s...ler. Bence bu tarz şeylerde paraya kıyıp sigma vs tarzı düzgün birşeyler alın. Geri kalan ıvır zıvır için adres çin olmalı. Hayırlı ramazanlar.

• Beğen
@BurakLEE Ben de @Sayko_Panda gibi kullanıyorum memnunum 2300 2400 km oldu benimkisi de bi sıkıntı yaşamadım.
Ama max. hız denilen kalori denilen özellikten yok size çok gerekiyorsa bilmiyorum ama bana hız ve mesafe gerekiyordu. Bi sonraki geçeceğim ıgpsport 20 veya 50 olur o da Kadans HR ve gps için önemli diye düşünüyorum.
Başlangıç olarak yeter btwin bence rahatlıkla alınabilir :harika:

• Beğen
@mmakif (link) bundan bahsediyosun degilmi? bende alayım bari. günlük ve toplam km gösteriyormu? pili ne kadar dayanıyor

@BurakLEE yakılan kaloriyi göstermiyor ama samsung telefon kullanıyosan samsungun healt uygulaması var çok süper yaktığın kaloriyi çıktığın eğimi rampa iniş rampa çıkış gittiğin rotayı hepsini gösteriyo yaptığın km en yüksek hız ortalama hız ne istersen var tavsiye ederim :) btwin km sayacıda güzel özellikleri kısıtlı olmasa mükemmel diyebilirim

• Beğen
Geri