Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@scottrek
Bu kimisi için en sağlam lastik, kimisi için en akıcı, kimisi için en uzun ömürlü lastik... Birçok değişken var. Sizin ne istediğiniz asıl etken lastik işinde.
(Aynı bisiklet seçmek gibi. En iyi bisiklette yok mesela :) )

Scudo
@BerkEvren
Optimum seviyede diye düzelteyim.

yol bisikleti kullanıcıları deneyimlediği en iyi 3/5 lastiği yukarıdan aşağıya doğru sıralasa daha net bir tablo çıkacaktır ortaya . ben şayet yol bisikleti kullansaydım önceliğim

1. patlama direnci en yüksek
2.yol tutuşu en yüksek
3.her mevsim kullanabileceğim
4.akıcılık.
5.ağırlık
olması şeklinde listelerdim.

Siz de benim gibi çok lastik patlatıyorsanız (link) veya (link) 700-25 tak geç arkana bile bakma derim. Hem patlak koruması yüksek hem de orta halli yuvarlanma direnci ile benim beğendiğim lastiklerden.

95 kiloyum, kron rc 4000 aldım. fabrika lastikleri çok iyi değil ilk 100km için memnun değilim. değiştirmeyi düşünüyorum bu bisiklete benim gibi ağır bir insan için tavsiyeniz hangi lastik olur? özellikle yeni yol bisikletine geçmiş biri olarak patlama koruması olması önemli benim için

@bilalfidanboy

Continantel 4 season ve Schwalbe one bu 2 model lastikleri kullanmış biri olarak performans olarak Schwalbe one'nın bariz üstünlüğü var. Çok daha düşük yuvarlanma direnci var bunu yolda net hissettiriyor. Patlak koruması, yol tutuşu, dayanıklılığı ve diğer özellikleri ile bana kalırsa tam optimum lastik. Detaylı incelemesini yapmıştım aşağıdan okuyabilirsiniz.

İnceleme - Schwalbe One Yol Lastiği V-Guard 2017

(link)

@trainspotting35

Teşekkür ederim
Bugün sipariş verdim. Sorunsuz bir şekilde elime ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
benim için en iyi lastik conti s2 4000. gerek yuvarlama direnci gerek hafifliği gerek 5000kmde 1 kere patlamısyla bende en ust sırada yer alan bir lastik.

Schwalbe Pro One Tubeless ve Conti 4 Seasons kullanıyorum .. şu ana kadar patlak sıkıntım olmadı.. Continental 4 Seasons tabi hantal kalıyor.. Schwalbe'ye oranla..
Lastik patlamalarından bunalanlara tubeless öneririm..

Merhaba,
Bisikleti aldiktan bir kac gun sonra yagmurda kayip dusunce bir hisimla lastiklerini degistirip continental grand prix 4 season taktim. Kis aylarinda gayet memnun kaldim, mis gibi lastik fakat bariz sekilde yavas. Yagmurlar azaldi, gunes acti yerler daha kuru fakat havalar belli olmuyor, bu durumda conti gp 4 season yerine yagmurda biraz daha guvenli, dusuk yuvarlanma direnci olan bir lastik kullanmak istiyorum. Conti gp4000 s ve Schwalbe One iki guzel alternatif, internette baktigimda ikisinin de yuvarlanma direnci ve fiyatlari birbirine yakin. Bu ikisini de islak zeminde kullanmis birileri var midir acaba? Hangisi yagmurda daha guvenli?

@tsahna
Kullanmayın ...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Stok gelen Continental ultra sport 2 lerin ömrü azaldı yedek olarak şimdiden lastik almak istiyorum. Başka bir lastik deneme şansım hiç olmadı. Alımı Bike24ten yapacağım. Aşağıdakilerden ya da farklı marka ne tavsiye edersiniz. Üst düzey patlak koruma düşünmüyorum. 4 mevsim kullanabileceğim, akıcılığı iyi hafif bir ürün arayışı içerisindeyim.

(link)

(link)

(link)

Conti gp4000 s2 de ıslak zeminde hafif yana yatmalarda arka lastiğin kayma sorunu yaşayan var mıdır ?

Merhabalar, yol bisikleti ile tura çıkacağım 2 3 günlük. zırhlı lastik arıyorum. şu an aklımda Schwalbe marathon green guard var. 700x25 almayı düşünüyorum. Sizin tavsiye ettiğiniz bi zırhlı lastik var mı? turda akıcılığı pek önemli değil daha çok patlak direcine önem veriyorum.

benim bahsettiğim lastik (link)

@volkan ismail

Conti 5000, arkasına 4000

Durano bu listeye yanlışlıkla girmiş sanırım.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@burcinhan

Gönderim biraz eski ama yine de teşekkür ederim. Duranonun ciddi fiyat avantajı vardı o zaman. Yani değerlendirme sadece performans için değildi.

@galen
schwalbe duruno plus kesinlikle

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve galen
Continental grand prix 5000 kullanan var mi aramizda suan bu lastigi almayi dusunuyorum bilgi verebilecek birileri varsa super olur

@denizyalin

Bir kac arkadasimdan cok iyi geri donusler aldim , ozellikle yola tutunus anlaminda. Ancak ben halen siparis vermedim ve daha fazla kullanici yorumu bekliyorum.
halen 4000 kullaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@a.valverde
forumda çiftini 575 e satan birini gördüm mantıklı mı bu fıyatı vermek acaba

Geri