Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@denizyalin
Forumdaki arkadaşın sattığı GP5000 fiyatı uygun ..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Gökay Akçay
sanırım iç lastık yok bu urunde tarmac sl4 kullanıyorum fabrika cıkısı seklınde kendı içlastiklerimi kullansam sıkıntı yasar mıyım ?

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@denizyalin
kusura bakmayin , simdi gordum mesajinizi ancak diger arkadaslarimiz cevap vermisler zaten sagolsunlar@Gökay Akçay ; fiyat cok uygun , bence de degerlendirilebilir. simdiden gule gule kullanin.

Mavic Yksion Pro UST var bende henüz takmadım Schwalbe Lugano kullanıyorum şimdilik memnunum

Sürüşe frene farkı varmıdır

• Beğen
@Greystone
Mavic Yksion Pro UST lastiği yaklaşık 3500km dir kullanıyorum. performans olarak daha önce kullandığım 4000sII ve Michelin Service Course2 lastikleri aratmıyor. Tubeless olduğu için 60-80 psi aralığında kullanıyorum konfora çok büyük artısı var, virajlarda yola daha iyi tutunabiliyor ve güven veriyor. Ama çabuk aşınan bir lastik ve 2bin km yi devirdikten sonra arka lastik yüzeyimde sürekli kesikler oluşmaya başladı. Sanırım arka lastiğim 5bin kmyi görmeyecek gibi.

Elinde kullanmadigi dis lastik olan var mi bi tek lazim arka lastik pert

Yol bisikleti zirhli lastik için "Rubena Flash(Mitas)" serilerine de bakınız, Çek üretimi ve fiyat olarak cok mantıklı bir lastik.

Arkadaşlar yeni aldığım bisikletin üzerinde Mavic Yksion diye bir lastik var. Bununla ilgili hiç bir bilgiye ulaşamadım. Piyasada hiç satılmıyor. Mavic official'de de yok.
Ne patlama direnci
Ne PSI değerleri (Lastiğin üzeride min-max değerleri yazıyor ama ağırlığa göre ayar için)
Ne fiyatı
Ne de kullanıcı deneyimleri (tr/en olabilir)

• Beğen
@mknxx
(link)

ilan verdim kimse soru bile sormamıştı :)

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve mknxx
@Greystone
Jant ile birlikte gelmese çoğunluğun almayacağı bir lastik, popüler ve bilindik bir lastik olmadığı için. Tubeless kullanımı yurtdışında artışa geçti ama ülkemizde yaygınlaşması zaman alacaktır fiyatlarından dolayı.

@mknxx
Ön arka değişimi yapsanız?

@specific
Tubeless lastikte ön arka değişimi biraz daha sıkıntılı. İki lastik içinde de henüz 2 ay önce tazelediğim sealant var. Ön arka yapmak için yeniden selant doldurmak istemiyorum. O yüzden bir süre daha devam edip zamanı gelince sadece arka lastiği yenilemeyi planlıyorum. Zaten elimde yedek lastik de mevcut.

• Beğen
Tepkiler: specific
Buraya bırakayım. Bugün kocaman bir soda şişesinin yanından geçtim yere baktığım sırada, şişe lastiğin yanını zar zor girdi. Lastik patladı fakat buradan Continental 5000’in ne kadar sağlam bir lastik olduğunu anladım.

Arkadaşlar(link) 700x25*28 kullanan var mı aranızda? fiyatları uygun katlanabiliyor ve patlak koruması mevcut ama kimse lafını etmemiş. Decathlonda satılıyor genelde

Son düzenleme:
Conti 5000 ler 3500 km de nerdeyse üzerindeki diş delikleri kaybolunca (arka lastik bir miktar daha fazla) Michelin Power Competition'a geçtim. Akıcılığı 5000 den iyi, patlak koruması 5000 den kötü.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
3500 km çok az bir değer değil mi ? Ayda 1000 km kullanımla (Haftasonu 2 tane 100 km tur yapsak) 3,5 ayda lastiklerin bitmesi çok kötü bence. Ucuz lastiklerde değil bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: :DDD ve hamlet2006
@trainspotting35 evet az ama iyi lastik iyi balata erken biter. İyi tutuş sağlaması için yumuşak yapıyorlar genelde. Yoksa arkadaşımda maxxiss var. 4500 km yolda 5000 de trainer da kullandı, lastik dışarıdan sanki ilk günkü gibi.

Ünlü bir düşünür çabuk bitecek lastik alacak kadar zengin değilim demiş. Dün yağış sonrası nemli yollarda Vittoria Zaffiro Pro Slickleri deneme şansı buldum efsane yol tutuyor denemez ama bana korkuda salmadı. Belki biraz temkinli olmamdan kaynaklı olabilir. Keşke bütçemiz elverse en kral bisikletleri, en güzel lastikleri hepimiz kullansak.

Geri