makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.508
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
asfaltta 500 km gittim çok memnundum ama ilk şehir dışı hafif orman taş yolda 3. Km de patladı . aslında hafif lastik de değil hassas olmaması gerekir diye düşünüyorum 🤔@Eray736 Bende aynı lastiği kullanıyorum ve 3 hafta da 3 patlak yaşadım. Lastiğin yol tutuşunda sorun yok ama nedense çabuk hasar alıyor gibi geldi bana.
1500 kilometrede lastiğin bitmesi çok sıradan bir durum değil, derinliklerine bağlı olarak çatlaklar oluşması normal, fotoğrafını atabilir misiniz?Arkadaşlar merahaba, bugün dış lastiğimde çatlaklar oluştuğunu fark ettim. 1500km civarı kullanıldı sayılır. Değiştirme vakti geldi sayılır. Şuan michelin dynamic sport modeli var, aynısını mı almak gerek ( çok anlamıyorum ) yoksa tavsiye edeceğiniz bir lastik var mıdır?
1500 kilometrede lastiğin bitmesi çok sıradan bir durum değil, derinliklerine bağlı olarak çatlaklar oluşması normal, fotoğrafını atabilir misiniz?
Yeni lastik almak isterseniz de aynısını almanıza gerek yok isterseniz arazi lastiği alırsınız isterseniz yarış lastiği, genişliği jantınıza ve kadronuza uysun yeter.
Bu lastik 7000km'de, bu şekilde onlarca çatlak var, 1 kere patladı daha. O lastiğin ömrü ile ilgili bilgim yok ama en baba yarış lastiği bile 3-4k km götürüyor, çok sık patlamaya başlayana kadar veya anormal bir yarık oluşana kadar kullanabilirsin.çatlak sanki biraz abartı bir tabir oldu. fotoğrafta ki gibi bir sürü yara izi var. bu eklediğim en büyüğü. taş, cam gibi şeyler zarar veriyor sanırım.
36000 km.'de taktığım Michelin Pro3'leri hala kullanıyorum. Dün 45000 km.'yi geçtim kendileri ile.(Yani 9000 km.'deler) Ha bu arada belirteyim Race Service Course modeli. Lütfen yanlış bilgi ya da kullanmadığımız lastikler hakkında bilgi vermeyelim.en baba yarış lastiği bile 3-4k km götürüyor
Pro 3 SC'nin en baba yarış lastiği olduğunu düşünüyorsan yanıldığını söylemeliyim.36000 km.'de taktığım Michelin Pro3'leri hala kullanıyorum. Dün 45000 km.'yi geçtim kendileri ile.(Yani 9000 km.'deler) Ha bu arada belirteyim Race Service Course modeli. Lütfen yanlış bilgi ya da kullanmadığımız lastikler hakkında bilgi vermeyelim.
Yoo öyle birşey yazmamışım ki, neden? Farzı misal dedim. Kullanmakta olduğum lastikler 'Yarış' larda kullanılabilecek düzeyde ama ben kalkıpta en iyi, en baba yarış lastiği bu demedim. Sadece şu yarış lastikleri en fazla 3-4 k kullanılır sonra at çöpe gibi bir algı oluşmuş, ona istinaden böyle bir paylaşım yaptım.Pro 3 SC'nin en baba yarış lastiği olduğunu düşünüyorsan yanıldığını söylemeliyim.
Bu lastik 7000km'de, bu şekilde onlarca çatlak var, 1 kere patladı daha. O lastiğin ömrü ile ilgili bilgim yok ama en baba yarış lastiği bile 3-4k km götürüyor, çok sık patlamaya başlayana kadar veya anormal bir yarık oluşana kadar kullanabilirsin.
231140 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar uzun turlarda 25 ve 28mm lastik arasında fazla fark var mı?