Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

Scudo
@Oğuzhan Y. Ben de race 3 kullaniyorum, suana kadar memnunum, sizin yorumlari bekliyorum, bir sonraki lastigin pro 4 olabilir

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
@Oğuzhan Y. Çok kaliteli bir lastik aldın 1500 km dir kullanıyorum daha ne bir yıpranma ne aşınma belirtisi var.Yuvarlanma direnci contiye göre biraz daha düşük ancak yol tutuşu , ıslak yol performansı mükemmel bir daha başka lastik kullanmam sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
@ercst0rm dün ali beyle iletişime gectim kaporomu verdım 15 de odememı yapıcagım ve bır takım

CONTINENTAL GRANDPRIX 4000S II 700X25C

aldım pazar hava ıyı olursa ortalama 100 km bır yol yapıcagım ozaman bısıkletın orjınmal max lerı deneme sansım olucak bakalım

Arkadaslar bugun itibariyle yeni lastikelerim.geldi
continental grand prix 4 season 700x25

Cift olarak aldim fakat suan takmicagim bikac ay bekletmem gerek sonra kullanip dusuncelerimi paylasirimIMG_20160316_140853.jpg IMG_20160316_140902.jpg

@dincer_colak ayni ebatta ayni modeli kullaniyorum cok memnunum. Yol tutus, patlama direnci ve konfor anlaminda harika. Yuvarlan direnci ise bu denli patlak korumasina gore makul duzeyde.

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
@Ozan k. özkan bey beim için patlak dırencı 1. öncelik ve yol tutuşu kıyaslama yapmak ıcın (eşimden habersiz yol lastıgı aldıgım ıcın ) 1-2 ay bekletip uygun zamanda ortaya cıkarıcagım ozamana kadar da maxıs lerı kullanırım ve aradakı farkı daha rahat gozlemlerım dıye dusunuyorum tesekkurler yorum ıcın

Continental Gatorskin 700x25 siparisi gectim.

Saglam ve patlamaya karsi sinifinda en saglam lastik oldugunu soyluyorlar.

1 hafta 10 gune ulasmis olur.

Deneyip izlenimlerimi burada paylasacagim

• Beğen
Tepkiler: ersmers2001
Delta bisiklet android uygulamasından indirim kazandınız kodu geldi benimde almayı planladığım (link) sipariş etmek istiyorum çiftinde aşağıdaki tablo çıktı indirimle birlikte sizce uygunmudur ? alınırmı ?
377,20 TL
Hediye Çeki İndirimi:94,30 TL
Hediye Çeki İndirimi Dahil Tutar:282,90 TL
KDV:50,92 TL
KDV Dahil:333,82 TL

TL207.44 diyor bu fiyat tl ise çifti 415 geliyor , sizce almalımıyım ?

Kazuya teşekkürler o zaman yurt dışı mantıklı :harika: Tuh kodu yaktık o zaman :(

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@OsmaniyeRehber az önce ben de deltadan aışveriş yaptım, alışverişi yapmadıysanız kod yanmaz

@Oğuzhan Y.

izlenimlerinizi alabilir miyiz :)

Arkaşlar bende arayış içindeyim, hali hazırda üzerinde vittora zaffiro pro slick ile kullanmaktayım, continental grand prix 4000 düşünüyorum,sizce nasıldır?

@celikeren gözün kapalı al derim kullanıyorum çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: celikeren
Geri