Scudo Sports

Yol bisikleti lastik önerisi

700x25c ebatında yuvarlanma direnci nispeten düşük, 280-300g civarı kolay delinmeyen bir lastik önerebilir misiniz bütçem 250tl kadar

Scudo
700x25c ebatında yuvarlanma direnci nispeten düşük, 280-300g civarı kolay delinmeyen bir lastik önerebilir misiniz bütçem 250tl kadar
Tanesi için 250tl bütçe var ise Continental Ultra Sport 2 hatta Continental Ultra Sport 3 tavsiye ederim.

Piyasada 700x25 telli olanını bulabildim oda epey ağır kalıyor maalesef...
Decathlonda satılan michelin pro 3 lastikleri tavsiye ederim , bazı mağazalarda stokta var.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Hangi ildesiniz?

Son düzenleme:
Wiggle dan Vittoria Rubino pro3 bakın. Bazen stoklarında oluyor, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: celotr
Elimde bir çift az kullanılmış continantel ultra sport 3 var düşünürseniz ulaşın.
@kemal.bahadır
Teşekkürler
-------------------------------------------
Dostlar erdoğanlarda mevcut

michelin lithion 3
continental ultra sport 2
vittoria zaffiro pro g2(graphene)

lastikler arasında kaldım. Uzun ömür, hafiflik, yuvarlanma direnci anlamında hangisi daha tutarlı bir tercih olur?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
"Schwalbe pro one tle" 300 km oldu takalı, ön lastikte birkaç küçük delik, arka lastik eleğe döndü Avrupa yakası sahil yollarında. lastiği kalın, bu yüzden delinmeye karşı dirençli olur, ünlü, Lastik inceleme sitesinde çabuk delindiği, tabiri caizse "kalıbının adamı olmadığı" yönünde görüş bildirilmiş olsa da, "işin içinde para olduğu için bu görüş doğru olmayabilir" diyerek ısrar ettim bu lastiği almakta.

Sonuç; gerçekten hayal kırıklığı. Yepyeni lastik ama delik deşik.. Adamların da günahını aldım, artık onların tavsiyesine uyacağım.

kesinlikle tufo, tam bir F/P lastiği. Anam oda ne 500 lira olmuş. Biz en iyisi yaşamıyalım.

(link)

"Schwalbe pro one tle" 300 km oldu takalı, ön lastikte birkaç küçük delik, arka lastik eleğe döndü Avrupa yakası sahil yollarında. lastiği kalın, bu yüzden delinmeye karşı dirençli olur, ünlü, Lastik inceleme sitesinde çabuk delindiği, tabiri caizse "kalıbının adamı olmadığı" yönünde görüş bildirilmiş olsa da, "işin içinde para olduğu için bu görüş doğru olmayabilir" diyerek ısrar ettim bu lastiği almakta.

Sonuç; gerçekten hayal kırıklığı. Yepyeni lastik ama delik deşik.. Adamların da günahını aldım, artık onların tavsiyesine uyacağım.

Continental aldigimda ya dayaniklidir demistim. Suan CST Conquistare kullaniyorum. Nihayet patlaktan kurtuldum.

Sonbahar yaklaştı yağmurlarda başladı şu an cst xpedium 700x25c lastiklerini kullanıyorum (zırhlı) delinmeye karşı güçlü ancak yinede yağmurlu havalarda dik inişlerde pek güven vermiyor (bir kere keskin virajda kaydı) hem yol tutuşu sağlam hem de zırhlı bir lastik önerisi olan var mı?

Ben de bunlardan bir çift aldım. Yaklaşık 1500km de lastiklerden biri durup dururken yanaktan açıldı. Garantiden yenisini gönderdiler ama.

Garantiden gelende de sorun çıktı. Yüzeyde küçük bir açılma oluştu. Kışı düşünerek almıştım bu lastikleri, eylülü çıkaramadılar. Belki benim şanssızlığım bilmiyorum ama bu Vittoria Open Pave'ler doğru koşullar altında saklanmamış şüphesi oluşturdu bende. Lastiklerin performansı, sürüş hissiyatı da mükemmeldi, fiyatına göre alternatifi yok. Keşke şu sorunlar olmasaydı.

openpave.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Elimde ihtiyaç fazlası sıfır kutusunda satılık Vittoria Rubino Pro III var 700x25c. İlgileniyorsanız ikinci el bölümünde ilanı var.

Bugün Schwalbe pro one evo 700x25c taktım yarın ilk turuma çıkacağım. Daha önceki lastiklerim Schwalbe Durano plus. İç lastiklerim de Slime marka sıvılı lastik. Bir deneyeyim dedim aldım bakalım ne olacak. 053F403E-426B-4C55-A756-62E6970FC4E3.jpeg97CBCFF7-A467-4BD6-879B-6E927F183378.jpeg84D9E47D-F4AE-4934-BE5B-E5D9FF8B234D.jpeg

pro one tle lastiği 8k kullandım sadece 4 patlak yaşadım.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Geri