Tanesi için 250tl bütçe var ise Continental Ultra Sport 2 hatta Continental Ultra Sport 3 tavsiye ederim.700x25c ebatında yuvarlanma direnci nispeten düşük, 280-300g civarı kolay delinmeyen bir lastik önerebilir misiniz bütçem 250tl kadar
Piyasada 700x25 telli olanını bulabildim oda epey ağır kalıyor maalesef...Tanesi için 250tl bütçe var ise Continental Ultra Sport 2 hatta Continental Ultra Sport 3 tavsiye ederim.
Decathlonda satılan michelin pro 3 lastikleri tavsiye ederim , bazı mağazalarda stokta var.Piyasada 700x25 telli olanını bulabildim oda epey ağır kalıyor maalesef...
Hangi ildesiniz?700x25c ebatında yuvarlanma direnci nispeten düşük, 280-300g civarı kolay delinmeyen bir lastik önerebilir misiniz bütçem 250tl kadar
Elimde bir çift az kullanılmış continantel ultra sport 3 var düşünürseniz ulaşın.İstanbul
@kemal.bahadırElimde bir çift az kullanılmış continantel ultra sport 3 var düşünürseniz ulaşın.
"Schwalbe pro one tle" 300 km oldu takalı, ön lastikte birkaç küçük delik, arka lastik eleğe döndü Avrupa yakası sahil yollarında. lastiği kalın, bu yüzden delinmeye karşı dirençli olur, ünlü, Lastik inceleme sitesinde çabuk delindiği, tabiri caizse "kalıbının adamı olmadığı" yönünde görüş bildirilmiş olsa da, "işin içinde para olduğu için bu görüş doğru olmayabilir" diyerek ısrar ettim bu lastiği almakta.
Sonuç; gerçekten hayal kırıklığı. Yepyeni lastik ama delik deşik.. Adamların da günahını aldım, artık onların tavsiyesine uyacağım.
Ben de bunlardan bir çift aldım. Yaklaşık 1500km de lastiklerden biri durup dururken yanaktan açıldı. Garantiden yenisini gönderdiler ama.
Elimde ihtiyaç fazlası sıfır kutusunda satılık Vittoria Rubino Pro III var 700x25c. İlgileniyorsanız ikinci el bölümünde ilanı var.700x25c ebatında yuvarlanma direnci nispeten düşük, 280-300g civarı kolay delinmeyen bir lastik önerebilir misiniz bütçem 250tl kadar
Zaffiro pro v satın aldım teşekkürler kolay gelsinElimde ihtiyaç fazlası sıfır kutusunda satılık Vittoria Rubino Pro III var 700x25c. İlgileniyorsanız ikinci el bölümünde ilanı var.
pro one tle lastiği 8k kullandım sadece 4 patlak yaşadım."Schwalbe pro one tle" 300 km oldu takalı, ön lastikte birkaç küçük delik, arka lastik eleğe döndü Avrupa yakası sahil yollarında. lastiği kalın, bu yüzden delinmeye karşı dirençli olur, ünlü, Lastik inceleme sitesinde çabuk delindiği, tabiri caizse "kalıbının adamı olmadığı" yönünde görüş bildirilmiş olsa da, "işin içinde para olduğu için bu görüş doğru olmayabilir" diyerek ısrar ettim bu lastiği almakta.
Sonuç; gerçekten hayal kırıklığı. Yepyeni lastik ama delik deşik.. Adamların da günahını aldım, artık onların tavsiyesine uyacağım.
pro one tle lastiği 8k kullandım sadece 4 patlak yaşadım.