237040 dosyayı görüntüle
En sonun da Geldi
Yol Arkadaşım 😆 1 hafta geç geldi ama sonun da geldi, öncelikle
Klişe olacak ama Diğer bisikletim Kron tx 100 ile yolda hızlandığımı sanıyordum. 45 km hıza çıkınca
Tabi dilim dışarı da. 😝Dün aldım almasına ama bir sorun var Hakkını veremiyorum Hem kendimi test etmek için Hem Bisikleti, çünkü vites ler kafası na göre takılıyor kendi kendine bütün dişliler geziyor ön büyük aynakol sürtüyor. arka büyük dişli den
Bir alta düşüyor orada da durmuyor bir alta iniyor ben herhal de otomatik olanınını almışım bilmeden, 😆 okuyunca burada ki Arkadaşların Yaşanmışlıklarını Acabalar var idi kafam da Yokuşu nasıl çıkarım. % 10 eğimli yolu arkanın en büyük dişlisinin 3 ile çıktım tabi eğim yüzdesini farazi söylüyor da ola bilirim, Resmen kuş gibi çıktım 😁
Endişemin birinci bölümünü geçtim 2.ci olarak bel kol ağrısı olurmu diye korkuyordum oda olmadı çok şükür 8 km yakın sürdüm İlk defa yol bisikleti sürmeme rağmen. onda da sorun yok, Evet zurnanın zırt dediği yer
SELE içimdeki acıyı tarif edemem öyle derinden ki 😱vitesleri gözden geçirmek için gidicem ama nasıl 😢 dedim ya acım tarifsiz onu da gece ileri aldık bakalım ne kadar fayda sağlar, Diğer korkum oku oku kendimi helak ettiğim yer kadro Kadro bacak boyum 74 te ola bilir 75 te Kadrom 51 cm hiç boşluk yok diye biliriz ama okadar rahatım ki ezilme baskı hiç birşey yok rahatlık la üstüne inip dura biliyorum adeta 2. Selem 🤗Resim de Gördüğünüz gibi benim için max. Boyda sele yüksekliği Neyse fazla kafanızı şişirip vaktinizi çalmayayım Demem o ki iyiyken Yol bisikletine geçmişim, Buradaki Tüm Bisiklet Sporu dalıyla uzun süre geçirmiş Abilerimize yaşıtlarıma gönül veren herkese Bilgi ve birikimlerini aktarıp biz bisikletin A sından bile anlamayan kişilere yol Gösterdiğiniz için Saygı ve şükranlarımı sunarım iyi ki Varsınız.