Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@meteckar.8 hazneler, frenler ve aynakol claris değil. Daha iyi frenleme için elbette bilinen ve kendisini kanıtlamış frenleri herkes tavsiye ediyor. Daha uzun ömürlü ve verimli kullanım için aynakolun da claris olmasını tavsiye ederim. Daha sonradan harici alıyım deseniz claris aynakol 400+₺, claris fren 300₺. 2450₺ye claris bisiklet buldum diye sevinirseniz yanılırsınız. Bu farkı koyduğunuzda zaten 3000₺ yapıyor ve bu fiyatta herhangi bir markada claris zaten alabiliyorsunuz. Geçen gün denk geldiğimde bir mağazaya corelli claris fiyatını sordum ve 2200₺ dedi. Şaşırdım ve biraz inceledim eski seri set vardı. Frenler markasız geri kalan eski. Ölü yatırım.

Scudo
@Anonim peki bugün corelli goat 1.0 isimli bisiklete denk geldim ve fiyat olarak ta 2700 TL Hybrid gibi ama bunlara başka ad veriliyor galiba (hem yol birazda arazi gibi) claris set bence mantıklı bir seçim

KADROAlloy
KADRO BOYU54 cm, 52 cm
MAŞAAlloy
SELE BORUSUAlloy
GİDON / GİDON BOĞAZIGravel Alloy Dirt Drop Bar 42 cm
Gear

ÖN / ARKA AKTARICIShimano FD-R2000 / Shimano RD-R2000 Claris
VİTES / FREN KOLUShimano ST-R2000 Claris 2x8 Speed
AYNAKOLShimano FC-R2000 Claris
FRENZoom DB 280 Mechanic Disc Breake
RUBLEShimano CS-HG31 11/34T
ZİNCİRKMC Z8.1
ORTA GÖBEKShimano BB-RS500
Rim

JANT BOYU700c
JANTDacron Double Wall
ÖN / ARKA GÖBEKShimano FH-RM33 / HB-RM33
LASTİKMitas Scylla 700x35c

@Anonim peki bugün corelli goat 1.0 isimli bisiklete denk geldim ve fiyat olarak ta 2700 TL Hybrid gibi ama bunlara başka ad veriliyor galiba (hem yol birazda arazi gibi) claris set bence mantıklı bir seçim

KADROAlloy
KADRO BOYU54 cm, 52 cm
MAŞAAlloy
SELE BORUSUAlloy
GİDON / GİDON BOĞAZIGravel Alloy Dirt Drop Bar 42 cm
Gear

ÖN / ARKA AKTARICIShimano FD-R2000 / Shimano RD-R2000 Claris
VİTES / FREN KOLUShimano ST-R2000 Claris 2x8 Speed
AYNAKOLShimano FC-R2000 Claris
FRENZoom DB 280 Mechanic Disc Breake
RUBLEShimano CS-HG31 11/34T
ZİNCİRKMC Z8.1
ORTA GÖBEKShimano BB-RS500
Rim

JANT BOYU700c
JANTDacron Double Wall
ÖN / ARKA GÖBEKShimano FH-RM33 / HB-RM33
LASTİKMitas Scylla 700x35c
Gravel bisiklet olarak sınıflandırılıyor.

@efecyclist peki nasıl alınabilir mi, yoksa 400 TL daha koyup claris yol bisikletimi alsam daha iyi olur. Ama sanki bu daha kullanışlı malum piyasa pahalı olduğu için MTB ayrıca alamıyorum.

@efecyclist peki nasıl alınabilir mi, yoksa 400 TL daha koyup claris yol bisikletimi alsam daha iyi olur. Ama sanki bu daha kullanışlı malum piyasa pahalı olduğu için MTB ayrıca alamıyorum.
Ben de yeniyim bu işlerde . iyi mi kötü mü yardımcı olamayacağım malesef, boşuna kafanızı karıştırmayayım. Sadece şunu söyleyebilirim , yol bisikleti bakmışsınız, gravel da olabilir gibi bir durum var şuan ama gönlünüzden geçen mtb o da fiyatları yüksek diye tercih edemiyorsunuz. Acele etmektense gerçekten istediğiniz ne gönlünüzden geçen ne ona iyi karar vermek lazım sonrasında zevk alabilmeniz için. Güzel bir şey alırsın inşallah.

Merhabalar bütçem 2500-3000 arası bu fiyata kaçırma dediğiniz bir model var mı ?

Merhabalar bütçem 2500-3000 arası bu fiyata kaçırma dediğiniz bir model var mı ?
54kadro sora setli corelli var sıfır gibi, ilgilenirsen yazabilirsin

Taksitli olarak almayı düşünüyorum ya birden veremeyeceğim teşekkür ederim yine de

@meteckar.8 bunda da frenler claris değil mesela. 2700₺ bisiklet 300₺claris fren deyince 3000₺yapıyor. Mosso Cavalier Claris 3000₺ ve göbeklerden frenlere kadar herşeyi claris. Günümüzde maalesef full claris bir bisiklet 3000 altında bulmak zor. Belki bisan RX 9200. Fiyatta elbette bütçeye uygun olanı almak lazım ama bir marka diğerlerinden neden ucuz derseniz mutlaka bir şeyi kısmış oluyor.

Evet ama 3000 TL çıkmadan bulabilinecek en iyi bisiklet bu galiba hem farklı bir grup çakıl yollara girilebiliyor, sencede öyle değilmi ?
@Anonim galiba bu setlerde disk fren oluyor gravel bisikletlerle belki bu claris ' in açığını kapata bilir mi? Ne düşünüyorsun çünkü hem 3000 TL az bulabildiğim en yakın claris setli bisiklet hemde fazla bütçem olmadığı için birazda olsa MTB açığını kapatıyor

Evet ama 3000 TL çıkmadan bulabilinecek en iyi bisiklet bu galiba hem farklı bir grup çakıl yollara girilebiliyor, sencede öyle değilmi ?
@Anonim galiba bu setlerde disk fren oluyor gravel bisikletlerle belki bu claris ' in açığını kapata bilir mi? Ne düşünüyorsun çünkü hem 3000 TL az bulabildiğim en yakın claris setli bisiklet hemde fazla bütçem olmadığı için birazda olsa MTB açığını kapatıyor

Bence corelli rc100 işinizi görür, bütçenizi de sarsmaz. Alın kullanın. Kullananlar memnun.

@Yldrm07 ama. Bazı üyeler set olarak frenler ve ayna kolları claris değil diyor ama 1.0 in sadece fren sistemi clarsi değil sizcede daha mantıklı değilmi ? Goat 1.0 almak

Arkadaşlar bisikletimi satıyorum, ilgilenen olursa özelden ilan numarası paylaşabilirim. Sevgiler...

@meteckar.8 hocam ben o bisiklet iyi veya kötü demedim, bütçenize uygun olanı alın elbette. Hatta kask vs yoksa onların parasını ayırıp sonra bisiklet alın. Benim demek istediğim ucuza buldum clarismiş hemen alıyım dememeniz içindi. Bir bisiklet muadillerinden ucuzsa bir şey vardır. Bunu demek istiyorum. Yoksa ister tourney alın ister claris. Mtb özelliğini ne sıklıkla kullanacağınız önemli, yılda bir kullanacaksanız yol alın derim.

@meteckar.8 eğer toprak yolda kullanmayacaksanız gerek yok. Yol bisikletini tercih edin. Fren vs konusunda ise Giriş seviyesinde çok sıkıntı yaşamazsınız. Benzer ürünler. Üzerindeki frenler de iyidir.

teşekkür ederim
Mosso Cavalier 700 Sora 28 Jant 18 Vites Yol Yarış Bisikleti ile Mosso Cavalier 700claris modeli arasında 500 tl var değer mi sora için 500 fazla vermeye

teşekkür ederim
Mosso Cavalier 700 Sora 28 Jant 18 Vites Yol Yarış Bisikleti ile Mosso Cavalier 700claris modeli arasında 500 tl var değer mi sora için 500 fazla vermeye
2 si de işinizi görür. 500 TL veririm üzülmem diyorsanız sora tabiki. Claris alıp 500 TL'ye ekipman da alabilirsiniz.

almam gereken çok sey var haklısınız çok teşekkür ederim

teşekkür ederim
Bence değmez ama imkan varsa alınır. Ekipmanın yoksa aradaki farka ekipman al derim. Clarisle sora, tiagra ile 105 arasında ciddi farklar yok. Bütçe meselesi.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba yeni konu açmayı beceremedim dostlar.
Danışmam gereken konu şu:
Yol bisikletine yeni başlayacağım o yüzden sora setli iki bisiklet arasında kaldım.
Mosso Cavalier 700 Sora: mossobisiklet.com/cavalier-700-sora-bisiklet_tr
ve
Carraro Race 042: carrarobisiklet.com/yol-bisikletleri/race-042-18v-kumpas-28-2020/
Hangisini almamı önerirsiniz?

Bir de 179 boyundayım. İç bacak boyum 81. Kadro 54 55 hesaplanıyor. 56 kadro alsam sıkıntı olur mu? Yada 54 mü almalıyım.
Gidip deneme şansım pek yok. Bisikletçilerde bu modeller kalmamış. İnternet üzerinden alacağım.

Geri