akinbagbasi
Üye
- Tepki
- 4
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Merhaba,tesekkur ederım bu arada
pekı 52 mi 54 mu kullanmam daha etkılı olur
bı abı bana kucuk al dedı
Abi Bu yöntem sıkıntılı. Ve genelde arada kalanları 1 boy büyük kadroya yönlendiriyor .(link)
@WeX
Markalar arasinda da kadro boylari farklılık gösterebiliyor. Ben de reach stack tt st gibi olculerin kontrol edilmesini ve mümkünse mutlaka denenerek karar verilmesini oneriyorum.Abi Bu yöntem sıkıntılı. Ve genelde arada kalanları 1 boy büyük kadroya yönlendiriyor .
Ayrıca kol uzunluğu, gövde uzunluğu , esneklik gibi parametreler yok.
Ayrıca yol bisikleti deyince türleri var. aero kadroda bana 52 kadro bile olurken tırmanmış kadrosunda 54 endurance seride 56 oluyor.
Stack ve reach bilmek en doğrusu yani uzanma gidon yüksekliği.
@selim82 Üstad soru bu olunca cevap da öyle oluyor. 😉merhaba ben yarıs bısıkletı almak ıstıyorum ama ıs kadro boyuna gelınce tereddutte kalıyorum boyum 178-180 kılom 70-74 arası degısıyor ıc bacak boyum da 81 kac kadro almalıyım yardımcı olabılırmısınız acaba bı ka kısıye sordum 48 dedı ama
Evet ona göre bana 56 oluyor ama ben 54 tercih ederim. Beden tablosu zaten ne aradağını bilemeyen içindir. Eğer turlamak için alacaksa. Çok önemli değil ama performans düşüncesi var ise yardim almak en mantıklısıScott’un sitesinde boy, kol boyu, reach stack gibi parametreleri kullanarak kadro boyu hesaplama ölçeği var, bilginize
Muhammed abi asıl sıkıntı. Mesela lapierre de 52 m geçiyor bana 52 oluyor. Ama 55 çok büyük geliyor.@selim82 Üstad soru bu olunca cevap da öyle oluyor. 😉