Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Sildim her türlü yerden ancak data halen orda o şekilde duruyor maalesef.
Sildi iseniz gitmesi gerekir. Garmin Connect sitesinden sildiniz mi? Kişisel rekorlar kısmında duruyor olabilir mi?

Scudo
Elimde mosso cavalier var kadromu triban 100 kadrosu ile değiştirsem uzun yola daha uygun hale gelirmiki 🤔
Şuanki kadrom agresif boşa uğraşmı olur yoksa. Faydası olurmu?
Bence çok kötü bir tercih olur, triban 100 şehir bisikleti modunda bir bisiklet. O kadrodan performans beklentiniz yoksa belki düşünülebilir.

(link)

(link)

Bu iki bisiklet arasında kaldım. Hangisini alacağıma karar veremedim. Bir giant vardı . Kadro boyu uymadığı için elenmek zorunda kaldı.

Bence çok kötü bir tercih olur, triban 100 şehir bisikleti modunda bir bisiklet. O kadrodan performans beklentiniz yoksa belki düşünülebilir.
Şuan isteğim daha uzun km yapmak (200-250) şimdiki kadrom agresif fotoğrafı yukarıda vardı. Daha endurance bir kadro ile konfor istiyorum. Performans konusunda da 23-25 ortalama çıkartsam yeterli

Şehir / Fitness bisikletleri ile rahatlıkla 25 ortalama çıkartabilirsiniz tabi trafiksiz bir yoldan ve az rüzgarlı bir hava durumundan bahsediyorum. 30 ortalama yapmanız biraz zor tamamen fitness seviyenize ve sürdüğünüz yola bağlı. Yazın hafta sonları 90km lik uzun sürüşler yapıyordum fitness bisikletim ile konfor konusunda şikayetim olmadı ve ortalamam 25km/h küsürdü, lakin bir yol bisikletinin size verdiği hızı ve agresif sürüş hissini kesinlikle vermez.

Mesela daha yüksek bütçeli bisikletlerden örnek veriyim giant defy Merida scultura gibi bunlar hem konfor aynı zamandada performans için yanlış anlamadıysam? Daha düşük bütçe ile bunlara yakın deneyim yaşamak mümkünmüdür? zaten düşündüğüm triban kadrosunu şimdiki bisikletimin parçalarını takarak kullanmak.

Son düzenleme:
Şuan isteğim daha uzun km yapmak (200-250) şimdiki kadrom agresif fotoğrafı yukarıda vardı. Daha endurance bir kadro ile konfor istiyorum. Performans konusunda da 23-25 ortalama çıkartsam yeterli
Çelik maşalı bir kadro triban 100, ben olsam daha farklı alternatiflere bakardım yine de. Beğendiğiniz başka bir kadro var mı?

Sanki tribanla uzun mesafede rahat ederim gibi geliyorda.. galiba en iyisi ilerleyen zamanda Bisan grand Tour eco /triban rc 120 almak olucak
Çelik maşalı bir kadro triban 100, ben olsam daha farklı alternatiflere bakardım yine de. Beğendiğiniz başka bir kadro var mı?

cube-attain-race
giant-contend-ar-2
giant-contend-0

bu üç yakışıklı arasında yorum yapabilecek fikir verebilecek mentor arıyorum, max bütçem 1250 euro araştırıp bulabildiğim bunlar açıkçası. Liv, Special,Merida,Orbea, Scott, Pinarello, Ghost ve Cervelo da baktım ama fiyat/perfomans açısından ve sonuçta karmakarışık oldum;

Sanki tribanla uzun mesafede rahat ederim gibi geliyorda.. galiba en iyisi ilerleyen zamanda Bisan grand Tour eco /triban rc 120 almak olucak
sadece kadro arıyorsanız biri grand tour kadrosu satıyordu sahibinden var

tam istediklerinizi karşılayacak güzel bir endurance kadro grand tourlar

Arkadaşlar 53 kadro peugeot R14 almayı düşünüyorum. Boyuma uygun olur mu sizce? 1.80m- iç bacak 80 cm. Kullanan var mıdır?

Sıfır olarak önerebileceğiniz daha iyi bir model var mıdır 15k altı?

Merhabalar, yakında yol bisikletine başlayacağım ancak henüz alacağım bisiklete (sıfır) karar veremedim. Boyum 1,69m ve iç bacak boyum yaklaşık olarak 75cm, dolayısıyla 50cm kadro seçeneği olan bir bisiklet arıyorum. Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşadığımdan yakın olan en güvenilir mağaza Aydın Bisiklet adlı bir yer, orada da 15 bin altında Carraro, Mosso ve Peugeot markaları mevcut. Şahsen Carraro'nun bu fiyatlardaki bisikletlerinin tasarımlarını beğenmediğimden Mosso veya Peugeot'ya yöneliyorum. En aklıma yatan bisiklet Mosso Cavalier 700 Claris, ikinci bir seçenek ise Peugeot R16 ama araştırsam da hiç tecrübem olmadığından pek bir şey diyemiyorum. Sizce hangi bisikleti almalıyım? Her türlü öneriye açığım, detaylı bilgi vermek için sorunuz olursa lütfen sorun.

Mosso cavalier sora bulabilirsen 15000 altına bence Mosso al. Bulamazsan Carraro 042 bence güzel 14600'e.

(link)

Merhabalar, yakında yol bisikletine başlayacağım ancak henüz alacağım bisiklete (sıfır) karar veremedim. Boyum 1,69m ve iç bacak boyum yaklaşık olarak 75cm, dolayısıyla 50cm kadro seçeneği olan bir bisiklet arıyorum. Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaşadığımdan yakın olan en güvenilir mağaza Aydın Bisiklet adlı bir yer, orada da 15 bin altında Carraro, Mosso ve Peugeot markaları mevcut. Şahsen Carraro'nun bu fiyatlardaki bisikletlerinin tasarımlarını beğenmediğimden Mosso veya Peugeot'ya yöneliyorum. En aklıma yatan bisiklet Mosso Cavalier 700 Claris, ikinci bir seçenek ise Peugeot R16 ama araştırsam da hiç tecrübem olmadığından pek bir şey diyemiyorum. Sizce hangi bisikleti almalıyım? Her türlü öneriye açığım, detaylı bilgi vermek için sorunuz olursa lütfen sorun.

Yerel bayiyle sınırlı tutmayın kendinizi. İnternet üzerindeki satıcılardan aldığınız Mosso'ları yetkili servislerde ücretsiz olarak kurdurup garanti başlatabiliyorsunuz. Diğer markalarda da benzer uygulamalar vardır.
15000 liraya (link), (link)'ten daha iyi bir seçim olur. Cavalier Claris kullanıp çok memnun olan arkadaşlarımız var forumda. 13000 lira altına satıyorlarsa Cavalier Claris de iyi.
Peugeot R13 dışındaki modelleri üretmeye bıraktı, R16 geçen sene de yoktu, birkaç yıldır satıcıda duran bir model olmalı. 11-12 bin liraya alınabilir ama birkaç yıldır beklediği için durumuna iyice bakmalı. Aynı fiyatlardaysa Cavalier Claris bundan daha iyi bir seçim olur.
Carraro tarafında 15000 civarı ve altına aero olmaya çalışıp olamayan ağır (link), (link), (link) ve (link) modelleri ile klasik olmaya çalışıp olamayan (link)ve (link)modelleri var. 012 ve 011 modelleri Tourney bileşenleriyle pek amaca uygun değiller.
Yakın zamana kadar Mosso Cavalier'lerin Carraro'lar ile aynı biçimsizlikte Aero kadroları vardı, neyse ki onları bu yıl kaldırdılar. Aydın Bisiklet'tekiler umarım bu Aero kadrolardan değildir ama öyle olsa Carraro'ları beğenmediğiniz gibi onları da beğenmezdiniz diye düşünüyorum.

Yerel bayiyle sınırlı tutmayın kendinizi. İnternet üzerindeki satıcılardan aldığınız Mosso'ları yetkili servislerde ücretsiz olarak kurdurup garanti başlatabiliyorsunuz. Diğer markalarda da benzer uygulamalar vardır.
15000 liraya Cavalier Sora, Cavalier Claris'ten daha iyi bir seçim olur. Cavalier Claris kullanıp çok memnun olan arkadaşlarımız var forumda. 13000 lira altına satıyorlarsa Cavalier Claris de iyi.
Peugeot R13 dışındaki modelleri üretmeye bıraktı, R16 geçen sene de yoktu, birkaç yıldır satıcıda duran bir model olmalı. 11-12 bin liraya alınabilir ama birkaç yıldır beklediği için durumuna iyice bakmalı. Aynı fiyatlardaysa Cavalier Claris bundan daha iyi bir seçim olur.
Carraro tarafında 15000 civarı ve altına aero olmaya çalışıp olamayan ağır 042, 022, 012 ve 011 modelleri ile klasik olmaya çalışıp olamayan Freccia ve Miglia modelleri var. 012 ve 011 modelleri Tourney bileşenleriyle pek amaca uygun değiller.
Yakın zamana kadar Mosso Cavalier'lerin Carraro'lar ile aynı biçimsizlikte Aero kadroları vardı, neyse ki onları bu yıl kaldırdılar. Aydın Bisiklet'tekiler umarım bu Aero kadrolardan değildir ama öyle olsa Carraro'ları beğenmediğiniz gibi onları da beğenmezdiniz diye düşünüyorum.
Kurdurup garanti başlatmaktan haberim yoktu, Cavalier Sora alıp kurduracağım öyleyse. Öneriniz ve uyarılarınız için çok teşekkür ederim.

Geri