Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhabalar, Gravel bisikletimin yanına bir de yol bisikleti almayı düşünüyorum yolda akıcılığı iyi ve ara sıra da ortamı için yarışlara gitme düşüncem var Granfondo tarzında hedefim sadece yarışı bitirmek diyeyim giriş seviyesi veya alınabilecek bisikletleri önerebilir misiniz lütfen ? Yolda akıcılığı iyi olsun istiyorum
Ayrıca gravel için de olur da yol bisikleti alamazsam graveli yarışlara sokma düşüncem var bu durumda ne gibi değişiklikler yapmalıyım hangi jant setini hangi lastikleri kullanmalıyım gidon ve gidon boğazında ne gibi değişiklikler yapsam fark eder sizlerden öneri tavsiye bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Scudo
Arkadaşlar, yakın zamanda çok az kullandığım yol bisikletimi satışa koyacağım. Farklı bir bisiklete geçiş yapacağım için satıyorum. Önden bir bilgisini geçeyim istedim. Tozunu alıp, güncel fotoğraflarını ve videosunu çekip dataylıca anlatırım.
Bisikletim 2020 yılının yaz ayında aldığım ve daha 3000 km bile kullanmadığım Bisan Grand Tour Eco Sora 52 kadro.
Ancak özetle; iki yerindeki kozmetik boya çiziği hariç hiç bir sorunu olmayan çok az kullanılmış bir bisiklet. Tüm ayarları bakımları tam.

Arkadaşlar, yakın zamanda çok az kullandığım yol bisikletimi satışa koyacağım. Farklı bir bisiklete geçiş yapacağım için satıyorum. Önden bir bilgisini geçeyim istedim. Tozunu alıp, güncel fotoğraflarını ve videosunu çekip dataylıca anlatırım.
Bisikletim 2020 yılının yaz ayında aldığım ve daha 3000 km bile kullanmadığım Bisan Grand Tour Eco Sora 52 kadro.
Ancak özetle; iki yerindeki kozmetik boya çiziği hariç hiç bir sorunu olmayan çok az kullanılmış bir bisiklet. Tüm ayarları bakımları tam.

Detaylar:
Bisan Grand Tour Eco Sora (Endurance 52 Kadro Yol/Yarış Bisikleti)

Arkadaşlar selam ikinci el bir RC520 almaya karar verdim 2v11V prowheel bir ayna kolu var fabrika çıkışı ama arkadaş ayna kolu SORA ile değiştirmiş. Bu bir sorun olur mu? Vites kolları ve ön/arka aktarıcı 105 set. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Satan arkadaş "orijinali çok kötüydü, markasız veçok esniyordu. Şimdi hallowtech göbeği ve sağlam bir aynakol var" yazmış cevap olarak.

Ekleme:
Araştırmalarım sonunda ön vitesi düşürürken zincirinin dişliye oturmaması hatta aynakola sıkışma tehlikesi olabilir diyenler olduğu için sanırım bu ikinci el rc520den vazgeçtim.

(link) buldum güzel bi fiyata sıfır olarak. Sanırım bunu alacağım. Site hakkında bilgisi olan var mı güvenilir mi? Muratspor

Son düzenleme:
Bianchi via nirone da bakabilirsin

(link) buda olur . Peugeot lar artık bianchi olarak satilıyor
(link) buda HD fren iyi fiyat

(link) buda olur . Peugeot lar artık bianchi olarak satilıyor
(link) buda HD fren iyi fiyat
Evet biliyorum bianchi r0013 ile peugeot r13 aynı zaten ama siyah peugeot tipi daha güzel :) Bir de 47 bana küçük gelir 54ü yok bu fiyata.

Disk fren tercihim ama o kadar çıkamam sanırım. 30bin bile fazla aslında.

Eğer 30 bin bandının altına uygun kadro boyunda 105 set sıfır peugeot bile olsa r13 bulduysan al derim. Bisan carraro da öyle fiyatlar yok

Eğer 30 bin bandının altına uygun kadro boyunda 105 set sıfır peugeot bile olsa r13 bulduysan al derim. Bisan carraro da öyle fiyatlar yok
Yukarıda attım ya linkini. Tabi stoğu varsa.
(link)

Dikkat etmemisim
(link)
Duruyorsa suna bir baksana

Dikkat etmemisim
(link)
Duruyorsa suna bir baksana
İkinci ele bu kadar para vermem heralde her ne kadar Trek olsa da.

Bisikleti ne kadar uyguna alabilirsem ekipmana ayıracağım bütçe daha fazla olacak.

Ben bunu düşündüm.
(link)

Bisan Gt konforlu ve güzel bir bisiklet. İlanda kinin de grup seti temiz duruyor
(link) HD 105 set

• Beğen
Tepkiler: Amanita
2. El de güzel secenekler var
(link)

Merhabalar, van rysel 105'li bisikletim den bu linkte bulunan scott bisiklete geçmeyi düşünüyorum. Kendi boyuma ve bütçeme uygun başka bisiklet bulamadım diyebilirim. Rengi ve tasarımı da hoşuma gitti. Ne dersiniz ? fikirleriniz nelerdir ?
(link)

Merhabalar, van rysel 105'li bisikletim den bu linkte bulunan scott bisiklete geçmeyi düşünüyorum. Kendi boyuma ve bütçeme uygun başka bisiklet bulamadım diyebilirim. Rengi ve tasarımı da hoşuma gitti. Ne dersiniz ? fikirleriniz nelerdir ?
(link)
Karbon kadroya geçmek için mi değiştiriyorsunuz? Van rysel 105 güzel değil mi? Scott 9.25 kg diyor fiyatına göre oldukça ağır bence. Karbon kadro tiagra grup set kadrosu ve markası için değer mi bilemedim.

Bisan mithra karbon 105 setli hem de 8 kg bana daha mantıklı gibi geldi. Tabii görüntüyü beğenmedikten sonra pek bir önemi yok.

Merhaba. İkinci elde 2018 model bir yol bisikletini gözüme kestirdim. Üzerinde Shimano 105 5800 parçalar var. Aklımdaki soru 5800'lü bisiklet alınır mı?

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Merhaba. İkinci elde 2018 model bir yol bisikletini gözüme kestirdim. Üzerinde Shimano 105 5800 parçalar var. Aklımdaki soru 5800'lü bisiklet alınır mı?
Neden alınmasın ki ? Gerçi tamamen kişisel. Şahsen trainer bisikletimde 105 5800 serisi var ve şıkır şıkır çalışıyor :)

Fiyata ve bisikletin masrafı var mı yok mu ona göre değişir.

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Geri