Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhaba. İkinci elde 2018 model bir yol bisikletini gözüme kestirdim. Üzerinde Shimano 105 5800 parçalar var. Aklımdaki soru 5800'lü bisiklet alınır mı?
105 5800 kraldır

Scudo
Merhaba. İkinci elde 2018 model bir yol bisikletini gözüme kestirdim. Üzerinde Shimano 105 5800 parçalar var. Aklımdaki soru 5800'lü bisiklet alınır mı?
Dura Ace,105 meselesi değil,kullanan kaç yıl,kaç km, hangi şartlarda seti kullanmış,5 sene orta kullanım dan sonra artık vadesi doluyor setlerin.

Dura Ace,105 meselesi değil,kullanan kaç yıl,kaç km, hangi şartlarda seti kullanmış,5 sene orta kullanım dan sonra artık vadesi doluyor setlerin.

Benim asıl çekincem 5800'ün nispeten eski bir seri olması ve yedek parçada yaşayabileceğim problemler. Başka 11'li parçalar ile değişim yapabileceksem tercih edilebilir tabi.

5 senedir kullanıyorum yolda bırakmadı bugüne kadar,senede 1 bakıma girdiğinde ayar yapılıp kontrol ediliyor o kadar.zinciride vaktinde yani uzayınca değiştirince rublede ve ön çarklarda sağlıklı kalıyor.

Merhabalar burada eski üyeyim. Bir zamanlar çılgınlar gibi bisiklet sürerdim sonra diğer sporlara yöneldim, sağlık sorunları yaşadım derken uzaklaştım ama bu sürme anlamında değil haftada 1 gün muhakkak tura çıkarım lakin piyasadan epey uzaklaştım.

O dönem aldığım ve halen kullandığım bisikletim Bianchi SLR 400 2017 model başlangıç Claris setli.

Bu dönem ile birlikte artık hem sürüşleri arttıracağım hem de farklı bir deneyim olsun istiyorum bundan dolayı Tiagra set ve ön maşa karbon bir bisiklet arıyorum.
Bütçem maksimum 40 bin TL, normalde yerli marka istemezdim ama bu fiyat pahalılığında yerli bile anca gelir sanırsam bu fiyata.

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar burada eski üyeyim. Bir zamanlar çılgınlar gibi bisiklet sürerdim sonra diğer sporlara yöneldim, sağlık sorunları yaşadım derken uzaklaştım ama bu sürme anlamında değil haftada 1 gün muhakkak tura çıkarım lakin piyasadan epey uzaklaştım.

O dönem aldığım ve halen kullandığım bisikletim Bianchi SLR 400 2017 model başlangıç Claris setli.

Bu dönem ile birlikte artık hem sürüşleri arttıracağım hem de farklı bir deneyim olsun istiyorum bundan dolayı Tiagra set ve ön maşa karbon bir bisiklet arıyorum.
Bütçem maksimum 40 bin TL, normalde yerli marka istemezdim ama bu fiyat pahalılığında yerli bile anca gelir sanırsam bu fiyata.

Şimdiden teşekkürler.
56 kadro oluyorsa bunu kaçırma 30kya

(link)

ama stok elinizde var mı diye arama. Arayıp sorunca hemen fiyat arttırıyorlar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Bisiklet seçimi yapmaya çalışıyorum ancak sizler kadar bilgim yok.Adana-Mersin-Hatay gibi ufak çaplı turlar yapmayı planlıyorum.Onun haricinde ilçedeki evimden merkezdeki üniversiteye her gün toplam 30-40 km süreceğim.Ufak bir araştırmayla bütçeme uygun birkaç tane buldum.

CARRARO GRAVEL G0 16v
BISAN ALL TRAIL ECO CLARIS GRAVEL
SCOTT SPEEDSTER 50
KRON RC 3000
LAPIERRE SENSIUM 2.0
LAPIERRE CROSSHILL 2.0 GRAVEL

Sizce hangisini seçmek daha mantıklı kullanım amacıma göre.

Bunun haricinde Lapierre'in satildigi sitede "Lapierre tasarimi ve komponentleri degistirme hakkina sahiptir" gibi bir sey yaziyordu.Bu ne demek?

Son düzenleme:
5800 darbe almadıysa 30 yıl da çalışır. Parça sıkıntısı çekilebilir. Örneğin arka aktarıcı bacağı bulmak gibi vs. Fakat 5800 setteki bir kompedantın çok alternatifi var 6800, r7000, r8000, r9000, r9100 gibi

56 kadro oluyorsa bunu kaçırma 30kya

(link)

ama stok elinizde var mı diye arama. Arayıp sorunca hemen fiyat arttırıyorlar...

Bu bisikletin ölçülerini nereden bulabilirim.

İkinci el bir bisiklet çıktı karşıma. Colnago C60, 2017 model. Grupset Dura Ace di2 10 000 km'de, Jantlar Shamal Mille rim brake 4000 km'de. Sahibi 3700 USD / 120k TRY istiyor, değer mi? Yoksa düşük seviye ancak yeni bir bisiklet mi mantıklı?

İkinci el bir bisiklet çıktı karşıma. Colnago C60, 2017 model. Grupset Dura Ace di2 10 000 km'de, Jantlar Shamal Mille rim brake 4000 km'de. Sahibi 3700 USD / 120k TRY istiyor, değer mi? Yoksa düşük seviye ancak yeni bir bisiklet mi mantıklı?

120K bütçemi 2017 model bisiklete vermezdim.

Aynı bütçe ile sııfr Scott Addict 20 aldım. Bence bütçenizin el verdiği eli yüzü düzgün sıfır bir bisiklet almak daha mantıklı olur.

Teşekkür ederim cevaplar için. Ben de biraz düşündüm ve vazgeçtim.

Burada karar vermeniz gereken kısım biraz daha estetikle alakalı gibi geliyor. Colnago biraz prestij bi marka. Özellikle C serisi alıp duvara asabileceğiniz güzellikte bisikletler. Değeri de diğer markalara göre biraz daha az düşüyor. Temizse her daim bir meraklısı bulunabilir.

Eğer fonksiyonellik istiyorsanız, tabi ki daha temiz ikinci el disk bisikletleri de tercih edebilirsiniz. "Sıfır alıcam" derseniz, maalesef klasman baya düşüyor. Yani alacağınız bisiklet üzerine her halükarda yatırım yapmayı gerektiriyor gibi. Yerli markalarda belki biraz daha Bisan unique vs. gibi modeller ultegra donanımıyla güzel duruyor. Haricinde büyük markalarda çoğu 105 ve alüminyum başlangıç seviyesi jantlarla geliyor. Yine ağırlık konusunda da biraz üzüyorlar. Yani açıkça ben 8.5kg bisiklet yerine ikinci el temiz bisiklet alırdım şahsen.

• Beğen
Tepkiler: ag249
(link) güzel bir pazarlıkla disk frenli ve di2 lu sıfır bir bisiklete binebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ag249
Herkese merhaba, ilk bisikletimi alacağım hayırlısıyla;
Kullanım amacı: Spor yapmayı çok seviyorum hem şehir içi işe gidip gelirken hem izin günleri arada uzun yol yapmak için almak istiyorum, ilk bisikletim olacak sağlam ve kaliteli olmasını istiyorum. 9 10 Bin arasında sıfır-2. el önerebileceğiniz bisiklet var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.:)

Herkese merhaba, ilk bisikletimi alacağım hayırlısıyla;
Kullanım amacı: Spor yapmayı çok seviyorum hem şehir içi işe gidip gelirken hem izin günleri arada uzun yol yapmak için almak istiyorum, ilk bisikletim olacak sağlam ve kaliteli olmasını istiyorum. 9 10 Bin arasında sıfır-2. el önerebileceğiniz bisiklet var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.:)
Bu bütçede hepsi aynı olur zaten. Çok eski olmayan herhangi bir Full claris yada sora setli bisiklet bulabilirsen olur. Tourney yani en giriş seviyesi setli alma bence yeter.

Geri