Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@hamlet2006 açıkcası elimdeki katlanır bisiklet 950 civarı cıkaracagım yakın zamanda. maksimum üzerine 1300 civarı ekleyebilirim, bir öneriniz var mı bu konuda?

Scudo
@BisikletciCocuh

a.png
b.png
c.jpg

Bu üç seçenek arasından XRS 070 öneririm, hem kadrosu XRS 060'a göre daha safkan yol (060'ın garip, uzun, limuzin gibi bir kadrosu var :snzdglsn:) hem de triban 100'deki tekli aynakol problemi ve kullanılan çok hantal lastik ve 300 lira daha pahalı oluşu gibi dezavantajları yok.

XRS 070 başlangıç için ideal :harika:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Serkan Mıstınoğlu teşekkür ediyorum yorumunuz için bu arada tüm foruma da iyi bayramlar dilerim :)

salcano ileride elden çıkarmak için zor olmaz değil mi? bir de en düşük sora set öneriyorlar birçok kişi gördüğüm kadarıyla bir bakayım

bu arada 2300 e kadar limitim var 950 lira üstüne koyup bin tl değil limit :)

@nochimera
Aşağıdaki bisikletler limitinizin bir tık üzerinde ama iyi bir pazarlıkla şansınızı denemenizi ve bunu söylemeyi pek sevmiyorum ama limitinizi birazcık daha zorlamanızı tavsiye ederim.
(link)
(link)

Mosso kadro olarak Carraro'ya göre biraz daha agresif açılara sahipken; Carraro daha rahat sürüş pozisyonuna sahiptir.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@hamlet2006 carraro bayram15 kodu ile 2300 e düşüyor bisiklet erdoganbisiklet de ancak bi 54 kadro var ve benim için ideal 51-52-53 / 77 bacak boyum var 167 boy fazla gelmesin 54?

@nochimera 54 olmaz.Sakın ha.

Size dükkan gezmesi görünüyor:)

2300 'e hangisi oluyor?
Taktiğiniz şu olsun.Bisiklet mağazasına gittiğinizde ben bu bisikleti internette 2300 'e buldum.Verirseniz sizden alayım, müşteriniz olayım.Tabi bisikleti deneyip doğru kadro boyunu seçtikten sonra.

@hamlet2006 mesajı editledim eksik yazmışım diye :)) aklımı hep triban 520 kurcalıyor daha güzel gibi geliyor bana ama 2. el bulmak da çile

@nochimera

Böyle durumlarda içinize sinen ,tasarımsal olarak hoşunuza giden bisikleti almak daha avantajlı.Başlangıç seviyesi bisikletlerde benzer setlerde teknik özellikler üç aşağı beş yukarı aynıdır.Satın almayı etkileyen en önemli unsur bisikletin sizin gözünüzde albenili olmasıdır.
Yine de öbür bisikletlere de mağazalara gidip bir bakın derim.

@hamlet2006 aynen doğru diyorsunuz bu konuda en çok siyah ve kırmızı renklerin karışımı ya da mata yakın renkler hoşuma gidiyor. mosso cavalier hoşuma gitti ancak biraz daha bakmak gerek. düşürebilirsem önceliğim triban 520 olacak tabi :))
* carraro biraz fazla parlak geldi bana ve çekici durmuyor gariptir ki :)

Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Yeri burası değil ama nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. İkinci el bisiklet alırken prosedür nedir? Bisikleti görüyoruz beğeniyoruz var ise faturasını alıp, parayı verip yola mi çıkıyoruz? Aydınlatır mısınız?

@tavak1 iyi bayramlar. Herhangi bir prosedur yok acikcasi. Parayi verip bisikleti alip gidiyorsunuz. Varsa fatura ve garantisi onu da alin yaninda tabii.tavsiyem kargo ile almayin .cunku onden parayi isterler ama sonra kargodsn ne cikacagini bilemezsiniz.

@nochimera

Triban 520 çok iyi bisiklet. Pişman olacağınızı sanmıyorum. Ben genel olarak Decathlon bisikletlerini, sadece Türkiye pazarı için üretilen bisikletlere her zaman tercih ederim.

@vetohan doğru diyorsunuz, çekiciliği var bana göre triban serisinin :) gönül ister 900 olan bisikleti alalım ama bütçeye göre her şey. 2. el temiz bulmak lazım 2017-2018 olarak

@tavak1
Faturası yoksa almayın..Faturadaki seri numarası ile bisikletin altındaki numaranın aynı olup olmadığına bakın..

@tavak1

Garanti belgesinde ya da faturasında seri numaralarını kontrol edin.Seri numarası aynakol göbeği altında yazar.Parayı elden vermeyin.Havale edin ve açıklama bölümünü şu yıl model şu seri numaralı bisiklet ... fiyata aldım.Bisiklet parasıdır gibi bir not düşün

@Serkan Mıstınoğlu serkan abi ama salcano xrs 070 de kadro çelik imiş fakat Bt'win triban 100 aluminyum kadro ve xrs 070 de vitesler gidonda ama triban 100de fren kollarindan ben triban 100'e daha ısındım tek yaprak aynakolu hiç denemedim ama yokuşlarda nasil olur çok zorlar mı

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Corelli bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz.
Sizce nasıl yol bisikletleri ?
Benim aklımda terra 2.0 ve KR 100 var
Sizce bunlar nasıl?

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Kadrosu yerli olan Corelli'lere de bakmanızı öneririm.

@Quadra terra geçen sene modeliymiş sanırım ama kıyaslama yapacak kadar bilgilerine sahip değilim

@Afyon35
KR modelleri iyi mi

Geri