Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Serkan Mıstınoğlu
Rake diyorlar.
525px-Bicycle_dimensions.svg.png

233px-Bicycle_fork_geometry-en.svg.png

Trail azalınca gidon kuş gibi olur. Yüksek hızlarda tank tokatlama artar. Racing motor gibi kıvrak döner.
Trail artınca harley gibi olur.Sağlam basar, rahat olur ama dönüşlerde hantallaşır.

• Beğen
Tepkiler: seviman
Scudo
@Quadra

Dostum salcanonun fiyat performans olarak en iyi gördüğüm bisikleti xrs 30 veya 01 tiagra dır onlar benim çok hoşuma gidiyor

@ahlaksız

Abi bende biliyorum agresif bir yapıları olduğunu ama vites seti olsun performansı olsun bence bir alışılınca iyiki bu bisikleti almışım diyeceğiniz bisikletler bunlar

@Bisiklet sever 93

@Bisiklet sever 93
Sizce sıfır Btwin triban 100 mü yoksa 2. El triban 500 mü

@Quadra

2 el hangi fiyata alıcağına bağlı 1500 TL'ye triban dan daha güzel bisikletlerde var

@Bisiklet sever 93
Mesela, örnek verebilir misiniz ?

@Quadra

Bir çok fırsat olabilir mesela adamın biri çok sıkışmıştır 3000 TL lik bisikleti 1500tl ye satar yani şimdi belirli bir marka vermek zor daha çok sizin cevrenizdeki imkanlara bağlı

• Beğen
Tepkiler: Quadra
@Quadra yol bisikletine başlamayı düşünmüştüm bir çok arkadaşım başlangıç için btwini önerdi. ama ben daha sonra şehir bisikleti aldım bizim yollardan dolayı

• Beğen
Tepkiler: Quadra
Arkadaslar merheba .Aşağıdaki 2 secenekten sizin tercihiniz ne olurdu ?

(link)

ya da yine 2.el Merida Scultura 400 mı?

@Revolutions

Scott olur. Komşumun bisikletidir kendisi. Üzerindeki 105 aynakol benim bisikletten sökülme, 100 km görmedi. Jantları da ben aldırttım. Üzerindeki continental 4000s ler de sıfır. Sadece bunlar için 3 bin lira gibi bir meblağ ödemeniz lazım.

• Beğen
Tepkiler: EnginK.
@rodya ooo siz konuya baya hakimsiniz ne tesadüf :) Zaten sorun çok fazlası olması bisikletin.Bu kadar + sı olmasa 3500 e muadilleri mevcut .Elciklerinde biraz ezik mevcutmuş beni biraz düşündürüyor açıkçası. Daha derin bir problem yoktur elciklerde sanırım ama ben kozmatik olarak çok takilacağim değiştirme sansım oluo olmadıgını bilmiyorum.Olsa da o da baya maliyet olacak.Birde aklım cok takılacak onlara tek süphem o. Birde fiyat biraz beni asiyor işin aslı :islik:

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
@Revolutions normalde speedster'lerin kadrosu iyi, ben de çok beğeniyorum. meridayı sürmedim ama speedster yeni başlayanı karbona kadar taşıyacak bir bisiklet. Yalnız donanımda çok ucuza kaçmışlar. Set dışı aynakol, set dışı fren ve çok kötü jantlar+lastiklerle geliyor. Ancak bunları yükseltince değiştirince kadrodan tam verim alınabiliyor. Özellikle jantlar ve lastikler.
Vites kolunun eziği lastiğinde. yenisiyle değiştirebilirsiniz onları.

@rodya

Kırmızı kısımlı yorumu Merida için yaptınız sanırım ? :) Ben arkadasınızla bir görüşeyim bir orta yolu buluruz belki.Teşekkürler fikirleriniz için.

@Revolutions Speedster'in fabrika çıkışı halinden bahsetmiştim. Eğer scott düşünüyosanız 3500 e alacağınızla bunun arasında ciddi fark olacaktır.
hayırlısı olsun :)

@rodya

Haklısınız fabrika çıkışı ile değerlendirmek yapılan yükseltmeye haksızlık olur. Performans olarak da fabrika çıkışını denemediğim için benim kıyas yapmam da pek mümkün olmayacaktır. 178cm boy 80cm bacak içi için 54 kadro da uygun sanırım. Umarım arkadaşla bir orta yolu buluruz.

@OnurÖzdağ

Süper haber teşekkürler. O zaman o detay nazar boncuğu olur.

Merhaba yaşım 12 boy 1.57 kilo 42 şu an çift amortisörlü market bisikletim var okul 4.9 km servisle gidiyorum güzel bir yol bisikleti alıp turlara çikmak okula kendim gitmek istiyorum en fazla 1200 Tl'ye yol bisikleti ariyorum salcano xrs 070'i buldum açilmiş konulara sayılı cevap gelmiş youtube'den 1 video buldum kadro hi-ten miş vites kolları da frenle birlesik değil gidonun ortasinda o bisiklet yaklaşık 900 Tl sonra salcano xrs 060'ı buldum xrs 070'e nazaran daha iyi ardından bt'win triban 100'ü buldum decatlhon da 1299 Tl ama tek yaprak aynakol olduğunu gördüm ve bisiklet forumda çok tartisilmiş sorum siz olsaniz hangisini alirsinizve ya önerebileceğiniz başka bisiklet varmı
Bt'win 100
Salcano xrs 060
Başka
Not:2.ele hiç bulaşmak istemiyorum

selamlar ölçülerime bakacak olursak 52 kadro bana uygun olan ancak aklımda 2. el triban 520 sora setli bisiklet var. sıfırı anlamsız derecede zam almış gördüğüm kadarıyla. Önerir misiniz peki triban 520 yi? ilk yol bisikletim olacak ve olursa çok uzun süre sadece onu kullanmak istiyorum

@nochimera

En azından Tiagra setli bir bisiklet sizi uzun süre mutlu edecektir.İleride üst düzey bisiklet alana kadar çok çok yeterli gelecektir.

Geri