Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar, üstadlar merhaba,

Yol bisikleti almak istiyorum bütçem 20.000 TL nakit, yada dolar olarak söyleyeyim oynak zira piyasa 3500-4000 dolar arası bir bütçem var. Bana tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir? Boy 1.88 kilo 110. Şehirler arası uzun yol yapmak istiyorum.

Yardımcı olabilirseniz çoook memnun olurum. Teşekkürler şimdiden :))

Scudo
@ekucuk34 Hocam daha önce ne kadar bindiniz?
24.000 TL bütçe ayırmak normalın üstü binici için bile fazla bence

@Afyon35 Hocam 1 sene kadar tecrübem var bisikletim çalındı. Birtane alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum. Daha önce fazla bütçe ayırmadığım bisikletlerimden sıkıldım\memnun kalmadım. Tek bisiklet uzun ömür olsun istiyorum o yüzden bütçemi arttırdım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

@ekucuk34 Hocam bir önceki bisikletiniz ne kadarlıktı bilmiyorum ama bakıldığı taktirde 5.000 civarındakiler falan sizi uzun yıllar taşıyabilir 24 bin verip çalındıktıktan sonra üzülmenin anlamı yok bence ki bunu 1-2 kilitle koruyacaksınız kesilmez değil bunlar, iyi bir yarışçı falan da değilseniz gerek yok bence

@Afyon35 Anladım. Sizin tavsiyeniz neler olurdu, hem 5000-10000 arası hemde benim istediğim 20000-25000 arası?z

@ekucuk34
Specialized markasını düşünebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ekucuk34
@ekucuk34
Aktifpedalda sizin istediğiniz tarzda süper bisikletler var..Mesela,iki tane örnek göstereyim;
(link)
(link)
Erdoğanlarda da güzel bisikletler var..
(link)
Delta'daki şu bisiklette çok iyi;
(link)

Selamlar iyi bayramlar arkadaşlar .

Bütçem kısıtlı ve 2 bisiklet arasında kaldım
Bianchi slr 500 2016 full sora
Salcano xrs040 full sora 2015/2016 model
Salcano görünüş bakımından fena şekil gözüküyor Bianchi deyince aklıma direk sağlamlık geliyor küçüklükten kalma bişey.
Herneyse, 2.el alıcam bu arada. Salcano nun jant telleri gri o biraz tuhaf duruyo allahtan yüksek profil stickerlı, hoş duruyo.. Şimdi sizden yorumlarınızı beklerim teşekkürler.
Ayrıca salcanoyu alsam sadece jant tellerini değiştirme şansım olurmu siyah renkle.

@ekucuk34 merhaba

Bana kalırsa bu bütçe lerde bisiklet seçimi yapmak çok daha zor. Kendimden biliyorum kafayı yedim yiyeceğim...
kendime bunumu alsam şunumu alsam dediğim bisikletleri sizinle paylaşayım...

2018 Scott Addict RC 10 --- Dura-Ace grup set ile çok dikkat çekici. Belki ilerleyen dönemde karbon bir jant alınıp şah iken padişah olunur :)

Cannondale Synapse Carbon Ultegra --- Adından özellikleri yazıyor zaten :) sadece "Mavic Aksium " jantları ile hadi ama bu canavara bu mu yani dedirtiyor. Değerlendirmeye almamak olmaz nede olsa Türkiyede alabileceğin en iyi bir kaç firmadan biri Delta getiriyor.

Specialized Tarmac Comp UDi2 --- Bu canavar da da kablosuz Ultegra Di2 var. maalesef frenler 105 (evet seri dışı parça kullanılması beni kahrediyor :) )

Göreceğin üzere safkan aero kadro önermemeye çalıştım. çünkü uzun uzun süreceğim yazmışsın. peki hiç titanyum bisiklet düşündün mü bu bütçelere sana özel senin istediğin tasarımda bisiklet imalatı yapılıyor. Eh titanyum olunca ondan rahatını, sağlamını hemde çok da hızlı iken bulamazsın. (link) ü bir incelemeni öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ekucuk34
@brahimysl

Salcano XRS 040'ın jant telleri orjinalinde siyah. Sizin beğendiğiniz linkleki bisikletin jantları değiştirilmiş: (link)

İkinci el seçiminde temizlik daha önemli. Hangi modeli daha temiz buluyorsanız onu alın :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@isamorgil
Önerdiğiniz site iyiymiş..:harika:
O kadar para verecek olsam,bana özel bir bisiklet isterdim açıkçası..Fabrika çıkışlı bisikletler de çok iyi ama tam olarak vücudunuza uygun olmayabilir..Bu konuda forumda çok tartışma dönmüştür..Bu bakımdan hem kadro uygunluğu,hem renk seçimi,.vb gibi nedenlerden dolayı,özel üretim daha rasyonel bir karar olacaktır..

@ekucuk34

Sizin fiziğinizi ve uzun yol yapma amacınızı da düşündüğümüzde sizin endurance kadro dediğimiz kadro olarak daha az agresif ,sürüş pozisyonu biraz daha rahat yol bisikleti seçmeniz daha uygun olabilir:
Specialized Roubaix
Scott Solace
Cannondale Synapse
Canyon Endurace serisi gibi

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve ekucuk34
@isamorgil Hocam teşekkür ederim bilgiler için, gönderdiğiniz siteyi inceleyeceğim.

@hamlet2006 Hocam teşekkür ederim bilgi için.

Acaba touring emi geçsem bir arkadaşım öyle de yapabilirsin uzun yol yapacaksın sonuçta diyor. Ne dersiniz?

@ekucuk34
Tur yapmayı mı planlıyorsunuz?
Gravel bike tarzı bir bisiklet alıp ,bikepacking tarzı yeni nesil tur yapabilirsiniz.

@Şeffaf3 bir üyeliğin size ait olduğunu anladığım an banlanacaksınız :harika:
Keşke IP ban bizde de olsaydı :snzdglsn:

Bir şey soracağım. 2. El Btwin triban 500 alacağım. Bisiklet 2016 model. Yorumlarda herkes lastiğinin kötülüğünden şikayetçi. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bir şey soracağım. 2. El Btwin triban 500 alacağım. Bisiklet 2016 model. Yorumlarda herkes lastiğinin kötülüğünden şikayetçi. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ?

@hamlet2006 Bu konu hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz? Pek bilgim yok.

Ve bu tarza uygun kaliteli bisiklet önerileri?

Geri