Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Bisiklet sever 93
@Bisiklet sever 93
Bunları umarım;
@SonGoku
Bu arkadaş için önermemişsinizdir :eek::eek::eek:

Kadansı yükseltip, kas gelişimini desteklemesi gereken birine zorlayarak kas gelişimi önerilir mi hiç?
Lütfen emin olmadan, tecrübe etmeden özellikle tıbbi konularda yorum yazmayın. İşin içinde insan sağlığı var :tskler:

Scudo
@zormemo
Size bir seçenek daha..
Abd markası..Maşası karbon:)
İkili aynakol..Dişli oranları iyi..Endurance kadro..Fiyatı da size göre;)
(link)

Merhabalar,
Ben 3000 civarı bir yol bisikleti almayı planlıyorum da. Genellikle park ve yollarda sürüyorum. Daha önce MTB kullanıyordum. Rampa vs. gibi yerlerden atlıyorduk. Tavsiyelirinizi bekliyorum. 2. el KRON RC4000 yada RC3000 almayı düşünüyordum. La Pierre önerir misiniz?

Merhaba,
mosso cavalier 700 clarisle tourney arasındaki fark çok mu başka ne önerirsiniz bu fiyatlarda
Kron RC 2000,carrari cr022 bunlar nasil

@SonGoku

İkinci el takıntınız yoksa, az kullanılmış ve yeni model ikinci el bir bisiklet öneririm. Malum sıfır fiyatlar gereksiz pahalı, çoğu bisiklet fiyatını haketmiyor. Örneğin; (link)

@Nberke claris ile tourney arasında elbette fark var. Claris sti kolları gerçek yol bisikleti gibidir fren kolunun altından hem vites yükseltir hem küçültürsün. Tourney de ise gidon alttan tutarken vites yükseltemezsin. Tourney mtbden bozma claris ise giriş sistemi sayılabilir. Clariste 1 dişlide fazla.200 tl için tourney alma derim.benim ilk bisikletim cavalier tourney di 3 ay sonra 735 tiagra aldım. Gerçekten binici.isen claris al

Merhabalar. Peşin fiyatına 2000 lira carraro 022 ve sedona 610 buldum. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Bir de bunların kadro boyu 54 cm. Boyum 1.83, bacak boyum 81- 82 cm uygun mudur acaba?

@veterans

Kadro boyu olarak gayet uygun gözüküyor, emin olmak adına deneme şansınız varsa test edebilirsiniz. Yalnız şöyle bir durum var eğer bu incelediğiniz modeller 0 ise, Sedona 610 bir eski seri muhtemelen. Çünkü son modelinde 50/53/56 kadro boyu mevcut. Eski serinin farkını soracak olursanız sanırsam donanımı bir tık daha iyi olmakla birlikte eski olmasını da göz ardı etmemek gerekli. Onun haricinde teknik açıdan özellikleri birbirine çok yakın. Ya da ek olarak tahminen daha hafif olan ''Whistle Kanza'' öneririm. Sedona CR-Mo çelik, Carraro Alüminyum, Whistle ise Karbon maşaya sahip.

• Beğen
Tepkiler: veterans
@Serkan Mıstınoğlu

Neden öyle dediniz anlayamadım, ben 1.75-76 boy ve 81 iç bacak boyu ile 52 kullanıyorum tam geliyor, hatta (birazcıcık:)) büyük geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@BugAdam
geometri tablosunu verir misiniz?

@veterans

56 sana daha uygun olur diye tahmin ediyorum kadro geometri detaylarini bilmemekle beraber.

@BugAdam Ben yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Sedona, 2018 modelmiş fakat 56 kadrosu tükenmiş. Ayrıca 2000 değil, yaklaşık 1900 ₺.

Whistle'a şimdi bakma fırsatı buldum. Açıkçası en azından claris bir bisikletle başlangıcımı yapmak istiyorum. Çünkü alacağım bisikleti asgari 3-4 sene kullanmak zorunda kalacağım.

@rodya(link)

Tabii, bu linke göz atabilirsiniz. 52 L boy Shaper serisi kullanmaktayım.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. @Serkan Mıstınoğlu Gerçekten neden böyle bir tepki verdiniz, açıklayabilir misiniz? Kadro boyum kaç olmalı? Bilmediğim için soruyorum , kusura bakmayın.
  2. (link) buradan baktığımda 54 çıkıyor .
.67×81 yapınca 54 çıkıyor

(link) buradan bakınca ise 55 çıkıyor.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

@BugAdam
Çoğu firma kadro ölçüsü verirken "TT" yani üst boru uzunluğunu kullanıyor. Buna göre sizin kadro aslında 57,5 ve size uygun değil.

@rodya
@rodya

Bunu bilmiyordum, belirttiğiniz için tesekkurler fakat ben gayet memnunum sadece binerken bacağımı daha yüksekten atiyorum.

• Beğen
Tepkiler: rodya
Geri