Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Hepinize teşekkür ederim
@BerkEvren uyarın için teşekkürler. Gidon ve sele kargoda geldiği için burada ayarlandı zaten belli oluyor :)
@mummy01 size de hayırlı olsun. Sl 1 ve sl 2 arasında sadece vites sınıf farkı var zannedersem. Sizin bisikletinizi de merak ettim doğrusu.
Bisiklet benim ilk yol bisikleti tecrübem. O yüzden ilk izlenimlerim teknik ve doğru olmayabilir.
Bisiklet gerçekten kaliteli duruyor. Rengi için tereddüt etmiştim. Ama gerçek rengi görünce çok güzel duruyor onu fark ettim. Fıstık yeşili olduğu için adını da fıstık koydum :)
Pedallar ve suluk kafesi dahil 9 kg ölçtüm ağırlığı. Şu an tecrübe ve kondisyon kazanmak için günlük 10 km lik turlar yapıyorum.
Bisikletin lastiği çok kaliteli durmuyor ve açıkçası beni de patlayıverecek diye korkutuyor.
Selesi rahatsız edici. İlk yol bisikletim olduğu için de böyle düşünüyor olabilirim. Decathlon dan yumuşak sele kılıfı ile bu sorunumu çözdüm.
Vites geçişleri hızlanması güzel. Ve ağırlığı da benim için çok hafif geldi.
Şimdilik aktaracaklarım bunlar. Kullandıkça yine tecrübelerimi paylaşacağım.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Scudo
IMG_0355.JPG @Redkit70

Contend SL 1 deki lastikler tubeless.Lastik patlamalarına karşı nasıl araç gereç bulunduruyorsunuz.Kullandığınız ekipmanlar nelerdir(pompa ,IMG_0355.JPG lastik tamir seti vs ).Tecrübeli arkadaşlardan görüş bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Merhabalar 2000 TL seviyesinde, 28 inç hafif bir yol bisikleti almayı düşünüyorum. Özellikle deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum. Herkese kazasız sürüşler dilerim.

Merhaba önüme çıkan bir yayadan dolayı bisikletten düştüm ve gidon yamuldu sanırım bu düzeltilebilir mi ve ne yapılmalı ?

Dosyalar

• 15E3442F-3D5C-4028-8AAF-3A18EB84B2F0.jpeg
    15E3442F-3D5C-4028-8AAF-3A18EB84B2F0.jpeg
    1,5 MB · Okunma: 110
@mummy01
Ben şöyle yaptım..Fikir vermesi açısından söylüyorum..
Bir tane küçük bir sele altı çanta aldım..İçine bir tane iç lastik,iki levye,bir tane de lazım olur diye küçük bir anahtar takımı koydum..Suluğun yanına monte edilebilecek küçük bir de pompa aldım..Hepsi bu..
Güle güle kullanın,güzel bisiklet..:harika:
@Kitamichiru
Alyanla düzeltilir..Anahtar yoksa,bir bisikletçi düzeltir..

Ben de Kross Vento 3.0 alarak ilk yol bisikletimi aldim arkadaşlar,
Sora grupset
Karbon Maşa
Alexrims 840 jantseti
Schwalbe Lugano 25c lastik
Toplam agirlik 9,1

Alacak olan varsa tavsiye ederim ben gayet memnunum..

Okula giderken kullanacağım çıkmam gereken uzun ama çok dik olmayan bir yokuş var önerileriniz için burun.
İki tane bisiklet buldum;
Triban 100
Korelli K100

@NavyBlue güle güle kullanın merak ettiğim ve görünümünü beğendiğim bir model vento.
Kullandıkça biraz deneyim paylaşırsanız sevinirim.

@SilentBob teşekkürler, havalar malum yağışlı bu sıralar o yüzden çok fırsat bulamadım. Anca 20 km yol yapabildim daha, yavaş yavaş alışıyorum. Ama şunu söylemem lazım ki, yol bisikleti bambaşka bir deneyim gerçekten. Sürekli daha tempolu gitmek istiyorsun. Durmak, yavaşlamak istesen bile pedallara yükleniyor insan farketmeden ;)

Mosso cavalier 700 claris mi carraro 022 mi ekstradan
Carraro 042 slr 500
Cevap yazın açıklayarak lütfen
BİRDE teşekkürler

@mehmet.t
Teşekkürler link için

@ahlaksız
Teşekkürler bilgi için yalnız tubeless lastikler de içi lastik ve pompa olayı biraz daha zor işler daha çok dediğiniz şeyler iç lastikli bisikletler için sanırsam?

@mummy01
Doğru..Bu lastiklerde iç lastik yoktu değil mi?:)
Forumda ''tubeless'' diye arama yapıp,birşeyler bulabilirsiniz belki..

Herkse merhabalar.Aranıza yeni katıldım.Şuan dağ bisikleti sürüyorum inşaallah 2 seneye yol bisikleti almayı düşünüyorum.Ama aklıma bir soru takıldı çok aradım ama bulamadım.Virajlar nasıl alınmalı bazı videolar izledim çok kötü viraj kazaları olmuş.Bunları nasıl önleyebiliriz?

1000 tl Ye başlangıç için ideal bir yol bisikleti arıyorum istanbuldayım satan varsa görüp alabilirim önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir 51-53 cm kadro boyu

Merhaba arkadaşlar,
ilk defa bir yol bisikleti almayı düşünüyorum.bütçem 5000-6000 tl civarında.
düşündüğüm bisiklet.
(link)
bu bisikleti tavsiye edermisiniz.Bu gün gidip almayı düşünüyorum.

@Taylansarikaya
Eğer 2.el düşünmüyorsanız, güncel fiyatlara bakınca gayet uygun bisiklet. Mart ayından beri 3000km üzerinde kullandım. Tam fiyat performans ürünü.

• Beğen
Tepkiler: ikemath ve Veto8
hayır 2.el düşünmüyorum.yeni bisiklet almayı tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mknxx
Geri