Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Çok fit değilim maalesef onun için aero kadro zor gelir gibime geliyor. Ama GTR da kafamda yer etti

Scudo
@DearVelespitHangisi hoşunuza giderse onun üzerinde yoğunlaşın. Dediğim gibi özellikleri fiyatlarına oranlarsak neredeyse eşit gibiler. İçinize sineni kullanmak her zaman daha iyi hissettirecektir. 950 tamamen aero kadro değil. Sadece 540'tan kısmen daha agresif bir yapıya sahip.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peugeot acaba garanti olayı nasıl , btwin gibi ömür boyu mu , sitesinde pek bilgi bulamadım

@DearVelespitProfilinizden gördüğüm kadarıyla Düzce'de ikamet ediyorsunuz kendi sitelerinden baktığımda Düzce şehrinde Metin ve Öztürk adlarında iki bayii görünüyor yetkili servis olarak. Fakat kaç yıl garanti veriliyor bilmiyorum. Normalde 1-2 yıl verilir büyük ihtimalle Peugeot da aynı şekilde işliyor.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@DearVelespit
Btwinlere bagaj takılabiliyor(kimine göre önemsiz, kimine göre önemli bir fark). Bir iki çanta koyup gezmek isterseniz yada markete giderken ufak alışverişlerde kullanırım diye düşünceniz varsa btwin daha iyi.

@gezgin gezer Salcano Mostar var suan elimde, onu eşek gibi kullanıyorum yol bisikletini biraz uzun yol biraz da rüzgarı saçlarımda hissetmek için istiyorum

Triban'ın maşası karbon kaplama değil. Çatal kısmı karbon, üst kısmı alüminyum, o kısmı düzelteyim.
Peugeot için ağırlık yazılmamış sanırım, bulamadım.
540'dan çok memnunum bu arada.

Marin cyclecross muş.genco Peugeot 9.11 kg . Fakat fiyat artışı geliyo Peugeot Lara. Nasıl triban 540 dan memnunmusun. Rampa da nasıl , sürüşü rahat mi , sence olumsuz bir yanı var mı ?

Ben çok memnunum, herhangi bir şikayetim yok.

Merhaba arkadaşlar mtb kullanıcısıyım lakin yol bisikletine ilgi duymaya başladım şimdilerde bakınıyorum yollara muhtemelen bir tane yol alıcam ama tırmanışı seven biri olduğum için tırmanışta beni zorlamayacak bir vites sistemi olması lazım kadro alüminyum düşünüyorum fiyat olarak 5000i geçmek istemiyorum sizin tavsiyeniz ne olur bi bisikletçide 2017 model sıfır ama setsiz olarak scott speedstar 40 var 2500 diyor altı üstünü konuşmadım full alüminyum 6061 iş yaparmı set olarakta tiagra 4703 3x10 set nasıl olur ?

@61016 benim çok bir bilgim yok lakin duyduğuma ve okuduklarıma göre 3 lü aynakol yol bisikletlerinde çok tercih edilmiyor bence bütçeniz bir hayli iyi daha iyi bir şey bakın ilerde değiştirmeye uğraşmayın...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 61016
@Necmi Bora
Btwin Riverside 500 ile başladım çok memnunum. Tavsiye ederim

@DearVelespit
Btwin olacaksa 900 Ultra AF olsun

@61016
Dağ bayır da gezmeğe devam etmek isterseniz Giant Anyroad a bakın gravel bike kendileri.

• Beğen
Tepkiler: 61016
@DearVelespit ben de yorumda bulunayım.
Triban 540 de frenler ve aynakol 105 değil o yüzden ultra900
Triban 540 daha dik oturma pozisyonuna sahip ve bagaj delikleri mevcut. Bunlar tercih meselesi.

Ben de ultra 900 den yana kullanmıştım tercihimi hem full 105 hem de bana göre daha güzel görünüyor. Ayrıca dik oturuş bana pek uygun değildi uzun süredir yol bisikleti kullandığım için.

@DearVelespit 1,74 boy, 80 cm bacak. M boy aldım. Aynakol mknxx'in dediği gibi seridışı bir 52-36 shimano aynakol. Frenler de tektro. Şu an frenleri benim için gayet iyi, elimdeki sıfır baradine pabuçları takmadım hatta. 900af'yi de incelemiştim, 500 gr fark ve frenler için 1000 TL fazla ödemek istemedim. Kadro geometrisi de endurance bana daha uygun geldi, tercih meselesi.

• Beğen
Tepkiler: tavak1
@mknxx tşk ederim yorumların için bende şöyle bi durum var , ilk defa alıyorum yol bisikletini ayrıca endurance kadro istiyor gibiyim rahat olur diye. Orta segment bı sürücüyüm diyelim kendim için. Belki ondan triban 540 a kayıyor olabilirim.hafiften gobegim de var.
:) @genco benim boy 1.80 bacak boyu 78 m kadro mu L kadro mu olur bana .yoksa Decathlon daki çalışan Lara mi sorayım.

@DearVelespit
Triban 540 boy çizelgesi
big_409e1e07-0f14-4300-a589-7e44acff29d8.jpg

1.80 için Medium.

Geri