@Yagizz2 ortada ciddi bir problem var akort problemi olsa lastik dönerken 8 çizer ama görünüşe göre jantın kadroya oturduğu yerde yani son fotoğrafta gösterdiğiniz yerde problem var gibi. Bir arkadaşınızdan arka jant alıp takmayı deneyin, yine aynı görüntüyle karşılaşacaksınız muhtemelen sorun kadroda
@healer Carraro Sportive serisinden ikinciel bir 230 ve ya 330 yakalamayı dene yakalıyamazsan 227 ve ya 327 yakalarsın çok net illa sıfır alıcam diyosan 223 ve ya 323.
@volkantaze
Btwin Triban 540 almalısın bence kadrosunda ömür boyu garantide var donanım olarakta iyi ve mosso biraz dandik diye okudum başka forumlarda.
@61016 çok güzel olmuş, kazasız sürüşler dilerim. Arka janttaki zımbırtılari çıkarttım bende ama zor çıktı melet. Senin lastiklerin bi değişik özelliği nedir?
@Serkan Mıstınoğlu bugun bisikletçiye gittim benden önceki sahibi almış eline akort anahtarını. Başlamış sağ tarafa bakan telleri son turuna kadar sıkmaya. Önce Akordunu sıfırladık sonra yeni akort yaptık. Tek tesellim kadro yada jantımın yamuk olmaması. Bunada şükür bir kaç saat ve bir kaç çay sigara ile halloldu
arkadaşlar merhaba yol bisikleti almayı düşünüyorum da bi türlü bulamadım bana uygun mu yok acaba var mı sizin önerileriniz.
iç bacak boyum:74cm 2000-3000tl arası tercihimdir
@Fzt.Vdt uygun fiyatlı her türden birazsentezlenmiş bisikle4 olan triban 520 yi bende öneririm ilk bisikletin olucağından çok para harcama düşücen kalkıcan çapraz kullanıcsn vitesi alışcaksın vs vs en iyisi al triban düş kalk keyfini al sonra güzel bir yol bisikleti al
Bu kötü bisiklet al zaten düşücen kalkıcan muhabbetini anlamıyorum arkadaş. Adam niye düşsün hayatında ilk defa mi bisiklete biniyo bunu alan adam veya ilk defa biniyosa yol bisikleti alıp mi biniyo. Bisiklete binmeyi seviyosan ve bütçen neye yetiyorsa al geç.
@DearVelespit bahsedilen bisiklet yol bisikleti.. hem hırçın hemde aykırı. İnce lastik duruş oturuş adam kalkıp sportive 225 almıyor. İlla her alan düşecek değil ama çoğu insan tecrübelerine düşmeyi de ekliyor. Zaten bu iş sizin mantığınıza kalsa şöyle olur. A2 ehliyeti alan birisi motor daki acemiliğini 50 cc yada 100 cc ile 1 2 ay da atar ve satıp istediği motoru alır. Sizin mantık şu a2 ehliyeti aldım hemen gidiyim 600 lük bir motor alayım. Sonra vay efendim zapt edemedim yok kalkarken düştüm vs vs yine diyorum. Belki siz o düşmeden sürenlerdensinizdir ama herkes o şekilde sürmez. Şayet ben yeni geçtim ve pedaldaki kilitleme mekanizmasını unutup ışıklarda devrildim. Ha triban değilde o bisiklet bi 10000 tl ye yakın bişey olsaydı şahsen uyuyamazdım
@Yagizz2 Motorla kıyaslamak yanlış. Motorun gücü üreticinin koyduğu ile ilgiliyken yol bisikletinin gücü sürenin bacaklarında saklıdır. Sürüş zorluğu olarak bir giriş ve üst seviye yol bisikleti arasında devasa bir fark olduğunu düşünmüyorum bu yüzden.
@fotoğrafçı tourney seti özellkle yol bisikleti için soylemistim, yol isikletinde aktarici kollari açisindan kullanim claristen farkli yani daha zor bi kullanimi var, carraro 225 in arka aktaricisi altus sadece ön aktarici tourney, ön aktarici tourney kabul ediledilir sıkıntı yok, tourneyin şehir bisikletlerindeki aktaricisinda sıkınti yok alinabilir.yalniz dikkat edin carraro 225 sportive pedalla birlikte 15 kg geliyor haberiniz olsun çok ağır bizzat tarttim.