Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Yagizz2 10.000 TL lik bisikletle düşsem şahsen bende uyuyamazdim :) son aldığım yeni bisikletle ilk kilitli pedal deneyimimi yaptım az kalsın bende düşüyordum valla yalan yok bisikletim fiyatı 10bin in yarisi kadar ama aklım çıkıyodu. Çünkü güzelliği bozuluyor çizik mizik olunca.

Scudo
Düşmek diyince bisikleti düşürmekle ilgili de bi anım var
Berbere gittim bisikleti dışarıda bağlayacak kilitleyecek bi yer yoktu kaldırıma yaslanmış pedal moduna alıp kadroyu tekere kilitledim içeri geçtim benden hemen sonra bi mtb ci arkadaş geldi yandaki esnafla mizahi bi tartışması oldu en sonunda arkadaş bisikleti yere yatırırken çarpıp benim bisikleti de diğer tarafa yere yapıştırdı daha bisiklete binişimin 3. günü içim cız etti yeminle. Çıktım dışarı bi özür diliyleceksin heralde dedim "abi kusura bakma bişey olmaz bu bisikletlere" dedi. yahu arkadaş mtb si düşmesin diye yere yatırırken benim bisikleti düşürüyor sonra bişey olmaz diyor. Yemin ederim eğitim şart. İnsan bi mahçup olur, yitirdik bu özelliklerimizi herkes narşist olmuş.

@Yagizz2 yok hocam vites kullanma konusunda çok iyiyim de yol bisikleti daha önce kullanmadım sadece o bakımdan ilk olur. teşekkürler öneriniz için:)

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Murat B.
hocam tşk.
O bisiklet için pazarlık ta yaptım ve bütçe dahiline indirdim ama düşündüren yanları var.
Jantları mesela ginatın kendi ürünü hem ikinci eli (Değiştirmek istersek ileride) hem de sağlamlığı konusunda tereddütlerim var.
Bir diğer alternatifim ARGON 18 Toplamak.
metron 55 jantlı güzel bit proje geliştirdim kafamda.
Giantın avantajı da var tabiki ; al bin sorunsuz beklemeden faturalı garantili sorun olur ise muhattabın belli.

@Yoldaki SoloTürk maalesef bizim toplum bı acayip, milletin birbirine saygısı iyice azaldı. Herkes öyle demiyorum ama gün geçtikçe artıyor saygısız insanlarin sayısı. Çok güzel insanlarımız da var. Ne diyim Allah güzel insanlarla karşılaştirsin hepimizi.

shimano yo bisikleti grupsetlerinde eski yeni olayı var ya ( eski tiagra yeni tiagra gibi) bunun benzeri sram setlerde de var mı ?
mesela sram apex in yeni veya eskisi var mıdır?

Specialized Allez 2015
Corratec Dolomiti Tiagra
Scott Speedster 60

Bu 3 bisiklet arasında kaldım.Hangini seçmem mantıkli olur arkadaşlar.Bi yardim lazım.Fiyatları aynı hemen hemen.

Merhabalar. İlk yol bisikletimi almaya karar verdim. Fakat bu işin bu kadar meşakkatli ve seçim yapmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Mtb kullanıyorum 1 yıldır. Hafta sonları yol bisikleti olan arkadaşlarımla turlara çıkmaya başladık. Çok keyif aldım. 70 -80 km lik sürüşler yaptık. Artık sabahları spor amaçlı antrenman amaçlı bisiklet sürme niyetindeyim. Kendimce (amatörce) biraz araştırma yaptım ve aklım tamamen karıştı. Birkaç bisiklet üzerinde yoğunlaştım. Sizlerin tecrübelerinizden faydalanarak bir karar vermek istiyorum. Aşağıya yazdığım bisikletlerden hangisini tavsiye edersiniz. Başka bir model de olabilir. Şimdiden teşekkürler...
Bianchi SLR 500 (Sora)
Bianchi SLr 600 (Tiagra)
Carraro 052 RAce (Tiagra)
Mosso Cavalier 700 (Sora)
Geotech Air Speed 5 (Tiagra)
B-Twin Ultra 900 AF (105)

@61016 yavuza her gittiğimde görüp hasta olduğum bir makineydi. hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: 61016
@Stilyan imkan varsa senin yerinde olsam
Ultura 900 af yi alırım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Stilyan
@Stilyan
Merhaba

Btwin 900 AF icin Turkiye'deki fiyat nedir bilmiyorum ama hemen hemen ayni fiyata Canyon Endurace AL 7.0 var. Cicek gibi makine. Canyon alip da pisman olan gormedim.

(link)

@umutcelik
Ultra 900 AF fiyatı 5000 ₺. Kargo, gümrük vergisi vs Canyon daha pahalı her turtü.

• Beğen
Tepkiler: Stilyan ve C.Koc
@karton_piyer
Dedigim gibi Turkiye fiyatini bilmiyorum. Yasadigim yerde 900 AF 999€, Canyon ise 1099€.
Turkiye icin fark bu kadar fazla ise makul degil dediginiz gibi.

• Beğen
Tepkiler: Stilyan ve ikemath
@Stilyan

benzer süreci 1 hafta önce ben de yaşadım. uzun araştırmalar sonunda ikini el bi xrs030 aldım( 8.19 kg pedalsız ağırlık, bu ağırlıkta bu fiyata bisiklet bulamazsın) üstünde sram apex var. kadrosundan şüphe etmiştim. yarışlara katılan ve dereceleri olan arkadaşlara danıştım gönül rahatlığıyla alabilirsin biz memnunuz dediler.aynı durumda olan ve benim gibi ağırlık takıntısı olan herkese tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Stilyan
Arkadaşlar bu bisikleti almayı düşünüyorum.Yorumlarınız nedir? Fiyat olarak uygun geldi.Fikri olan varmı? İlk yol bisikletim olacak.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
2400tl yol spd'li 2018 triban 520(2.el) mi almaliyim yoksa 0 triban 500'mu? Ilk yol bisikletim olacak.
Ayrica ikisi icin de jant degistirmeden lastikleri 28 veya 32 yapabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@phoenixx Öncelikle şu sayfalara göz atmanı öneririm.
Microshift r8 Triban 500 sorunu
B'twin Triban 500 yol bisikleti
Zira aynı sorunlar 520 için de geçerli gibi.
(link)

Triban 500 için 28 ve 32 büyük ihtimal yapılır. Kağıt üstünde oluyor, fren ve çatal mesafeleri de yeterli gibi.

Ben olsam shimanoyu tercih ederim.
İkinci elden de uzak dur derim garanti süreci sıkıntılı oluyor.
Ayrıca 30/25 oranı bisiklete yeni başlıyorsan 1-2 ay sıkıntı yapıyor(özellikle dik yokuşlarda).
Bianchi slr 400 ya da Peugeot gtr 920 bak derim.

Geri