Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Skynet size çok kısa bi örnek vereyim,pazar günü şehir bisikletimle yaklaşık 25kmh ile giderken bir kadın sürücü kapıyı şak diye açtı yol dardı yandan arabalar geliyordu kaçacak yer yoktu,hidrolik disk fren sayesinde abartmıyım ama 1/2 metrede zınk diye durdum,iki yıl önce aynı olay v frenli yol bisikletimle başıma gelmişti bisiklet ve kapı hasarı hariç 2hafta kolum alçıda kalmıştı ki pabuçlarım gayet sağlamdı :agla:

Scudo
Merhabalar yaklaşık 12000,13000 tl bütçem var. Specalized Allez Sprint ve Lapierre Sensium 600 ultegra arasında kaldım. Görüşlerinizi bekliyorum.

@muhammedbensi

Sorunuza cevap vermiş olmayacağım ama aşağıdaki bisikleti tavsiye ederim:
(link)

105 R7000 set,mavic aksium ,karbon kadro herşey dahil 1885 dolar.

@muhammedbensi
İkisi çok farklı türde bisikletler. Allez Sprint crit yarışları için tasarlanmış, konforsuz, agresif ama hızlı bir bisiklet. Sensium ise uzun yolda rahatlık vaaden, performans geometrisine sahip olmayan bir bisiklet. Önce ne tür bir yol bisikleti istediğinize karar vermeniz gerek.

Çok sağol gerçekten canyonu pahalıdır diye bırakmıştım xd

@muhammedbensi

Amacınız yarışmak değilse Lapierre.

@muhammedbensi

Nasıl o iki bisiklet arasında kalmayı becerdiniz anlamadım. :D
Bu iki bisiklet birbirinden farklı amaçlar için üretilmişler. Lapierre endurance tipi, daha rahat bir sürüş amaçlı. Allez Sprint ise yarış için, performans amaçlı. Sizin bisikletten beklentinizin ne olduğuna karar vermeniz lazım önce ki faydalı tavsiye alabilesiniz.
Ayrıca bu benim düşüncem Sensium 500 12000 lira etmez şu an. Alternatif çok o fiyatta. Sizin aldığınız fiyat ne bilmiyorum tabi, kötü bisiklet değil sonuçta. Allez Sprintin de donanımı ne bilmiyorum ama Aktif Pedal'da 10000 liraya 105'li olanı var, eğer oysa düşündüğünüz o fiyatına değer. Gerçi o da etmez ama Türkiye şartları belli şu an, daha iyi alternatif göremedim ben.

11-12 Bin civarına yurtdışı online Specialized Venge Elite veya Tarmac Comp alınabilir, alternatif olarak düşünebilirsiniz.

@hakan hoca
11000-12000 lira;1500 euro sınırını aşacağından hem büroksi ile hem de extra vergiler ile uğraşmak zorunda kalır.

@hamlet2006
Vergi dahil fiyatını söyledim Vergisiz hali 1500 Euro altında kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hakan hoca
1500 euro altında Venge Elite var mı?Link atabilir misiniz? Tamamen iyi niyetli soruyorum.Devamlı araştırıyorum bir türlü denk getiremedim.:kötü:

@vetohan
Amacım daha çok gezmek ve bisikletten istediğim performansı alabilmek. Yarış tarzı değil.

@muhammedbensi

O zaman Allez Sprint tam olarak size uyacak bisiklet olmayabilir.

Ben de öye düşünüyorum. Canyonlar sanki uygun gözüküyor fakat vergi vs girince ne kadar olacak bir fikrim yok.

Bence sen biraz daha büceni artırım mosso veya cararo bak derim Salcano xrs çöp

@muhammedbensi
Hesap çok basit

187996

Resimdeki canyon üzerinden gidelim.
Bisiklet 1.599 dolar + 220 dolar kargo + 16 dolar paket ücreti
Bisiklet fiyatı üzerinden yüzde 18 gümrük vergisi 1599 / 100 = 15,099 x 18 = 287,82 dolar vergi
Şimdi hepsini toplayalım 1.599 + 220 + 16 + 287,82 = 2.122,82 dolar toplam
2.122,82 doları bugünkü kurla çarparsak (5,26) 11.166,03 TL

Not: Alacağın bisikletin 1700 doları geçmemesi şartıyla bu hesap tutar bilgin olsun.

1500 euronun altında venge varsa beşer beşer verelim siparişi.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
@hamlet2006
@burcinhan

(link)
Bitmiş ama KDV dahil fiyatı 1499,99 pound'muş; İngiltere'de %19 olan KDV'yi düşer, €'ya çevirirseniz 1440 falan ediyor.

Mesele 1500€'ya Venge veya Tarmac bulmak değil, bulacaklarınızın hiç birisi Türkiye'ye göndermeyecektir. Specialized'ın distribütör ve satıcılarının kendi bölgeleri dışına satış yapma yetkileri yok. Bu sadece bisiklet için de geçerli değil, evanscycles'dan specialized forma veya bike24'ten turbo cotton lastik almayı denerseniz de aynı şey karşınıza çıkıyor.

sonuç orada bir köy var uzakta

Geri