Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Salcano XRS040 Sora 2017 model tavsiye eder misiniz?

Scudo
@jackreacher kendi vücut ölçülerinde sana uygun kadro seç daha sonra ikinci el mi sıfır mı alacağına karar ver ve nasıl bir kullanma düşüncen varsa daha açıklayıcı yaz ki tavsiyemiz olsun.
@Demirci41 pedli içlik veya şort tayt gibi ürünlere bak jelli sele kılıfları var onlarada bakabilirsin en önemlisi kaskın yoksa kask al.
@Farukturan senin adına sevindim biraz geç de kalsan bu zevki yaşamak için bundan sonra keyifle pedalla önce ne tür bir bisiklet istiyorsun ona karar ver şehir mi yol mu dağ mı çünkü sen sadece gezmek için istiyorsun ama zamanla sadece sahilde binmek sıkacak ve farklı yerlere gitmek isteyeceksin o yüzden sana uygun bir biniş amacını netleştir ve ona göre bir tavsiye yapalım

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Arkadaşlar Mosso Tourneyi 4000 Km kullanıp sıkıldım ve gerçekten çok hantal ve kötü. Carbon bir Scott veya Canyon arasında kaldım. Fİyatları aynı. Acana Scott Addict 20 mi alsam yolsa Canyon Ultimate CF SL 7.0 mı daha iyi olur? Yoksa (link) carraro vision jantlı bir bisiklet olur mu? Rengi saymazsak fena değil.

@:DDD
Canyon iyi bir tercih olur, Carraro komponent iyi dursa da kadro pek hoş değil...

• Beğen
Tepkiler: MakRo

Dosyalar

• srdrmrs.jpg
    srdrmrs.jpg
    277,5 KB · Okunma: 84
@Farukturan
Sahil yoluna bisikletle nasıl gitmeyi planladığınıza da bağlı biraz.

@MakRo
bi süre sonra iş kişisel zevkler ve renklere geliyor. canyon ile yapacağınız tur size +5km kazandırmayacaktır. önemli olan bisikletinizi sevmeniz bence. o düzeydeki kadroların hepsi güzel. mesela şuan bana bedava reacto , foil , addict falan verseler ben elimdeki bisikleti bırakmam :)
@MakRo çok teşekkür ederim bu arada :)

Merhabalar sevgili forum kullanıcıları, 1500km kadar Mosso Cavalier 700 Tourney kullandım ve daha iyi bir grupsete geçmek için dün sattım. Yaşım 16 ve uzun süre yeni bir bisiklet almayı düşünmüyorum o yüzden şimdi tercihen 3000 ama mecburen 4000 lira kadar bir bütçe ayırabildim. Tiagra setli olması iyi olur ama olmazsa da değerli forumdaşlarımın önerilerine her daim açığım. Bana önerebileceğiniz bisikletler nelerdir acaba?
Boyum 175 max180 olurum sıfır tercih ederim daha çok.

@TamerA.
Ben daha yeni sattım Mosso Cavalier 700 Tourney ve satış sebebim vites kollarının tam olarak STI olmaması. Tam kapanmışken vites arttırmak için tekrar kalkıp tüm düzeni bozup yukarıdan vites arttırman gerekiyor. Mosso ya da Corelli desen Mosso derdim. Başlangıçta çok uzun bir süre kullanmaz sıkılırsın bence ve aradaki vites sistemi farkı da senin için iyi olacaktır. Bence Claris sistemi tercih etmelisin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: :DDD
Kaça sattın Tourneyi? Bende de var ve satışa koyacağım.

@:DDD
Hocam benimkinin aynakol değişmişti orijinal olmayan bir parçayla, 1500den koydum ama 250 dolara birisi aldı. Ama piyasası ortalama 1700 gibi ama çabuk satılsın derseniz 1500 TL den akşam koydum ertesi gün alıcı gelip aldı ürünü.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Merhaba arkadaşlar. Boyum 1.80 ve yarış bisikleti almak istiyorum. Kadro boyu hangi beden ve kaç cm olmalıdır yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kocaelisporlu
bacak iç boyunuza göre ve bisiklet markasına göre değişir,ben 1.82 boy mosso kullanıyorum 56 kadro tam geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Kanakyol
Salcano xrs 033 mü yolsa carraro cr 062 mi ikiside karbon maşa,105 set
033de shimano whr501 jant var 062 de fsa vision jant var.ama salcano 1-1,5kg daha hafif sizce hangisi? Fiyatlar çok yakın.

@Kanakyol
033 çok iyi olmuş, kadro yapısından dolayı tercihim. 035 kullanıyorum bu arada 052 ile arasında kalıp iyi ki 035 almışım diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kanakyol
@TamerA.
1 Yıldır Corelli kullanan biri olarak söylüyorum Mossomu corellimi derseler mosso derim .

Konu dışı gibi olabilir fakat ileri seviye bilgisi olan çoğu kişi burada, bir sorum vardı

Tiagra 4700 ön aktarıcı normalde 2 vites fakat 36 yapraktan 52 ye geçerken 2 seferde geçiyor. Sanki 3 vites gibi geçiş yaptığını görüyorum. Bu bir özelliği mi yoksa sebebini bilen var mı acaba ?

@xeqepex o söylediğiniz ara bir vites diye biliriz zincirin çapraz kullanımda ön aktarıcıya sürtmesini engellemek için...

• Beğen
Tepkiler: xeqepex
@Kanakyol
Önemsiz bir ayrıntı olabilir ama belirteyim; 062 full 105 iken, 033'ün fren kaliperleri Tektro.

Ayrıca araştırıp 033'ün göbeklerinin 105 olduğundan emin olunuz.

Merhaba arkadaşlar daha önce 1defa yol bisikletine bindim dengemi kurmakta zorlandigim anlar oldu ama çok güzel bir tecrübeydi

Antalyada çalışıyorum sahilde güzel bisiklet yolu var hava güzel yokuş yok ben de artık bisiklet alayım diyorum

Maksimum 2500-3000 TL butcem var
Biraz araştırmaya çalıştım inanın pek birsey anlamadım

Bana bir f/p ürün önerin ve alayım diyorum
Yardım bekliyorum
Kron 2000 iyi mi sizce?
Ya da onun yerine ne alınmalı

Geri