Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Salcano Xrs033 nasıldır alınır mi ? 105 set karbon maşa. Fiyat 5500 alternatifleri var mıdır bu fiyata 5 6 bin TL civarı.

• Beğen
Tepkiler: Don Seminara
Scudo
Merhaba, herkese hayırlı gunler,
1000 1200 TL civarı param var ve aşağıdaki bisikletler arasında kararsız kaldım, yardımcı olursanız çok sevinirim..
Btwin veya corelli için 200 300 TL daha biriktirmeye değer mi ?

6 aylık NG 650 tourney 1200 tl
(link)

6 aylık btwin triban 500 1500 tl
(link)

2.5 yıllık mosso cavalier 700 1200 TL
(link)

1.5 yıllık corelli Kr 100 Claris 1400 TL
(link)

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Agah24

Triban'ın linki yerine yine Salcano koymuşsun ama Triban'ın problemi yoksa biriktirmeye değer diye düşünüyorum.

• Beğen
@vetohan yardımınız için teşekkür ederim,
duzelttim yanlışlığı

• Beğen
Merhaba, herkese hayırlı gunler,
1000 1200 TL civarı param var ve aşağıdaki bisikletler arasında kararsız kaldım, yardımcı olursanız çok sevinirim..
Btwin veya corelli için 200 300 TL daha biriktirmeye değer mi ?

6 aylık NG 650 tourney 1200 tl
(link)

6 aylık btwin triban 500 1500 tl
(link)

2.5 yıllık mosso cavalier 700 1200 TL
(link)

1.5 yıllık corelli Kr 100 Claris 1400 TL
(link)

Şimdiden teşekkürler
Tourney donanımlıları eleyin. Triban’ın sol vites kolu sorunsuz ise Corelli ile karşılaştırıp, mümkünse deneyip beğendiğinizi alın.

• Beğen
Merhaba
Yaklaşık 1 senelik bisiklet sürücüsüyüm salcano ng 750 mtbyle başladım 0 almadım ikinci el 1 sene boyunca işe gittim geldim ortalma hızım 25 biraz zorlarsam 30 kasarsam 40ı goruyorum bu beni kesmiyor daha cok hiz yapabilecegim bisiklet istiyorum
Butcem kısıtlı 2000 tl varboy 187 kilo 115 kondisyonum iyi haftasonu uzun yol yapıyorum 70km falan
Bana onerebileceginiz bisiklet var mi yorumlari araştırdım karar veremedim
Salcano 27.5 jantti boyuma hore kısaydı acaba yarış bisikleti alirsam belden dolayı rahatsızlık yaşarmiyim bilmiyorum

Selamunaleykum
Şehir bisikletim var bisan ctx 6400
Yol bisikletine gecmek ıstıyorum tavsıyelerınız nelerdır 2500 tl cıvarı 105 set ve tıgıer dıe bısı duydum ama anlamadm pek yardımcı olabılırmısınız

Merhaba
Yaklaşık 1 senelik bisiklet sürücüsüyüm salcano ng 750 mtbyle başladım 0 almadım ikinci el 1 sene boyunca işe gittim geldim ortalma hızım 25 biraz zorlarsam 30 kasarsam 40ı goruyorum bu beni kesmiyor daha cok hiz yapabilecegim bisiklet istiyorum
Butcem kısıtlı 2000 tl varboy 187 kilo 115 kondisyonum iyi haftasonu uzun yol yapıyorum 70km falan
Bana onerebileceginiz bisiklet var mi yorumlari araştırdım karar veremedim
Salcano 27.5 jantti boyuma hore kısaydı acaba yarış bisikleti alirsam belden dolayı rahatsızlık yaşarmiyim bilmiyorum
Bisiklet için ortalama 25 hız gayet iyi, 30 ve 40 ortalama değil de herhalde o anki hızdır. Mtbyle o ortalamalar çok zor. Yol bisikleti alsanız da bence ortalamanız 35 olmaz. Zaten kilo göbekteyse dropbar da eziyet olabilir. Onun yerine lastikleri düz ve amortisörsüz bir fitness bisiklet alın. Antrenman teknikleri öğrenin (nabız vs)
Kilonuz düzenli kullanan birine göre biraz yüksek. Eğer işiniz çok uzak değilse haftaiçi pek km yapmıyorsunuzdur. Haftasonu tek bir uzun sürüş yerine haftaiçi de birkaç defa uzun sürüşler deneyin, bol su için ve geç vakitlerde yemek yemeyin. kilonuzu biraz azaltabilirseniz hızınız da biraz daha artabilir.

Selamunaleykum
Şehir bisikletim var bisan ctx 6400
Yol bisikletine gecmek ıstıyorum tavsıyelerınız nelerdır 2500 tl cıvarı 105 set ve tıgıer dıe bısı duydum ama anlamadm pek yardımcı olabılırmısınız
Kardeşim öncelikle Tiagra ve 105 setli bisikletler 2. el olsa dahi 2500 e bulman nerdeyse imkansız. Öneriye gelince ben de yok bisikletine geçmeyi düşünüyorum ve derin bir araştırmaya girdim. Karşıma Corelli kr 200 çıktı n11 de falan indirimle 2000 e alırsın

Demir Eksikliği Belirtisi

Demir Eksikliği Belirtisi , Demir Eksikliği anemisi, kanda yeterli miktarda sağlıklı kırmızı kan hücrelerinin bulunmadığı bir zamanda ortaya çıkan anemi türüdür.Kırmızı kan hücreleri oksijeni vücudun dokularına ulaştırmak için görevlendirilmiştir.

Adından da anlaşılacağı gibi, demir eksikliği anemisi yetersiz demir minerali almadığınız zaman ortaya çıkar. Yeterli demir minerali olmadan vücudumuz , kırmızı kan hücrelerinde oksijen taşımalarını sağlayan hemoglobin içeren maddeyi üretemez. Sonuç olarak, demir eksikliği anemisinde en büyük belirtiler yorgunluk ve nefes darlığıdır.

Demir eksikliği anemisini genellikle demir takviyesiyle düzeltebilirsiniz
Demir Eksikliği Belirtileri

Başlangıçta, demir eksikliği anemisi o kadar hafiftir ki farkedilmez. Fakat vücut demir mineralinden daha fazla yoksun kaldıkça anemi kötüleştikçe belirtiler ve semptomlar yoğunlaşır.

Demir eksikliği anemisi belirti ve semptomları aşağıdaki belirtileri verebilir

• Aşırı yorgunluk
  • Zayıflık
  • Soluk ten
  • Göğüs ağrısı, hızlı kalp atışı veya nefes darlığı
  • Baş ağrısı, baş dönmesi veya baş dönmesi
  • Soğuk el ve ayaklar
  • Dilinize iltihap veya acı
  • Kırılgan tırnaklar
  • Buz, kir veya nişasta gibi besleyici olmayan maddeler için olağandışı istek
  • Özellikle bebeklerde ve demir eksikliği anemisi olan çocuklarda iştahsızlık

Ne zaman doktora görünmeli?

Siz veya çocuğunuz demir eksikliği anemisi ile ilgili işaret ve semptomları sezgilerseniz doktorunuza görünün. Demir eksikliği anemisi, kendi kendine teşhis veya tedavi edilecek bir şey değildir. Bu nedenle kendi başınıza demir takviyesi almak yerine doktorunuza danışın. Vücudun aşırı demir ile yüklenmesi aşırı derecede tehlikeli olabilir çünkü aşırı demir birikimi karaciğerinize zarar verebilir ve diğer komplikasyonlara neden olabilir.

Yeterince demir minerali içeren besinler tüketmiyorsanız veya çok fazla demir kaybediyorsanız, vücudunuz yeterince hemoglobin üretemez ve sonunda demir eksikliği anemisi gelişir.
Demir eksikliği anemisinin nedenleri:

• Kan kaybı. Eğer kan kaybederseniz biraz demir kaybetmiş sayılırsınız. Ağır dönemleri olan kadınlar, menstrüasyon sırasında kan kaybettikleri için demir eksikliği anemisi görülebilir. Vücuttaki yavaş, kronik kan kaybı - örneğin bir peptik ülser, hiatal fıtık, kolon polipleri veya kolorektal kanser gibi - demir eksikliği anemisine neden olabilir. Gastrointestinal kanama, reçetesiz satılan bazı ağrı kesicilerin, özellikle aspirinlerin düzenli kullanımından kaynaklanabilir.

• Diyetinizde demir eksikliği. Vücudunuz düzenli olarak yediğiniz yiyeceklerden demir alır. Çok az demir tüketirseniz, zamanla vücudunuzda demir eksikliği meydana gelebilir. Demir bakımından zengin yiyeceklerin örnekleri arasında et, (link), yeşil yapraklı sebzeler ve demir takviyeli yiyecekler bulunur. Düzgün büyüme ve gelişme için, bebekler ve çocuklar da diyetlerinden demire ihtiyaç duyarlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisiklet için ortalama 25 hız gayet iyi, 30 ve 40 ortalama değil de herhalde o anki hızdır. Mtbyle o ortalamalar çok zor. Yol bisikleti alsanız da bence ortalamanız 35 olmaz. Zaten kilo göbekteyse dropbar da eziyet olabilir. Onun yerine lastikleri düz ve amortisörsüz bir fitness bisiklet alın. Antrenman teknikleri öğrenin (nabız vs)
Kilonuz düzenli kullanan birine göre biraz yüksek. Eğer işiniz çok uzak değilse haftaiçi pek km yapmıyorsunuzdur. Haftasonu tek bir uzun sürüş yerine haftaiçi de birkaç defa uzun sürüşler deneyin, bol su için ve geç vakitlerde yemek yemeyin. kilonuzu biraz azaltabilirseniz hızınız da biraz daha artabilir.
Çok teşekkür Ederim kilom göbekte değil dağınık uzun yillar karate kick boks taekwon-do yaptım ortalamam 30
Bugün bi bisiklet aldım letgodan 2000 liraya carraro rcr 022 çiziksiz tertemiz 0 gibi vites olayini pek çözemedim hiza abanayim dedim ama vites olayı karışık oldu birkac sürüşten sonra alışmayı planlıyorum yoksa mecburen tur bisikletine dönecem

Selamlar, yaş 24, boy 1.90 - istanbul kartal'da ikamet ediyorum bazen mahalle içersinde bazen sahile inip kulaklığımı takıp müzik dinleyerek bisiklet sürmek istiyorum. Fiyatı maximum 600-700 TL olacak şekilde bir bisiklet arıyorum. Öyle engebeli yoldan dağdan taştan gitmeyeceğim. Genelde asfalt ve düz yollar olacak. Jantı kadrosu ıvır zıvırından da anlamam. Direk bana önereceğiniz modelleri link şeklinde atabilir misiniz? Arasından birini beğenip direk sipariş geçicem. Varsa uyguna 2.el de düşünebilirim.

Arkadaşlar 10 000 bütçem var. Yol bisikleti bakıyorum. Canyon modellerini beğendim fakat vergisiyle çok pahalı oluyor. Bisikleti bıraktım uzun zamandan sonra başlıyorum tekrar. Sizce hangi modeli almalıyım. Yurt dışında bu fiyatlara ultegra setli bisikletler var fakat ülkemiz de çok zor. Tavsiyelere açığım

3.500 4.000 daha ekle Specialized Allez Sprint Comp al. Bende var çok memnunum. Bi'kaç arkadaşımda daha var onlar da gayet memnunlar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@geceyry O bütçe ile ben olsam 2. ele yönelirim ancak sıfır istiyorsanız yurt dışı sitelerden 105 setli bisiklet bulunabilir.

Merhaba ben şuan Peugeot M13 dağ bisikleti kullanıyorum.Ve bu aralar yol bisikleti alma kararı verdim.Ben okula giderken veya gezerken sürmek istiyorum(tabii turlara da katılmak).Bu yüzden sitelerden yol bisikleti bakıyorum.Önereceğiniz 1800 civarı sıfır bisiklet var mı? Sağlam olursa ve hızlı giden bisiklet olursa güzel olur ve dağ bisikletinden yol bisikletine geçmek zor mu?

Geri