DenizCe
Üye
- Tepki
- 32
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz 😆@JDJS Şu aralar piyasayı ve Bisiklet Forum'u bolca rahatsız eden bisiklet "GRAND TOUR" biraz aşacaktır bütçenizi fakat karbon maşalı endurance kadro geometrisi 105 grupset ve shimano rs100 jantları ile tatmin olacağınızı umuyorum
Guya kadrosu tam bana goreydi, alirken denediklerim arasinda en uygunu oydu. O zaman bikefit mevzusu bu kadar yaygın değildi zaten. Bir daha denersem bikefit gerekecek sanirim, yada gravel mi düşünmeli bilemiyorum.@Tui Lui Mesajınız tam bir bikefit virali gibi. Ölçüler ve açılar uymamış, onlara odaklanmak gerek.
Selamlar aslinda basitce alişmak ve rahat kullanmak icin gidon yukseltici ile yol bisikleti kullanmayi deneyebilirsiniz. Cok hoş gorunmesede baya bir rahat kullanirsiniz.Yarabbim 2010 senesinde neler yapmışım yol bisikletine alismak için. Gidonu ters çevirmeler, seleyi one doğru egmeye de çalışmıştım. Bunun uzerine 2013 de bir kere daha yeltendim, o da sukut-u hayal ile sonuçlandı. Yine aklim celiniyor yol yol yol mu acaba diye? Neden böyle oldu acaba ya niye uyusamadim ben yol ile. 235361 dosyayı görüntüle
Dediğiniz sanırım dümeni ters takmak. Yani açık ağzı bize bakacağına boynuzlar (droplar) üstte, ağzı karşımıza bakıyor.Yarabbim 2010 senesinde neler yapmışım yol bisikletine alismak için. Gidonu ters çevirmeler, seleyi one doğru egmeye de çalışmıştım. Bunun uzerine 2013 de bir kere daha yeltendim, o da sukut-u hayal ile sonuçlandı. Yine aklim celiniyor yol yol yol mu acaba diye? Neden böyle oldu acaba ya niye uyusamadim ben yol ile. 235361 dosyayı görüntüle
s.a arkadaşlar 3 yıldır trek 8.6 ds marka şehir bisikleti kullanıcısıyım. 100 km lik turlarlar da beni yorduğu için yol bisikletine geçmek istiyorum. yol bisikleti almışken güzel bir bisiklet almak istiyorum. daha önce yol bisikleti hiç kullanmadım sadece geçenlerde trek ortaköyde almak istediğim bisikletle 200 mt sürdüm ama birşey anlamadım bisiklet şu an indirimde olup 2017 model dir.
DOMANE SLR 9 P1 SEGAFREDO
bu bisiklet hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilirmiyim. görüşleriniz daha iyi bir seçim yapmama yardımcı olabilir şimdiden tşk ederim
Hahaha, aynen öyle yapmıştım. Işte nasıl konforuma düşünsem egilmemek için yol bisikletine gecmemisim. Hatta dikkat ettim bu aralar en çok katlanirla geziyorum. Demek ki oturuş ne kadar dik olursa o kadar seviyorum bisikleti. Bu mantıkla bakarsak gravele de hiç bulasmamam gerekiyor sanırım 😑Dediğiniz sanırım dümeni ters takmak. Yani açık ağzı bize bakacağına boynuzlar (droplar) üstte, ağzı karşımıza bakıyor.
Genelde yaşlı ( @Süper Dede değil 😋) insanlar o şekilde kullanıyor. Sanırım çok fazla eğilemedikleri için bu yolu seçiyorlar.
Bunu gravelde yapmak isterim, cok iyi fikir. Görüntüsü bana güzel gelsin yeter zaten 👍Selamlar aslinda basitce alişmak ve rahat kullanmak icin gidon yukseltici ile yol bisikleti kullanmayi deneyebilirsiniz. Cok hoş gorunmesede baya bir rahat kullanirsiniz.
Size tavsiyem, illa biraz daha hızlı olsun istiyorsanız "hybride" bisiklete yönelmeniz. Bozuk yolda da gider, 28" tekerlerle hızlı da gider. Biraz gargamel... şey, gravel gibi işte.😅Hahaha, aynen öyle yapmıştım. Işte nasıl konforuma düşünsem egilmemek için yol bisikletine gecmemisim. Hatta dikkat ettim bu aralar en çok katlanirla geziyorum. Demek ki oturuş ne kadar dik olursa o kadar seviyorum bisikleti. Bu mantıkla bakarsak gravele de hiç bulasmamam gerekiyor sanırım 😑
Hahaha, aynen öyle yapmıştım. Işte nasıl konforuma düşünsem egilmemek için yol bisikletine gecmemisim. Hatta dikkat ettim bu aralar en çok katlanirla geziyorum. Demek ki oturuş ne kadar dik olursa o kadar seviyorum bisikleti. Bu mantıkla bakarsak gravele de hiç bulasmamam gerekiyor sanırım 😑
O da var aslinda. Mtb, katlanira ek olarak geçen yaz hybrid niyetine(ki öyle geciyor)B'twin Riverside 120 aldım. Memnunum ama kadrosu çelik, 15,5 kilo. Mtbmden 3 kilo daha ağır. Ama yokuşta falan sorun çıkartmıyor.Size tavsiyem, illa biraz daha hızlı olsun istiyorsanız "hybride" bisiklete yönelmeniz. Bozuk yolda da gider, 28" tekerlerle hızlı da gider. Biraz gargamel... şey, gravel gibi işte.😅
Hocam 1000 lira butcem var. Karbon full D12 li yol ne önerirsiniz ?Size tavsiyem, illa biraz daha hızlı olsun istiyorsanız "hybride" bisiklete yönelmeniz. Bozuk yolda da gider, 28" tekerlerle hızlı da gider. Biraz gargamel... şey, gravel gibi işte.😅
Dipçe: Hem oturuşu da daha diktir.😉