Umut Tuna1
Daimi Üye
- Tepki
- 564
- İsim
- Umut
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yinede pahalı ayrıca aynakol pekte 2018 gibi gelmedi . Bisikletin alındığı yıl değil üretildiği yıl mı 20182018 model bisiklet
👍Biliyorum. Teşekkürler.
Aynakolu değiştirmiş olabilir. Rs500 değil üstündeki aynakol. 2018 de değilmiş😂
Selamlar, ikinci el yol bisikleti aramaktayım. Bütçeme uygun birkaç ilan buldum fakat işin acemisi olduğum için alıp almamakta tereddüt yaşıyorum. Eminim aranızda bu işten anlayanlar var, fakat özel mesaj atamıyorum. 3-5 soru sorabileceğim ve ilanları gösterebileceğim tecrübeli bir üye bana özelden yazabilirse çok memnun olurum.
Aynı bisikleti kullanmaktayım. Kadro boyu olarak sizin ölçülerinize uyum sağlayacaktır. Yinede canlı test etmeniz iyi olur. ayrıca kendileri çok güzel bisiklet o fiyat bandı içerisinde. Karbon masa, Michelin lastik, kaynak izleri olmayan kabloların içerden geçtiği kadrosu, endurance geometri ile rahat kullanım imkanı dişli oranlarıyla yokuşlarda uzmeyen performansı var. Kısacası yol bisikletine yeni başlayan güzel bir alet arayan kullanıcıya biçilmiş kaftan.Selamlar, 4600 TL'ye ikinci el Bisan Grand Tour Eco Sora buldum ve almak istiyorum. Bisiklet 2020 Haziran çıkışlı ve 300-400 km yapılmış. Ayrıca satan arkadaş yanında kask ve çeşitli bisiklet malzemeleri de veriyor arkadaş. Bisiklet 52 kadro benim boyum da 177, iç bacak boyum ise 78-79. Sizce kadro bana uyar mı ve fiyat sizce uygun mu? Yol bisikleti konusunda fazla tecrübeli olmadığım için fikrinizi almak istedim.
Teşekkür ederim tavsiyen için 👍Aynı bisikleti kullanmaktayım. Kadro boyu olarak sizin ölçülerinize uyum sağlayacaktır. Yinede canlı test etmeniz iyi olur. ayrıca kendileri çok güzel bisiklet o fiyat bandı içerisinde. Karbon masa, Michelin lastik, kaynak izleri olmayan kabloların içerden geçtiği kadrosu, endurance geometri ile rahat kullanım imkanı dişli oranlarıyla yokuşlarda uzmeyen performansı var. Kısacası yol bisikletine yeni başlayan güzel bir alet arayan kullanıcıya biçilmiş kaftan.
Contend alüminyum Endurance karbon karşılığı defy , uzun süreli turlar için tasarlanmış.Selamlar, malum piyasada sınırlı sayıda bisiklet var, aşağıdaki 2 ürün için düşüncelerinizi alabilir miyim? Yeni üye olduğumdan link paylaşamıyorum.
GİANT CONTEND SL 2 MEDİUM
GİANT TCR ADVANCED 3 MEDİUM
53-39 aynakol oranı yormasın?(link)
Arkadaslar bu son 😀 Kadro boyu bana uyar mi bilgi bulamadim hicbir yerde.Eger uyarsa gidip alacagim bunu fiyat olarakta 10 bin liraya birakiyor