Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Electronkksl Malesef bütçemin üstünde, yine de teşekkür ederim.

Abi yanıtın için teşekkür ederim. Yol kenarlarında, dinlenme tesislerinde vs çadır kurarak gitmeyi planlıyorum. Çadırım, tulumum var. Diğer yol masrafları için de ayriyetten bütçem var. Yaza kadar da bisikleti almaya başladığımdan itibaren antrenman yapacağım, hani imkansızsa bile amaç eğlence, anlatacak bir anı olsun...
Bisiklete 4000 TL'den fazla vermek istemiyorum. Var mıdır abi önerin?

İlk önerim tur işinde planlama safhasını bu kadar hafife almaman olur. Günlük alınacak mesafe, hava durumu, beslenme ve güvenlik riski gibi birçok konu üzerinde düşünmek ve hazırlıklı olmak gerekiyor.

Özellikle Karadeniz coğrafyasında aniden değişen havaya uygun giyim ve kamp yapılacak yerde ihtiyaç duyulacak ekipman konusunda planlama şart.

Bisiklet ile ilgili olarak yukarıda @Electronkksl tarafından önerilen Corelli Goat 1.0 bütçe dahilinde alınabilecek tek gravel bisiklet. Üretici kaynaklı bazı problemler yaşayanlar olsa da, tasarımındaki bağlantı noktası çokluğu ve geniş lastik desteği gibi detayları beğendiğim bir makine. Gördüğüm kadarıyla bu bisiklet ile bikepacking tura çıkanlar da var.

Scudo
Merhaba arkadaşlar, bu yaz İstanbul'dan Tokat'a bisiklet yolculuğu yapmayı planlıyorum. Bisikletlerden pek anlamadığım için sizden yardım bekliyorum.
4.000 TL'lik bütçem var.
17 yaşındayım, 175 boyunda 54 kiloyum.
Rahat bir bisiklet tercih etmek istiyorum. Günlük 10km, haftalık 70kmlik antrenmanlar yapacağım. Toprak yol, asfalt yol farketmeksizin kullanacağım bir bisiklet olsun istiyorum.
Kron CCR 1000 şekil olarak hoşuma gitmişti fakat bu bisikleti kullanan kişilerden yorum, değerlendirme bulamadığım için almaktan vazgeçtim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba,

İstanbul' dan Tokat'a (Niksar) bisiklet yolculuğu yapmış başka biri olarak bu konuda yardımcı olabilirim. Özel mesaj gönderebilirsin.
Bisiklet konusunda ise 2.el az kullanılmış bisikletlere bakabilirsin. Kron CCR 1000 hem düşük donanım hem de marka olarak seni üzer.

@citk60 abi forumda yeniyim de özel mesaj nasıl atılıyor?
@Sadettin Z. Önerin için teşekkür ederim abi. Tur işinde planlamaya daha çok özen göstereceğim.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Arkadaşlar selam, bir arkadaşıma orta halli yol bisikleti bakıyoruz, hali hazırda 47 kadro bi bisikleti var ama içbacak boyu 69 cm olduğu için seat tube büyük geliyor. Üst gövdesi daha uzun, fizyolojik olarak zor vücut ölçüleri vAR. Seat tube 42-45 cm arası model bakıyoruz, kadın bisikletlerinde çok nadir olsa da var. Hatta sadece kadro olarak da bulursak işimiz çözülür. Yurt içi yurt dışı 42-45 cm seat tube bisiklet öneriniz var mıdır?

Bütçe nedir bilmiyorum ama bir kaç kadın bisikletçinin (link) bu markanın bisikletlerini kullandığını görmüştüm XXS 'e kadar kadrosu vardı. Türkiye'de bir ara ikinci el olarak Atölye 25.4'te görmüştüm galiba. İsterseniz bir modellerine bakınız. Şuan fark ettim ki başlığa epeydir girmemişim siz 1 Martta bahsetmişsiniz yine de aklınızda bulunsun.

@MakRo Liv Giant ın kadın modellerinin markası. Bildiğim kadarıyla tasarım ve mühendisliğini kadınlar yapıyor. Giant mağazalarında bulunabilir Liv markası. Ccc kadın takımı halen kullanıyor Liv marka bisikletleri.

Bütçe nedir bilmiyorum ama bir kaç kadın bisikletçinin (link) bu markanın bisikletlerini kullandığını görmüştüm XXS 'e kadar kadrosu vardı. Türkiye'de bir ara ikinci el olarak Atölye 25.4'te görmüştüm galiba. İsterseniz bir modellerine bakınız. Şuan fark ettim ki başlığa epeydir girmemişim siz 1 Martta bahsetmişsiniz yine de aklınızda bulunsun.
İkinci el specialized dolce elite aldık, 51 kadro ama seat tube 44 cm , Üstünde woman yazan bi yeri var onun dışında işini gördü :)

Öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. 11 yıllık aradan sonra tekrar bisiklet kullanmaya başladım ve 5 ay önce Carraro force 600 ile başlangıç yaptım.Ancak bisiklet bana biraz ağır geldi ve uyum sağlayamadığımı düşünüp sattım. Yol bisikletine geçmek istiyorum ancak ince lastik beni korkutuyor. Prof kullanıcı değilim, hafta sonları şehir içinde 30-40 km yapabileceğim bir bisiklet arıyorum. Hem dağ hem de başlangıç seviyesine uygun yol bisikleti tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
Cinsiyet kadın, boy 168 cm.
Bütçe max 3500 TL

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. 11 yıllık aradan sonra tekrar bisiklet kullanmaya başladım ve 5 ay önce Carraro force 600 ile başlangıç yaptım.Ancak bisiklet bana biraz ağır geldi ve uyum sağlayamadığımı düşünüp sattım. Yol bisikletine geçmek istiyorum ancak ince lastik beni korkutuyor. Prof kullanıcı değilim, hafta sonları şehir içinde 30-40 km yapabileceğim bir bisiklet arıyorum. Hem dağ hem de başlangıç seviyesine uygun yol bisikleti tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
Bütçe max 3500 TL
yukarıda bahsettiğim arkadaş linkteki bisikleti satıyor , bacak boyunuz nedir bilmiyorum ama 47 kadro bütçenize uygun
Mosso 730 TCA 2016 - 47cmİlan No: 913992654
(link)

Bütçe max 3500 TL
Corelli goat 1.0 düşünebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda bisiklet tutkum arttı araştırıyorum sürekli yol bisikleti tutkum vardı küçükken hala bu devam ediyor. En son bisikletimi çaldıralı 4 sene oluyor ve çalınan bisikletimi 17 sene kullandım.

Karar verdim alacağım fakat bütçem max 3500 civarı ve 6 yaşında kızım var bazen onu da gezdirmek veya bir yere giderken götürmek istiyorum. Marka model vs. hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Boy : 1,78

@undefined grand tour eco sora 6038 lira olmus :(

• Beğen
Tepkiler: Myali
Harbi ya zaten 5750 olmuştu neden tekrar zam yaptılar

• Üzgün
Tepkiler: Salih ölmez
105 setli grand tour sahibiyim, liste fiyatı şuan 9200 lira listede yazana göre yenilerde maşa da karbon değil sanırım. ben de gravele geçeceğim için ilana koydum ama daha hiç mesaj bile atan olmadı 😀 tabi ülke şartları gereği de herkes haklı yüksek miktarda bisiklete para vermek istememekte.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Merhaba arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz ?

Son zamanlarda bisiklet tutkum arttı araştırıyorum sürekli yol bisikleti tutkum vardı küçükken hala bu devam ediyor. En son bisikletimi çaldıralı 4 sene oluyor ve çalınan bisikletimi 17 sene kullandım.

Karar verdim alacağım fakat bütçem max 3500 civarı ve 6 yaşında kızım var bazen onu da gezdirmek veya bir yere giderken götürmek istiyorum. Marka model vs. hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz ?

56 kadro boyunda gravel tarzında 2. el bisikletler bakmalısınız, kızınızı gezdireceğiniz için üzerinde koltuk, bagaj vs için gerekli vida yerleri olmalı, bildiğim kadarıyla yol bisikletine bagaj montajı olmuyor

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
56 kadro boyunda gravel tarzında 2. el bisikletler bakmalısınız, kızınızı gezdireceğiniz için üzerinde koltuk, bagaj vs için gerekli vida yerleri olmalı, bildiğim kadarıyla yol bisikletine bagaj montajı olmuyor
mosso cavalier 700 gibi tarzlar olabilir mi ?

Geri