Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Size 57 kadro lazım
Ölçülerimiz çok benziyor ben 57 kadro kullanıyorum

Scudo
Merhaba arkadaşlar Carraro 052 düşünüyorum Aero olmayan 2019 modeli.Boy 1.85 iç bacak boyu 82 geliyor.Sizce 56 mı yoksa 54 mü tercih etmem gerekiyor.Benim kendi görüşüm 56 dan yana ama daha önce yol bisikleti kullanmadım .Sadece 1 kere 54 kadrolu bir carroya bir mağazada denedim ama küçük gibi geldi belki de yanılmış olabilirim.Tecrübe edinen arkadaşlar yazabilir mi çok kararsızım 2. el alıcam be baktığımda bisiklet hep şehir dışında o yüzden yanılmak istemiyorum.
Aslında bisikletin geometrisine göre seçmek gerekir ama büyük ihtimalle 56 kadro olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Merhaba arkadaşlar Carraro 052 düşünüyorum Aero olmayan 2019 modeli.Boy 1.85 iç bacak boyu 82 geliyor.Sizce 56 mı yoksa 54 mü tercih etmem gerekiyor.Benim kendi görüşüm 56 dan yana ama daha önce yol bisikleti kullanmadım .Sadece 1 kere 54 kadrolu bir carroya bir mağazada denedim ama küçük gibi geldi belki de yanılmış olabilirim.Tecrübe edinen arkadaşlar yazabilir mi çok kararsızım 2. el alıcam be baktığımda bisiklet hep şehir dışında o yüzden yanılmak istemiyorum.

Carraro'nun sitesinde sadece yeni modelin geometrisini bulabildim, 2019 ile aynı mı bilmiyorum. Ama orda yazana göre 56 bedenin ölçüleri standart bir 58 bedene daha yakın. Yani 56 size büyük gelir demeye getiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
ben de pek anlamıyorum ama anlayabildiğim kadarını deyivereyim. apış arasından yere kadar ölçüyosun, iç bacak boyu o, kadronun orta göbekten üste, yani sele borusunun girdigi yere kadar olan boy da kadro boyu. dur görsel atim.
images (2).jpeg
asagidaki tabloya bak mesela. benimki 1,75 boy, 80 civari iç bacak, 54 diyo, yine de hazıra konma bi ölç içbacağı, çoğu kişiye uymuyor(muş) bu genelleme tablolar.
images (1).jpeg
Hocalarım iyi akşamlar. Pek bilinçli değilim ancak 2500TL bandında "Claris" set bisikletler buldum. Sizce bunlar iyi midir? Aslında sizlerden tavsiye istiyorum. İzmir'de yaşıyorum, boyum 175. Bu kadro ölçme işini yani şu yan bacak mı ne öyle bir muhabbet var. O iş nasıl olacak yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben de pek anlamıyorum ama anlayabildiğim kadarını deyivereyim. apış arasından yere kadar ölçüyosun, iç bacak boyu o, kadronun orta göbekten üste, yani sele borusunun girdigi yere kadar olan boy da kadro boyu. dur görsel atim.
269319 dosyayı görüntüle
asagidaki tabloya bak mesela. benimki 1,75 boy, 80 civari iç bacak, 54 diyo, yine de hazıra konma bi ölç içbacağı, çoğu kişiye uymuyor(muş) bu genelleme tablolar.
269318 dosyayı görüntüle
Sağolun hocam, 2-3cm ya fazla ya da az ölçtüm ve 82 falan çıktı. Sanırsam 54cm kadrolar bana uygun olacak. Çok sağolun. Peki bisiklet tavsiye edebilir misiniz? Var mıdır bu bütçeye göre aklınızda bir şeyler?

Carraro'nun sitesinde sadece yeni modelin geometrisini bulabildim, 2019 ile aynı mı bilmiyorum. Ama orda yazana göre 56 bedenin ölçüleri standart bir 58 bedene daha yakın. Yani 56 size büyük gelir demeye getiriyorum.
Yok hocam aynı değil kasa değişti .Aeroda 56 büyük gelir evet ama standart kasa çok farklı .

• Beğen
Tepkiler: eccesolitarius
aynı bütçeyle aynı tür bisiklet arıyorum şu an. zor😅 ben de yeni başlayacağım, 1-2 aydır araştırıyorum, sonuç yok. carraro alasım yok, diğer markalar da uçuk. önce mosso legarda tipi şehir bisikletlerine bakıyordum, ama 2,400 falan verdikten sonra niye yol olmasın dedim, şimdi bianchi slr serisine falan bakıyorum ikinci el. çok iyi bir seri değil ama idare eder herhalde.
Sağolun hocam, 2-3cm ya fazla ya da az ölçtüm ve 82 falan çıktı. Sanırsam 54cm kadrolar bana uygun olacak. Çok sağolun. Peki bisiklet tavsiye edebilir misiniz? Var mıdır bu bütçeye göre aklınızda bir şeyler?
benim de ilk başta 85 çıkmıştı, araya kitap koydum 82 cıktı, büyük ders kitabı koydum 80 cıktı, iniyorum yavaş yavaş :Dd 54-56 bakıyorum kendime. bu zamanda çok zor bisiklet almak.

(link)

Arkadaşlar böyle bir bisiklet buldum, nasıldır? Kadro boyu bana uygun değil maalesef ama fiyatı çok iyi geldi. Claris setli.

Bir arkadaşım sordu, ben de sizlerin fikrini merak ettim. Şu bisiklete ne dersiniz?
(link)

1626441725876.png
Specialized Venge Ultegra 2016

1626441739801.png

Specialized S-Works Tarmac SL5 Dura Ace 2017

Bu iki bisiklet arasında seçim yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz. Sebepleriyle birlikte açıklarsanız çok mutlu olurum.

269538 dosyayı görüntüle
Specialized Venge Ultegra 2016

269539 dosyayı görüntüle

Specialized S-Works Tarmac SL5 Dura Ace 2017

Bu iki bisiklet arasında seçim yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz. Sebepleriyle birlikte açıklarsanız çok mutlu olurum.
Tamamen görsel ve fiyat odaklı düşünüyorum.
Yarışlara katılacak değiliz belki katılırız ama iddalı olmayabiliriz. Yada iddialı olalım.
üstteki ultegra bence gayet hoş rengide güzel bisikletin.
dura ace 2017 model fiyatında en az 5bin tl fark vardır. gerek yok bence

• Beğen
Tepkiler: Carpe Diem
Tamamen görsel ve fiyat odaklı düşünüyorum.
Yarışlara katılacak değiliz belki katılırız ama iddalı olmayabiliriz. Yada iddialı olalım.
üstteki ultegra bence gayet hoş rengide güzel bisikletin.
dura ace 2017 model fiyatında en az 5bin tl fark vardır. gerek yok bence
Teşekkür ederim hocam. Ben de üsttekini daha çok beğendim. Alttaki bayağı bir pahalı üsttekine göre...

Merhaba,

Bisan Qrx 9650 (sora) 2.el almayı düşünüyorum sahibinden de 2900'e var pazarlıkla iner sanırım sizce alınır mı ? Ekran Alıntısı.JPG

Hayırlı bayramlar arkadaşlar bu bisiklet hakkında yorum alabilir miyim
(link)

Şöyle 15-30 bin lira arası gravel bakmak istiyorum. İkinci el de olabilir.
Çamurluk ve arka tarafa çanta takma aparatı da olması gerekiyor ama tam olarak ne istediğime karar veremedim. Hafif yağmurlu havada ve çakıllı orman parkurlarında ve günlük şeylerde işe git gel bakkal çakkal vs. kullanmayı planlıyorum.

(link)
Hayırlı bayramlar. Güzel bir kadro yatırımı olacaktır. Vites sistemi en düşük seviye ve eski ama kadrosu benim hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Herkese merhaba daha önceden mtb bisikletim vardı şimdi tekrardan bisiklet sürmeye başlamak istiyorum ve 4500tl bandında yol bisikleti arıyordum. Sıfır bir salcano xrs044 sora setli bisiklet buldum indirim ile birlikte 4200 lira bandına düşüyor bu fiyata nasıldır sizce?

(link)
kadro çok hoş fakat vites sistemi çok eski ve en düşük modellerden.
bence alınmaz.
Herkese merhaba daha önceden mtb bisikletim vardı şimdi tekrardan bisiklet sürmeye başlamak istiyorum ve 4500tl bandında yol bisikleti arıyordum. Sıfır bir salcano xrs044 sora setli bisiklet buldum indirim ile birlikte 4200 lira bandına düşüyor bu fiyata nasıldır sizce?
eğer taksit ile almayı düşünmüyorsanız 4200 tlye 2. el arayabilirsiniz. carraro 052 bakabilirsiniz. tiagra set olarak ve kadrosu aero olarak hoş gözüküyor. Salcanoya ben nedense xrs 001 hariç diğerlerine ısınamadım

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
arkadaşlar 1.83 boyum var yol bisikleti almak istiyorum. öneriniz var mı? 2.000 tl bütçem var.

Geri