Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.097
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
@Burak Altaç Scott Addict RC ve Focus'un disk fren ve tamamen gizli kablolu versiyonları var. Alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.
Scott hiç bir yerde yok,İzmir'de bir tane sarı var. O da 40.000 istiyor. Focus'ta fiyatlar hepten tavan..Bildiğim kadarıyla 2022 model scott speedster'larda da kablolar tamamen gizli. Kriterleri karşılayan daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak düşünülebilir belki.
Scott RC serisini epeydir araştırıyorum, hatta bazı bayilerle önüzmüde ki yıl verdikleri sipariş sayılarını bile konuştuk. ancak fiyatlar inanılmaz. ben RC15 bakıyorum epeydir, 2022 yılı için 6000 euro fiyat dediler. şimdiden yarısını peşin istiyorlar. amerika'dan getirtme şansımda vardı, bir kaç bayi ile yazıştım onlarda advance payment diyorlar. işimiz çok zorScott hiç bir yerde yok,İzmir'de bir tane sarı var. O da 40.000 istiyor. Focus'ta fiyatlar hepten tavan..
Bikeandoutdoor da vardı bi tane rc 40 beyazScott hiç bir yerde yok,İzmir'de bir tane sarı var. O da 40.000 istiyor. Focus'ta fiyatlar hepten tavan..
(link) L kadro mevcut.Scott RC serisini epeydir araştırıyorum, hatta bazı bayilerle önüzmüde ki yıl verdikleri sipariş sayılarını bile konuştuk. ancak fiyatlar inanılmaz. ben RC15 bakıyorum epeydir, 2022 yılı için 6000 euro fiyat dediler. şimdiden yarısını peşin istiyorlar. amerika'dan getirtme şansımda vardı, bir kaç bayi ile yazıştım onlarda advance payment diyorlar. işimiz çok zor
Bunu biliyorum ama 105 setli buBikeandoutdoor da vardı bi tane rc 40 beyaz
(link)
şimdilik biraz uzak bana, önümüzde ki yıl değerlendireceğim tüm opsiyonları.(link) L kadro mevcut.
İnşallah,sağ olun.Geçen hafta Bike&Outdoor’da sarı Addict RC 30 vardı, Ultegra setli. Şimdi sizinle link paylaşmak için baktım, satılmış. Kısmet işte, alana hayırlı olsun. @Burak Altaç inşallah gönlünüzden geçeni bulursunuz.
Arkadaşlar bu nasıldır? Ve vitesleri shimano mu?
Triban RC100
Tamam. 3000TL'lik bir şey zaten. Peki siz ne önerirsiniz?
bisan rx 9100 fitness olabilirTamam. 3000TL'lik bir şey zaten. Peki siz ne önerirsiniz?
Güzel. Ama bisan iyi bir marka mıdır?bisan rx 9100 fitness olabilir
claris set ve mt200 hd frenleri olan flat bar bir yol bisikleti
6 ay icerisinde 2 adet bisan aldim kendime. esime de bir tane aldim. hepsinden cok memnun kaldik.Güzel. Ama bisan iyi bir marka mıdır?
Bahsettiğim rx 9100 fitness in özellikleri.Güzel. Ama bisan iyi bir marka mıdır?
KADRO | Alloy 6061 |
MAŞA | ALLOY |
JANT | Alloy, Çift Katlı/Double Wall |
LASTİK | MICHELIN/MITAS |
VİTES KOLU | SHIMANO SL-R2000 |
FREN SİSTEMİ | HIDROLIK FREN |
RUBLE | SHIMANO CS-HG50 (8S) (11-32T) |
ZİNCİR | KMC |
ÖN AKTARICI | SHIMANO, CLARIS FD-R2000 |
ARKA AKTARICI | SHIMANO, CLARIS RD-R2000 |
ÖN JANT GÖBEĞİ | SHIMANO, HB-TX505 |
ARKA JANT GÖBEĞİ | SHIMANO, FH-TX505-8 |
AYNAKOL | SHIMANO CLARIS FC-R2000 (50-34T) |
PEDAL | FEIMIN |
GİDON | B+PLUS |
Jant Ölçüsü | 700C |
FURŞ TAKIMI | NECO |
SELE | B+PLUS |
ROTOR | SHIMANO SM-RT30 160MM |
AĞIRLIK (Kg.) | 11,86 |
bahsettiğim bisiklet bence vites seti çok düşük olan triban 100 yerine buna bakınGüzel. Ama bisan iyi bir marka mıdır?
safkan yol mu gravel miHayirli geceler.Kron Tx150hd kullanıcısıyım. Ek olarak Yol bisikletine gecis yapmak istiyorum ama kararsız kalıyorum. Araştırma yaptıkça dahada karmaşık oluyor konu sanki.. Yeni başlangıç için direk 105 set lemi yoksa sora veya tiagra mi alsam diyorum. Sonra hangi marka model alayım diyorum. Bu arada maksimum 10 bin TL civarında bütçe ayılabilirim.. Tavsiye ve deneyimlerinizi bilgilendirmenizi bekliyorum