Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scott 2020'de Addict RC'de kabloları gizledi. 2021'de Foil'de gizledi. Demek ki 2022'de de Speedster'e sıra gelmiş. Güzel ve sade bir görüntü oluyor. Kablosuz bisiklet'e wi-fi bisiklet diyorum :)

Scudo
@Burak Altaç Scott Addict RC ve Focus'un disk fren ve tamamen gizli kablolu versiyonları var. Alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla 2022 model scott speedster'larda da kablolar tamamen gizli. Kriterleri karşılayan daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak düşünülebilir belki.
Scott hiç bir yerde yok,İzmir'de bir tane sarı var. O da 40.000 istiyor. Focus'ta fiyatlar hepten tavan..

Scott hiç bir yerde yok,İzmir'de bir tane sarı var. O da 40.000 istiyor. Focus'ta fiyatlar hepten tavan..
Scott RC serisini epeydir araştırıyorum, hatta bazı bayilerle önüzmüde ki yıl verdikleri sipariş sayılarını bile konuştuk. ancak fiyatlar inanılmaz. ben RC15 bakıyorum epeydir, 2022 yılı için 6000 euro fiyat dediler. şimdiden yarısını peşin istiyorlar. amerika'dan getirtme şansımda vardı, bir kaç bayi ile yazıştım onlarda advance payment diyorlar. işimiz çok zor :)

Scott RC serisini epeydir araştırıyorum, hatta bazı bayilerle önüzmüde ki yıl verdikleri sipariş sayılarını bile konuştuk. ancak fiyatlar inanılmaz. ben RC15 bakıyorum epeydir, 2022 yılı için 6000 euro fiyat dediler. şimdiden yarısını peşin istiyorlar. amerika'dan getirtme şansımda vardı, bir kaç bayi ile yazıştım onlarda advance payment diyorlar. işimiz çok zor :)
(link) L kadro mevcut.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve RTFM
Geçen hafta Bike&Outdoor’da sarı Addict RC 30 vardı, Ultegra setli. Şimdi sizinle link paylaşmak için baktım, satılmış. Kısmet işte, alana hayırlı olsun. @Burak Altaç inşallah gönlünüzden geçeni bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Geçen hafta Bike&Outdoor’da sarı Addict RC 30 vardı, Ultegra setli. Şimdi sizinle link paylaşmak için baktım, satılmış. Kısmet işte, alana hayırlı olsun. @Burak Altaç inşallah gönlünüzden geçeni bulursunuz.
İnşallah,sağ olun.

Arkadaşlar bu nasıldır? Ve vitesleri shimano mu?
Triban RC100

Arkadaşlar bu nasıldır? Ve vitesleri shimano mu?
Triban RC100

Vites sistemi
SHIMANO A050 7 vites; gidondan vites değişimi.
Ergonomik ve çok rahat: Gidonun üst kısmını bırakmadan vites değiştirme olanağı.
Daha kalın vites kolları sayesinde son derece ergonomiktir.
Aynakol/ruble
Tek yapraklı aynakol sayesinde kullanımı basit ve kolaydır, oldukça hafiftir
Düz ya da az eğimli zeminler için ideal
Yüzey: 44 dişli. Ruble: MICROSHIFT 12 X 28
12-13-15-18-21-24-28
Krank kolları: 170 mm.

(link)

Not: "Ergonomik ve çok rahat: Gidonun üst kısmını bırakmadan vites değiştirme olanağı. Daha kalın vites kolları sayesinde son derece ergonomiktir." ifadeleri bana değil üreticiye ait, bence kesinlikle doğru değiller.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Tamam. 3000TL'lik bir şey zaten. Peki siz ne önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Tamam. 3000TL'lik bir şey zaten. Peki siz ne önerirsiniz?

Bütçeye ve kullanım amacına bağlı. Bu konudaki ve "Bisiklet önerileri" konusundaki mesajlarınızı birlikte düşününce önce tür seçmeniz, sonra özelliklere karar vermeniz gerekiyor gibi. Bütçe de az çok belli olunca model seçmek daha kolay.

Güzel. Ama bisan iyi bir marka mıdır?
6 ay icerisinde 2 adet bisan aldim kendime. esime de bir tane aldim. hepsinden cok memnun kaldik.
bence yerli firmalar arasında ki en iyi kadrolara sahip ve ürünlerine en iyi setleri koyan ayrıca en müşteri dostu fiyatlarla satış yapan firma .
20211016_141602.jpg20211023_134730.jpg
Bahsettiğim rx 9100 fitness in özellikleri.
eksisi drop bar deģilde flat bar olması
buna mukabil artısı mt 200 hd frenlere sahip olması
KADROAlloy 6061
MAŞAALLOY
JANTAlloy, Çift Katlı/Double Wall
LASTİKMICHELIN/MITAS
VİTES KOLUSHIMANO SL-R2000
FREN SİSTEMİHIDROLIK FREN
RUBLESHIMANO CS-HG50 (8S) (11-32T)
ZİNCİRKMC
ÖN AKTARICISHIMANO, CLARIS FD-R2000
ARKA AKTARICISHIMANO, CLARIS RD-R2000
ÖN JANT GÖBEĞİSHIMANO, HB-TX505
ARKA JANT GÖBEĞİSHIMANO, FH-TX505-8
AYNAKOLSHIMANO CLARIS FC-R2000 (50-34T)
PEDALFEIMIN
GİDONB+PLUS
Jant Ölçüsü700C
FURŞ TAKIMINECO
SELEB+PLUS
ROTORSHIMANO SM-RT30 160MM
AĞIRLIK (Kg.)11,86
bahsettiğim bisiklet bence vites seti çok düşük olan triban 100 yerine buna bakın Bisan-1536x1152.jpg

Son düzenleme:
Hayirli geceler.Kron Tx150hd kullanıcısıyım. Ek olarak Yol bisikletine gecis yapmak istiyorum ama kararsız kalıyorum. Araştırma yaptıkça dahada karmaşık oluyor konu sanki.. Yeni başlangıç için direk 105 set lemi yoksa sora veya tiagra mi alsam diyorum. Sonra hangi marka model alayım diyorum. Bu arada maksimum 10 bin TL civarında bütçe ayılabilirim.. Tavsiye ve deneyimlerinizi bilgilendirmenizi bekliyorum

Hayirli geceler.Kron Tx150hd kullanıcısıyım. Ek olarak Yol bisikletine gecis yapmak istiyorum ama kararsız kalıyorum. Araştırma yaptıkça dahada karmaşık oluyor konu sanki.. Yeni başlangıç için direk 105 set lemi yoksa sora veya tiagra mi alsam diyorum. Sonra hangi marka model alayım diyorum. Bu arada maksimum 10 bin TL civarında bütçe ayılabilirim.. Tavsiye ve deneyimlerinizi bilgilendirmenizi bekliyorum
safkan yol mu gravel mi
kumpas fren , hidrolik veya mekanik disk fren hangisi tercihiniz
birde aero yada tırmanİş hangi tür kadro.
kumpas fren 105 yerine hidrolik disk freni tiagrayı tercih ederdim

raleigh revenio c2 yol bisikleti var yıl olarak eski bir bisiklet kadro gayet temiz sizce 5000 TL Değer mi

Geri