Lebonheur
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Can Y.
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
merhaba, ben de orada sıklıkla bisiklet kullanıyorum. oranın yarısı yeni yarısı eski asfalt şeklinde, 4 kişinin yan yana yürüyerek yolu kapattığı, bisiklet kiralayarak gelenlerin zikzak yaptığı, koşu gruplarının sıkılıkla antreman yaptığı bir de sıklıkla kasislerin olduğu bir yer. ben orada genellikle trekking bisikletimi kullanıyorum. performans amaçlı değil dayanıklılık amaçlı sürüşe uygun bir yer diye düşünüyorum. o yüzden bence elinizdeki bisiklet spor için yeterli olacaktır.Merhaba, Mosso legarda 2221 düz maşa bir bisiklet aldım. Henüz 3-4 ay oldu ve yaz boyu neredeyse her hafta Ankara Eymir gölü civarında sürdüm. Ortalama 2 tur, 40km kadar. Sormak istediğim, ülkede malum yollarda bisiklet sürmek tehlikeli olduğundan sadece trafiğe kapalı alanda sürebiliyorum. Acaba yol bisikleti alsam Mosso claris veya sora setli, Eymir gibi kısıtlı güzergahlar için fark yaratır mı? Yaklaşık 2 kg gibi bir ağırlık azalması olacak ancak legardanın neredeyse 3 kati fiyatı olduğundan değer mi bilemiyorum.
merhaba, ben de orada sıklıkla bisiklet kullanıyorum. oranın yarısı yeni yarısı eski asfalt şeklinde, 4 kişinin yan yana yürüyerek yolu kapattığı, bisiklet kiralayarak gelenlerin zikzak yaptığı, koşu gruplarının sıkılıkla antreman yaptığı bir de sıklıkla kasislerin olduğu bir yer. ben orada genellikle trekking bisikletimi kullanıyorum. performans amaçlı değil dayanıklılık amaçlı sürüşe uygun bir yer diye düşünüyorum. o yüzden bence elinizdeki bisiklet spor için yeterli olacaktır.
Biri alu kadro, diğeri karbon kadro, ben olsam 1041483735 bunu alırdım. İyi bir jant ve lastik kombinasyonu ile eksiksiz bir karbon bisiklet olur.Merhabalar, kendime yol bisikleti almak istiyorum. Kriterlerim 58 kadro ve en az 105 setli olması. Kendi yaptığım araştırmalar sonucu bu bisikletler arasında kaldım. Sizce hangisi daha uygun olur?
Mosso 739SCA 105
1047727879 (sahibinden)
1041483735 (sahibinden)
2023 modeller gelmeye başladımı bilen gören duyan fiyatları ne kadar absürt mesela?
2023 modeller gelmeye başladımı bilen gören duyan fiyatları ne kadar absürt mesela?
Bisanı 3 çarpı ile uğurluyoruz
Bu ülkede herhangi bir hobi edinip bunu sürdürebilmek ve geliştirebilmek imkansız. yıldım
(link)
(link)
Muhtemelen yıl başına kadar geçerli olan fiyatlardır. Gerçi ürün bulunabilir mi bilmiyorum. Model yükseltmek artık çok zorlaşıyor.
Race052 bisikletim çalınınca haziran ayı başında aldığım 062(16k) şimdi neredeyse 2 katı fiyatına gelmiş. Uçuyoruz sıkı tutununPejoya 2-3 ay önce bakmıştım. 17 bin lira civarıydı. Şuan 22 bin olmuş. Carraro race 63D ise geçen yıl bu zamanlar 13-14 bin civarıydı. Şimdi olmuş 36 bin 😑 Bir de yeni yıl zammı gelir bunların üstüne. Rezmen fazia