Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhabalar, kendime yol bisikleti almak istiyorum. Kriterlerim 58 kadro ve en az 105 setli olması. Kendi yaptığım araştırmalar sonucu bu bisikletler arasında kaldım. Sizce hangisi daha uygun olur?

Mosso 739SCA 105
1047727879 (sahibinden)
1041483735 (sahibinden)

Scudo
Merhaba, Mosso legarda 2221 düz maşa bir bisiklet aldım. Henüz 3-4 ay oldu ve yaz boyu neredeyse her hafta Ankara Eymir gölü civarında sürdüm. Ortalama 2 tur, 40km kadar. Sormak istediğim, ülkede malum yollarda bisiklet sürmek tehlikeli olduğundan sadece trafiğe kapalı alanda sürebiliyorum. Acaba yol bisikleti alsam Mosso claris veya sora setli, Eymir gibi kısıtlı güzergahlar için fark yaratır mı? Yaklaşık 2 kg gibi bir ağırlık azalması olacak ancak legardanın neredeyse 3 kati fiyatı olduğundan değer mi bilemiyorum.

Merhaba, Mosso legarda 2221 düz maşa bir bisiklet aldım. Henüz 3-4 ay oldu ve yaz boyu neredeyse her hafta Ankara Eymir gölü civarında sürdüm. Ortalama 2 tur, 40km kadar. Sormak istediğim, ülkede malum yollarda bisiklet sürmek tehlikeli olduğundan sadece trafiğe kapalı alanda sürebiliyorum. Acaba yol bisikleti alsam Mosso claris veya sora setli, Eymir gibi kısıtlı güzergahlar için fark yaratır mı? Yaklaşık 2 kg gibi bir ağırlık azalması olacak ancak legardanın neredeyse 3 kati fiyatı olduğundan değer mi bilemiyorum.
merhaba, ben de orada sıklıkla bisiklet kullanıyorum. oranın yarısı yeni yarısı eski asfalt şeklinde, 4 kişinin yan yana yürüyerek yolu kapattığı, bisiklet kiralayarak gelenlerin zikzak yaptığı, koşu gruplarının sıkılıkla antreman yaptığı bir de sıklıkla kasislerin olduğu bir yer. ben orada genellikle trekking bisikletimi kullanıyorum. performans amaçlı değil dayanıklılık amaçlı sürüşe uygun bir yer diye düşünüyorum. o yüzden bence elinizdeki bisiklet spor için yeterli olacaktır.

Selam forum sakinleri, aklıma bir soru takıldı. Mekanik disk frenli bisikletime; 105 veya tiagra grup set takmak istesem sıkıntı olur mu ? sonuçta v fren de tel ile çalışıyor mekanik disk frende. Böylece bisiklet yükseltmek ile direkt seti üzerinde bisiklet almak sorusuna da cevap bulmuş olabiliriz. Şimiden teşekkür ederim

Düzeltme : sistemim microshift r8 2x8 ... sorumun çözümünü başka bir konudan arkadaşım çözdü. Olan sistemimi internette araştırınca uyumlu olan shimano grupları çıktı. Peki şimdi soru geliyor : elimizdeki bisikleti upgrade etmek mi yoksa seti üzerinde bisiklet almak mı ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
merhaba, ben de orada sıklıkla bisiklet kullanıyorum. oranın yarısı yeni yarısı eski asfalt şeklinde, 4 kişinin yan yana yürüyerek yolu kapattığı, bisiklet kiralayarak gelenlerin zikzak yaptığı, koşu gruplarının sıkılıkla antreman yaptığı bir de sıklıkla kasislerin olduğu bir yer. ben orada genellikle trekking bisikletimi kullanıyorum. performans amaçlı değil dayanıklılık amaçlı sürüşe uygun bir yer diye düşünüyorum. o yüzden bence elinizdeki bisiklet spor için yeterli olacaktır.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Maalesef Ankara'da güvenle bisiklet sürecek güzel bir rota bulamadığımdan Eymir harici bir yere gidemiyorum. Şehir bisikleti ile devam edeceğim sanırım.

Merhabalar, kendime yol bisikleti almak istiyorum. Kriterlerim 58 kadro ve en az 105 setli olması. Kendi yaptığım araştırmalar sonucu bu bisikletler arasında kaldım. Sizce hangisi daha uygun olur?

Mosso 739SCA 105
1047727879 (sahibinden)
1041483735 (sahibinden)
Biri alu kadro, diğeri karbon kadro, ben olsam 1041483735 bunu alırdım. İyi bir jant ve lastik kombinasyonu ile eksiksiz bir karbon bisiklet olur.

2023 modeller gelmeye başladımı bilen gören duyan fiyatları ne kadar absürt mesela?

2023 modeller gelmeye başladımı bilen gören duyan fiyatları ne kadar absürt mesela?

2023 Yılında Bisiklet?

Bisan
image.png

Öncelikle herkese merhaba.Benim önerim carraro ve mossodan yanadır. carraro isterseniz sıkıntı yok ama mosso alacaksanız aero almayın. Çünkü ön attırıcı modelin bir model altı oluyor. Bir de mosso ile gelen lastik mitas olduğu için bence düşündürür.

(link)

(link)

Muhtemelen yıl başına kadar geçerli olan fiyatlardır. Gerçi ürün bulunabilir mi bilmiyorum. Model yükseltmek artık çok zorlaşıyor.

Mosso da geri kalmamış cavalier sora 14450 olmuş bir hafta önce havale ile 9880 e aldıydım Carraro bence bir zam daha yapar yılbaşından sonra bir aydır bisiklet araştırıyordum fiyatlar böyleydi

• İnanılmaz
Tepkiler: Kutay P
(link)

(link)

Muhtemelen yıl başına kadar geçerli olan fiyatlardır. Gerçi ürün bulunabilir mi bilmiyorum. Model yükseltmek artık çok zorlaşıyor.

Pejoya 2-3 ay önce bakmıştım. 17 bin lira civarıydı. Şuan 22 bin olmuş. Carraro race 63D ise geçen yıl bu zamanlar 13-14 bin civarıydı. Şimdi olmuş 36 bin 😑 Bir de yeni yıl zammı gelir bunların üstüne. Rezmen fazia

Btwin alur 700 kullanmıştım çokta memnundum. Sattım bir kaç ay önce daha iyi bir şey alabilirim belki diye. Ne yazık ki şimdi imkansız. Yine Alur 700 alacağım. Kısıtlı bütçe ile en mantıklısı 2.el oluyor.

Pejoya 2-3 ay önce bakmıştım. 17 bin lira civarıydı. Şuan 22 bin olmuş. Carraro race 63D ise geçen yıl bu zamanlar 13-14 bin civarıydı. Şimdi olmuş 36 bin 😑 Bir de yeni yıl zammı gelir bunların üstüne. Rezmen fazia
Race052 bisikletim çalınınca haziran ayı başında aldığım 062(16k) şimdi neredeyse 2 katı fiyatına gelmiş. Uçuyoruz sıkı tutunun

• Beğen
Tepkiler: makaram
merhaba arkadaşlar salcano xrs 001 105 setli 54 kadro boyuna sahip bisikleti alacağım 177 boy 80,5 iç bacak boyuna sahibim bu aero bisikletlerde bir beden küçük felan tavsiye ediyorlar doğrumu?? yardımcı olursanız sevinirim

Geri