Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Carraro claris setli güzel bir bisiklet yapmış . canlı görmeyi merakla bekliyorum . gravel kadrolarıyla aynı kadro sadece alın borusu farklı olarak 1.1.8-1.1.5 ölçülerinde ve mekanik disk .
(link)

Scudo
Carraro claris setli güzel bir bisiklet yapmış . canlı görmeyi merakla bekliyorum . gravel kadrolarıyla aynı kadro sadece alın borusu farklı olarak 1.1.8-1.1.5 ölçülerinde ve mekanik disk .
(link)
İlginç bir tasarım, şehir/yol karışımı giriş seviyesi. :) Bisikletin görünüşünü ben de beğendim. Şehir bisikletim olsun ama biraz daha hızlı olsun, gerektiğinde bozuk yollara ya da çok bozuk olmayan patikaya da girebileyim ama komfordan da öyle çokça kaybetmeyeyim, hatta yağmurda da rahat edeyim diyenleri; hatta gravel ile yol arasında kalmış kişileri de kendine çekebilecek bir bisiklet görünümünde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İLKER YILDIRIM
sanki gravela çamurluk takımışlar gibi değişik geldi ama şehir bisikletine dropbar takılmışa da benziyor yoksa yeni bir melez mi demeliyiz ?

İlginç bir tasarım, şehir/yol karışımı giriş seviyesi. :) Bisikletin görünüşünü ben de beğendim. Şehir bisikletim olsun ama biraz daha hızlı olsun, gerektiğinde bozuk yollara ya da çok bozuk olmayan patikaya da girebileyim ama komfordan da öyle çokça kaybetmeyeyim, hatta yağmurda da rahat edeyim diyenleri; hatta gravel ile yol arasında kalmış kişileri de kendine çekebilecek bir bisiklet görünümünde.
Turgay abi bu bisiklet akraba evliliği gibi olmuş. Tövbe estağfurullah. Binmeden önce paçaları çorabın içine sokası gelir insanın.

Bence yeni bir melez değil. Carraro elinde ki güzel bir kadroyu güzel renklerle değerlendiriyor. aynı kadro aluminyum tüm gravellerinde ve fitness bike diye sattığı sportive x de de kullanılıyıor. Carraro en güzel yaptığı şeylerden biri olarak göze hoş gelen renk çalışmasıyla ve ufak değişiklerle elinde ki ürünü tazeliyor.

Şu renk konusunda diğer markalar bilhassa Bisan ve Salcano, Carraro dan ders almaları gerek bence

Son düzenleme:
Bende uzun aradan sonra giant defy binmeye karar verdim20221225_170152.jpg20221225_170144.jpg bu gün ilk sürüşümü yaptım. Cigerim çıktı bacaklarım titredi desem yeridir ama yokuslari carraro 032 imden dana iyi çıkıyor daha atik diyebilirim sadece

Merhaba. Boy 160 , iç bacak boyu 70 civarı. Gravel bisiklet satın almayı düşünüyorum. Benim boylarda kullanan veya tavsiyesi olan varmı?

Merhaba
100bine kadar tavsiye edebileceğiniz, yurtiçinden satın alabileceğim sıfır bisiklet ne var arkadaşlar?

Konuya ilk göz gezdirdiğimde dalga geçtiğinizi falan düşünüyordum. 75-100bin TL paraya neden 105 ve dengi setli gruplar öneriyorsunuz diye. Bu şaşkınlığımı yerli üretici olan bisan'ın fiyat listesine bakarak sonlandırdım. Bu fiyatlar ne böyle ya?..

uzun sürüşler yapmayı seviyorum ancak emektar triban 520 yetmemeye başlıyor bir yerden sonra. özellikle +6 saat üzeri sürüşler ve daha hızlı ortalamalar yapmak istediğimde. internetten biraz baktığımda özcan güler'in Giant Defy kullandığını gördüm uzun sürüşlerde. aslında bende +200 km üzeri sürüş yapıyorum ara ara ancak hız ortalamam maks 20 km/saat oluyor. kondüsyondan yana pek bir sorunum olmadığını varsayarsam defy alırsan daha seri gidersin der misiniz yoksa başka alternatifiniz var mdır ?

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
uzun sürüşler yapmayı seviyorum ancak emektar triban 520 yetmemeye başlıyor bir yerden sonra. özellikle +6 saat üzeri sürüşler ve daha hızlı ortalamalar yapmak istediğimde. internetten biraz baktığımda özcan güler'in Giant Defy kullandığını gördüm uzun sürüşlerde. aslında bende +200 km üzeri sürüş yapıyorum ara ara ancak hız ortalamam maks 20 km/saat oluyor. kondüsyondan yana pek bir sorunum olmadığını varsayarsam defy alırsan daha seri gidersin der misiniz yoksa başka alternatifiniz var mdır ?
Bende giant defy kullanıyorum çok rahat yokus filan çıkarken sıfır kondisyon biri dahi çok rahat eder. Hızlanması ve hafifliği güzel çok memnun kalırsın fakat benim amacım hız ve sürat. Basabildiğim kadar basacam derseniz yine giant in tcr modeline bakabilirsiniz. Youtube da aratırsanız türkçe karsilastirmalari mevcut

Konuya ilk göz gezdirdiğimde dalga geçtiğinizi falan düşünüyordum. 75-100bin TL paraya neden 105 ve dengi setli gruplar öneriyorsunuz diye. Bu şaşkınlığımı yerli üretici olan bisan'ın fiyat listesine bakarak sonlandırdım. Bu fiyatlar ne böyle ya?..

Gardaş bizi yıktılar. Elimizdeki makineyi satmaya korkar olduk, yerine sıfırını almayacağız diye...

Sevgili kardeşim 8 saat 200 watt basarsan triban 520 de gider. Bisiklet elbette fark yaratır ama düşündüğünüz kadar değil. Yani 20 ortlama yaptığınız rotayı 25 yapamazsınız.

Sevgili kardeşim 8 saat 200 watt basarsan triban 520 de gider. Bisiklet elbette fark yaratır ama düşündüğünüz kadar değil. Yani 20 ortlama yaptığınız rotayı 25 yapamazsınız.
8 saat 200 watt ortalama ile basarsa, Tribanda 20 ortalama yapıyor ise, iyi bir bisiklette örneğin Giant Defy 25 ortalama yapar. Triban 520 bence yol bisikleti bile değil.
O yüzden eğer Triban 520'nin yetmediğini düşünüyorsanız, daha iyisine geçme vakti gelmiş demektir.
Bununla birlikte, iyi bir jant seti / lastik ve maddi olarak alabileceğiniz en iyi bisikleti almanızı, üzerinde gelen jantları da kışın antrenman vs için kullanmanızı öneririm.

çevrende arkadaşlarında daha üst segment bi yol bisikleti olan varsa bi uzun turunu onunla yap aradaki farkı gör hoşuna giderse bakarsın ya da tribana yuvarlanma direnci düşük lastik ve akıcı bi jant seti ile daha ekonomik çözebilirsin.

8 saat 200 watt ortalama ile basarsa, Tribanda 20 ortalama yapıyor ise, iyi bir bisiklette örneğin Giant Defy 25 ortalama yapar. Triban 520 bence yol bisikleti bile değil.
O yüzden eğer Triban 520'nin yetmediğini düşünüyorsanız, daha iyisine geçme vakti gelmiş demektir.
Bununla birlikte, iyi bir jant seti / lastik ve maddi olarak alabileceğiniz en iyi bisikleti almanızı, üzerinde gelen jantları da kışın antrenman vs için kullanmanızı öneririm.
5 km ortlama fark yapması imkansız.
Ben mosso cavaliler tourney , mosso 735 tca tiagra cube attain pro GTC ultegra. şuanda SCOTT addict RC 20 kullanıyorum. Hiçbir bisiklet 5 km ortalama hızınızı arttırmaz. İyisini almak elbette önemli. Ama bekletiyi makul tutmak lazım.zira bu araba değil gaza basınca gitmiyor

Geri